Spoiler
Printable View
Spoiler
δεν θα θελα να μπαναριστει η μενουμισιον..μια χαρα ειναι και τα λεει καλα, εκτος απ τις φορες που την τσαντιζετε και χανει τον ελεγχο, αλλα αυτο φανταζομαι οτι συμβαινει επειδη καποιοι την ξερουν και προσωπικα, οποτε προσβαλλεται ως προσωπικοτητα κι οχι ως ενας αγνωστος χρηστης μ ενα ψευδωνυμο.
να μεινει και να πινει κρασια και να ποσταρει ωραια κειμενα στη λογοτεχνια.
Λοκ το θρεντ, σβήσιμο των ψήφων. Οι αντμινς να αποφασίσουν μόνοι τους αν έχουν τ'αρχίδια. Όλα τα άλλα είναι κατινιές και να 'χαμε να λέγαμε.
τι ''ό,τι είπε ο ντάηθορ'' μαρί? γιατί υποβαθμίζεις μόνη σου τον εαυτό σου? έτσι θες να σε βλέπουμε, σαν το ''προβληματικό'' η το ''νευροδιαφορετικό'' του φόρουμ? θες ειδική μεταχείρηση?
καλά σου λέει ο ανχόλης, μεγάλη κοπέλα είσαι, με τη δουλειά σου και τα όλα σου, σοβαρέψου λίγο.
επισης ποιο "ολοι πανω σ εναν" και Σικαγο Μπουλινγκ και κλαπαρχιδιες λετε.
εδω στο μπαν στον Φιρεστορμ πολλ, βρεθηκαν 50 ρομπεν των χαζων και καθυστερημενοι που ειπαν οχι.
Αν βλεπετε στον υπνο σας το ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ χαιρομαι, αλλά....
Δε σπαμαρω αρχιδιες στα θρεντς, ουτε εχω κατεβασει οχετους σε καποιον χωρις να με εχει βρισει πρωτα, μονο εγω βλεπω εδω την ειρωνια να απανταω στη συγκεκριμενη χρηστρια για οχετους σε θρεντς οποιου της κατσει την καθε ωρα? Tα θρεντς δεν τα ανοιγω εγω ουτε ειμαι εγω αυτη που αρχιζει το φλειμ που δικαιολογει το σπλιτ τους για να μπει στη λιστα μου.
Ενα μικρο δειγμα των οχετων της σεβασμιας χρηστριας Drumsick που βαφτιζει αρχιδατα σπαμ τα ποστς μου και με κατηγορει για αδικαιολογητους υβριστικους χαρακτηρισμους εναντιον οποιου μου καυλωσει.
Όσο για το τσατ:
My troubled mind δε σημαινει πως ταυτιζονται με μενα οι περιστασεις διαφορετικοτητας που εθιξε ο Dythor στο ποστ του οσο ειναι καταφανες το γεγονος πως σας αντιπροσωπευει αυτος ο ιδιος φασισμος που περιεργαψε.
μα ρε φίλε όλα τα θρεντ τέτοιου τύπου καταντάνε σκατά...
όχι;
Ναι, κοίτα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 64 που λένε μπαν και 54 που λένε όχι. Σιγά μην κάτσω να αποφασίσω για μπαν πχ και να έχω 54 άτομα να με βρίζουν που κάνω ό,τι μου κατέβει. Όπως ήδη έχουμε 64 άτομα δλδ να γκρινιάζουν που δεν έχει γίνει μπαν τόσον καιρό. Όπως και να έχει, νομίζω ότι κλίνει υπέρ του μπαν η απόφαση. Ένας λόγος παραπάνω το ότι στην αρχή ήταν μεγαλύτερη η διαφορά, γιατί αυτό σημαίνει ότι όσοι μπαίνουν συχνά έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως δε θεωρώ τέτοια θρεντς λάθος. Αν γίνονται μία αηδία, γι'αυτό ευθύνονται όσοι συμμετέχουν, οπότε ας αναλάβει κι ο καθένας τις ευθύνες του. Και υπάρχουν περιπτώσεις όπου το να δει κάποιος πόσο εκνευριστικός είναι για μεγάλο μέρος του φόρουμ μπορεί και να τον κάνει να ηρεμήσει λίγο. Η σταυρούλα πάντως δεν παίζει να αλλάξει συμπεριφορά δυστυχώς...
το ER που θελει...
με αρεσει που μερικοι λενε για προβλημα και τετοια...εξυπνα παιδια να μην μπορειτε να ξεχωρισετε ενα σκατομαθημενο ξιπασμενο κουρτσουδ' που εμαθε μια ζωη τα παντα να περιστρεφοντε γυρω απο την μαλακια που εχει σφηνωμενη στο μυαλο της
συνεχιστε να αλληλοσπαρασεστε με εξαισιους χαρακτηρισμους ''φασιστες'' κλπ
λοιπον εγω επειδης ειμαι ενας φασιστας δηλωνω οτι ναι η μονη λυσις ειναι το μπαν αλλα οχι στην γιουλαι...σε εμενα πχ και οσους εχει προσβαλει με χυδαιοτητες
γιατι οπως και να το κανουμε πρεπει να απανταμε σωστα και πολιτικα ορθα σε οποιον μας βριζει τα φρεσκοπεθαμενα, εαν ειναι πιπιτσα, εαν δεν ειναι τοτε μπορουμε ανετα να μαζευουμε πινκς αλλα μεχρι εκει...δε θα ξεκουνησουμε κι απο την θαλπωρη του FB για να στυλιτευσουμε το καθε σαπακι
σοβαροι να ημαστε
και μερικες απαντησης σε συγκεκριμενα ποστ...
Dythor αν εγω το μπλαχο ερθω σε μια καταληψη και προσπαθησω να επιβαλω την μαλακια μου εσυ μαζι με ολους τους αλλους θα κανεις κατι για να με δωσεις να καταλαβω το λαθος μου, αν εγω συνεχισω να σας γραφω στα παπαριαμ και να οδηγω το ολο σκηνικο στην ανωμαλια τοτε τι θα εκανες/νατε?
Ikonoklast βλεπε πρωτη παραγραφος...κατι καταλαβες λαθος, πολυ λαθος ομως, βλεπεις το ignore πολλες φορες δεν οδηγαει σε σωστα συμπερασματα....
Firestorm σε γνωρισα για λιγο, οσο προλαβα τελοσπαντων πριν λιποθυμισεις απο το τσιπουρο μου και σε συμπαθησα...μην πασχιζεις τοσο σκληρα να αλλαξω την αποψη μου για σενα...καλο παιδι εισαι, διαβαζε και μετρα καλυτερα τι σου γραφουν μερικοι, τα φορουμζ δεν ειναι παιχνιδια, ανθρωποι γραφουν...
και δεν εννοω το βιντεο με Δραγον και γιουλαι...
και για να προλαβω σκολιο περι προσωπικων στοιχειων κλπ, επαναλαμβανω... ''βλεπεις το ignore πολλες φορες δεν οδηγαει σε σωστα συμπερασματα...''
και κατι τελευταιο...προβληματιστητε μερικοι για το οτι τα πλεον αγαπησιαρικα ατομα στο φορουμ (τουτεστιν Reject & Ra Pariah) απηυδησαν
συνεχιστε...
Απ'τη στιγμή που είναι σχεδόν φίφτι-φίφτι μέχρι στιγμής οι ψήφοι, ο,τι κι αν αποφασιστεί απ'τους αντμινς θα είναι πάτημα να πεταχτεί κάποια απ'τις δυο πλευρές(λολ)
για να αρχίσουν τα "είστε φασιστικοί φασίστες που φασιστικά μπλα μπλα και έχετε εμπάθεια/απωθημένα/προσωπικά μπλα μπλα πάλι".
Δε νομίζω να είναι θέμα αρχιδιών αλλά "σεβασμού" πες προς το χρήστη. Πες τη γνώμη σου, χρήστη. Το δημοκρατικό ηαρ που θέλουμε.
Λοκ