οποιος βαλει πισω τις μουτζες θα βγει με ποσοστο ανω του 70%. να γινει πολ
Printable View
οποιος βαλει πισω τις μουτζες θα βγει με ποσοστο ανω του 70%. να γινει πολ
αν είναι να μείνει χωρίς admin για λίγο καιρό μπορούν να κλείσουν απλά τα registrations κι όχι να γίνει read only, αν και υποψιάζομαι ότι ο σαρμπέλ απλά το έκανε λίγο πιο δραματικό για να ενεργοποιηθούν πιο άμεσα οι τυχόν υποψήφιοι νέοι ατμίνς.
Κατά τα άλλα δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε άμεσα moderators/admins, αρκεί κάποιος να μπορεί να υποστηρίξει από τεχνικής απόψεως.
Κατά τα άλλα είμαι φουλ με Parasight και όλους τους υπόλοιπους που εξέφρασαν παρόμοιες απόψεις πιο πάνω. Σεβαστή η απόφαση του σαρμπέλ προφανώς, αλλα ίσως να είχε ενδιαφέρον να μας πει (αν θέλει) που νομίζει ότι 'απέτυχε', γιατί αισθάνομαι ότι απλά πήρε κατάρδα μια 'κατάσταση' [ή κάποια άτομα (;) ] και απογοητεύτηκε(;) χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (αν υπάρχει τον ξέρει ο ίδιος προφανώς).
Αν κουράστηκε είναι κατανοητόν, αλλά νομίζω ότι η πλειονότητα, αν όχι το 99% των χρηστών δεν είχε κανένα θέμα με σαρμπέλ και με τον τρόπο που ο ίδιος 'έτρεχε' το ER.
Ότι είπε ο Σώτος. Και ο Μπέρνης, και οι υπόλοιποι.
Μπέρνη ποιός σε ξενερώνει, να του κάνω μπούλινγκ;
Αν αγαπας κατι αστο να φυγει, αν γυρισει ειναι δικο σου... αν οχι δεν ηταν ποτε
πυξ λαξ ή δημουλιδου?
αν αγαπας κατι, ζητα κωλο. αν γυρισει ειναι δικο σου, αν οχι δεν ηταν ποτε.
μπουκοφσκι
Μην είστε μαλάκες μωρέ. Δεν μπορούμε χωρίς ιαρ. Αυτό πατάμε πρώτα πρώτα όταν ανοίγουμε τα ιντερνέτια.
Υπάρχει δλδ άνθρωπος που ενοχλήθηκε με τον σαμπρέλ...:??
ρε δεν είχα σκοπό να γίνει drama post :(
και σοβαρά δεν είμαι σε φάση δράματος και σορρυ αν φάνηκε έτσι.
Με έχει κουράσει η γκρίνια και μόνο αυτό. Και επίσης δεν έχω σκοπό να εκβιάσω καταστάσεις όπως καλά αναφέρθηκε διαβάζοντας ξανά το πόστ μου.
Ρε Σαμπρελίτσα, μπήκα να ποστάρω την playlist μου και βλέπω αυτό το post. Πολύ στενοχωρέθηκα... :cry:
Από το 700 π.Χ., ρε συ, στην Ελλάδα για τη χρυσή εποχή του Κρόνου συζητάνε. Μη δίνεις σημασία. Μαλακίες και «λογοτεχνικοί τόποι» είναι όλα αυτά περί παρακμής και κατρακύλας. Άλλαξε, σε παρακαλούμε, γνώμη και κάνε ένα forum πάλι χαρούμενο! :pink:
διαβασα ποστ κρουασαν και νομιζα οτι το ποσταρε ο σαμπρελας και εκλαιγα απο την τρολια. καντε ιαρ παρτυ.
να γινεται ενα καθε χρονο (με λαιβ ζεμπού) για να καλυπτονται και τα εξοδα. σαβρελ εισαι ο αντμιν της καρδιας μας
[drama]Σαμπρέλ ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις δύσκολες καταστάσεις είναι μοναδικός και προβάλλει θαυμαστή ανωτερότητα. Κρατά τον έλεγχο ακόμη και στις πιο ένθερμες καταστάσεις. Αν ήταν κάποιος άλλος πιστεύω θα ήταν άσχημα τα πράματα.
[/drama]
ο σαμπρέλ είναι ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε, αν δε γουστάρει πια, κλείστε το
(και ο dragonlord γάμαγε, ας γυρίσει και όλα καλά)