ρε φιλε σταρχιδια μου , η φωτο και το κομμεντ εχει πλακα να ουμε .
επισης αν δεν κανω λαθος σπουδασαν και αμερικη τα παιδια τους , keep your friends close but keep your enemies closer να ουμ.
Printable View
ρε φιλε σταρχιδια μου , η φωτο και το κομμεντ εχει πλακα να ουμε .
επισης αν δεν κανω λαθος σπουδασαν και αμερικη τα παιδια τους , keep your friends close but keep your enemies closer να ουμ.
Αστεία κριτική αυτή για τα κινητά και τα κολλέγια. Επιπέδου "ο Αλαβάνος είναι φραγκάτος και μας το παίζει αριστερός".
οσο αστεια ειναι η κριτικη βεβαια για τα 3 εκατομυρια που εχει ο βενιζελος στην τραπεζα και το αμαξι 100.000 που πηρε η νταλαρα φετος . συμφωνω.
Μια κόρη έχει, απάνταγε τις προάλλες γι' αυτό εδώ [1:09:08]
Οι μεν είναι αρχηγοί αριστερών κομμάτων στους οποίους γίνεται μια λαϊκίστικη κριτική για το ότι είναι ασυνεπείς αφού ενώ δηλώνουν αριστεροί έχουν φράγκα (-Τι κάνεις Γιάννη; -Κουκιά σπέρνω).
Οι δε είναι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.
Οπότε, όχι, δεν είναι "εξίσου αστεία".
και οι μεν και οι δε παλευουν για τα δικια του φτωχου λαου!!επισης εκτος απο λιγες εξαιρεσεις που ψηφιζουν συριζα οι περισσοτεροι που ξερω απο το κολλεγιο (και ξερω πολλους) ψηφιζουν ΚΚΕ . Καλα κανουν απλα μου φαινεται λιγο περιεργο. Επισης μια φωτο με την Αλεκα με αιφον εβαλα και ενα κομεντ και σεις αρχισατε τις παπαριες για κολλεγια μπλα μπλα για αλαβανους για αρχιδια μυδια .. για ηρεμια λιγο .
τι γαμάτη εκπομπή αυτή του χατζηνικολάου
Σωστά, πάρε σποτάκι να ηρεμήσουν τα πράγματα.
http://www.youtube.com/watch?v=HkUOBnSCvbY
η αριστερά φωνάζει χρόνια και χρόνια για το χάλι της παιδείας.
ασυνεπής θα ήταν η αλεκάρα αν ήταν κυβέρνηση, είχε οργανώσει την περήφανη κουμμουνιστική παιδεία μας και παρ' όλα αυτά έστελνε τα παιδιά της αλλού.
και δεν καταλαβαίνω και ποιος διέδωσε ότι η αριστερά παλεύει για να 'μαστε όλοι φτωχοί, η αριστερά παλεύει για να την περνάμε όλοι φίνα.
Για το μπούτσο κριτική είναι. Έχουμε να προσάψουμε στο ΚΚΕ 468735174354 πράγματα και ασχολούμαστε αν πήγε η κόρη της Αλέκας στο deree πριν 20 χρόνια.
στο αμερικανικο κολλεγιο ψηλε !! εκει που φοιτησαν ολοι οι μεγαλοι ηγετες του τοπου!!! ΓΑΠ , Αντωνης Σαμαρας , Πανος Καμμενος , Κωνσταντινος Καραμανλης κλπ
fail.
http://www.acg.edu/
καλά ξεκολλάτε μωρέ, πιο πολύ κινδυνεύετε από τους ηθοποιούς στα ψηφοδέλτια παρά από την κόρη της Αλέκας