Ναι, πρέπει και να σε λούσει με πεντακόσια επίθετα και να σε πει και προδότη οπότε. Άσε τι θα κάνει ο τάδε, εσύ σωστό το θεωρείς αυτό δηλαδή?
Ναι, πρέπει και να σε λούσει με πεντακόσια επίθετα και να σε πει και προδότη οπότε. Άσε τι θα κάνει ο τάδε, εσύ σωστό το θεωρείς αυτό δηλαδή?
μα εγω λεω οτι δεν εχω θεμα, οποιος θελει να παιξει οποιος οχι, οχι.
αλλα εσυ το γυρνας στο ιδεολογικο. αυτο σου λεω. ειναι λαθος προσεγγιση.
re φιλαρακο παιξτο οσο θες ανωτερος κ γαμω το εθνος και η εθνικη ομαδα οδηγει τις σφαλιαρες στην ομονοια ( !! ! ) και τα λοιπα αλλα καλα σε λεει ο παυλαρας προβοκατορα, ηρθες να πεις πως με μισος πρεπει να εκφραζομαι προς αλλους λαους (!!!) ενω ειπα πως ΔΕΝ ειναι υποχρεωση κανενος, δεν το υποστηριζεις, αρχιζεις τα περι ισοδυναμιας με σιγκ χειλ μας πετας κ ενα ω ρα μανα κ κατι εκανες, τι συνδρομα κουβαλας πες μας
αυτό στο είπα για αυτά που έχεις γράψει στα θρεντς στο πόλιτικς (ας μη τα ξαναλέμε..) και τα λοιπά επειδή βλέπω πως συνδέονται κάποια πράγματα. Αλλά δεν έχω εγώ απωθημένα, εσύ έχεις δυστυχώς από τι βλέπω. Ξέχασες δηλαδή το ξύλο που έπεσε στους αλβανούς μετά τον αγώνα 5-6 χρόνια πριν? (δε θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία, σχωρέστε με)
όντως δεν μπορεί να υπάρχει τόσο μεγάλο χάσμα, κάτσε να το πάρω αλλιώς.
όλοι οι αθλητές που πληρώνονται από τις ομάδες έχουν την υποχρέωση να μπαίνουν στο γήπεδο και να παίζουν και φυσικά δε λένε "κόουτς αυτό το ΣΚ δεν θα παίξω γιατί θέλω να πάω εκδρομή όπως όλοι οι άνθρωποι του κόσμου". είναι υποχρέωσή τους, έχουν υπογράψει συμβόλαιο. με την εθνική προφανώς δεν έχουν υπογράψει κανένα συμβόλαιο, αλλά τα bonus τα παίρνουν κανονικά, οπότε είτε μιλάμε για εθνικές ομάδες είτε όχι.
αυτό που λέω εγώ είναι ότι εφόσον ο άλλος δεν έχει πει "ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ" (κοπυραϊτμανν) και έχει ήδη παίξει αυτά τα καλοκαίρια ελπίζοντας να μετουσιώσει μια ομαδική επιτυχία σε μια καλή μεταγραφή, δεν γίνεται να λέει "α, φέτος δεν θα παίξω γιατί ξαφνικά δε γουστάρω εθνικές και τα ρέστα". δηλαδή, γίνεται, και από εκεί και πέρα η ομοσπονδία δεν τον καλεί ποτέ ξανά. και εμείς έχουμε δικαίωμα (νομίζω) να αποδοκιμάσουμε αυτήν την κίνησή του.
διαφωνείς κάπου με αυτό που λέω εδώ; και μην πεις για άρτο και θεάματα και για τον καναπέ που κάθομαι και βλέπω την ελλαδάρα, πλιζ, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο.
προφανώς και δεν έχω τίποτα μεμπτο να σχολιάσω όταν το πάμε με την αθλητική λογική, απλά και το να αποδοκιμάζεις κάποιον που απλά σταματάει και πάλι ψιλογελοίο μου φαίνεται, και έχει να κάνει με την οπαδική λογική που με εκνευρίζει και είναι το θέμα μάλλον, βλέπε μπάγεβιτς/σπανούλη και τα λοιπά, σύμφωνα με την οποία ο οπαδός θεωρεί κάποιου είδους "ιδιοκτησία" του τον παίκτη και τον αποδοκιμάζει ή τον λέει προδότη άμα φύγει και πάει σε άλλη ομάδα και τα λοιπά.
έντιτ: α, και σε περί εθνικής και υποχρέωσης, όχι βέβαια, δε συμφωνώ, εάν δεν υπάρχει συμβόλαιο έχεις δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις ανεξαρτήτως "μπόνους" πώς τα εννοείς. Το ερώτημα από κει και πέρα είναι ηθικό και έχει να κάνει με το πόσο σημαντικό θεωρείς εσύ κάποιος να υπακούει όταν τον διατάζει το έθνος (και για κάτι που εγώ δε το θεωρώ και πολύ σοβαρό και σίγουρα όχι υποχρέωση)
Με αυτο δε διαφωνησα εγω προσωπικα, γενικα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και κρινουμε καθε αθλητη και καθε του αποφαση ξεχωριστα, απλα με ενοχλει αυτο το "πρεπει να πας γιατι σε καλεσε η εθνικη", δε συμφωνω καθολου με αυτο και οπως το βλεπω ειναι ο τροπος που σκεφτεστε τα πραγματα οσοι κρινετε αυτους που δε θελουν πλεον να παιζουν με εθνικη.
mxexe Παμε μωρη ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
@θφογγο
Ουτε γω θυμαμαι και δεν ασχολουμαι με το κλωτσοσκουφι ! :p
Αλλα ρε φιλε, πως εξισωνεις αυτα τα 2 πραγματα?
υπαρχουν οι καθυστερες που λες,αλλά μια νικη της εθνικης τους ομαδας, οδηγησε την συμπεριφορα τους ? μηπως ειναι απλα η αφορμη ? Μηπως θα το κανουν ουτως η αλλως κ ειναι ακριβως αυτο το οποιο ο αθλητισμος πολεμαει να διορθωσει, και να προωθησει- Την Ευγενη Αμμιλα
δηλαδη
στα πολιτικς τοτε, εσύ, όπως κ οι περισοτεροι, μπερδεψες την πουτσα με την βουρτσα. θεωρεις την παραμικρη αποκλιση απο την αριστερα ΣΟΥ, φασισμο. αλλα δεν ειναι της παρουσης κ το θεμα ειναι τεραστιο..)Quote:
gia ta liga e8nikistika kw8wnia prepei na te8ei zitima h eisai me tin patrida h enantion, h e8niki h anarxas?
0
τες πα, αλλα το υποβοσκον ερωτημα σου -προφανως και για μενα-
, γιατι αν δεν ξεκαθαριστει αυτο, η ολη κουβεντα πανω στο προηγουμενο ζητημα, ειναι ακυρη.
Χωραει μια τετοιου ειδους οπαδικη συμπεριφορα σε επιπεδο ΕΘΝΙΚΩΝ ομαδων?
Ειναι κατι παραπανω απο εναν αθλητικο όμιλο που μπορει να ανηκει για οσα χρονια εχει υπογραψει ή μια ιδιότητα που την επιλεγει ή την κουβαλαέι..
Ας παει στο πολιτικς !
καταρχήν γουστάρω που απαντάς κανονικά γιατί πιστεύω ότι καλό παιδί είσαι (!) αν εξαιρέσουμε αυτά που εγώ τα αντιλαμβάνομαι ως απωθημένα, έστω. Όχι δεν είναι απλά η αφορμή γιατί εάν έχεις πάει γήπεδο ή γενικά πίνεις κάνα καφέ με γηποδόβιους πιστεύω θα δεις ότι γενικά καμία σχέση δεν έχει ο οπαδισμός με την ευγενή άμιλλα αλλά με το θα σε γαμήσω επειδή έτσι, μην ξεχάσουμε ότι ξέρουμε να πάμε πίσω στο δημοτικό, έτσι?? Και όχι, δε θα το κάνουν "ούτως ή άλλως" αλλά αυτό είναι μεγαλύτερο ζήτημα ναι και στο πόλιτικς. Δε θεωρώ την παραμικρή απόκλιση από την αριστερά φασισμό, αλλά την απόκληση που (μου φαίνεται) ότι οδηγεί στην απέχθεια και το μίσος του άλλου, επειδή το βλέπω κάθε μέρα μπροστά μου. Δεν ξέρω εάν σκέφτεσαι έτσι εσύ, μακάρι όχι. Ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι λέω κάτι γενικό και νομίζετε 2-3 ότι απαντάω σε κάποιον ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, δεν είναι έτσι, περιγράφω αυτό το άσχημο που βλέπω, αυτό θεωρεί μάλλον ο παύλος προκλητικό, αλλά όταν δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά νομίζω ότι εδώ ταιριάζει και το πέρι μυγών και μυγιασμάτων, έτσι? Όσον αφορά το τελευταίο ερώτημά σου, δε βλέπεις ότι η οπαδική συμπεριφορά που μεταξύ ομάδων βλέπεις πως εκφράζεται, όταν πάει σε επίπεδο εθνικών ομάδων οδηγεί στον.. εθνικισμό? Που στο μεταξύ δε θα οδηγήσει ντε φάικτο άμα βλέπουμε ένα ματς μαζί με ένα νορβηγό και παθιαζόμαστε ποιος θα νικήσει, αλλά έλα που στο μυαλό μερικών χαζών γίνεται η σύνδεση. Εάν καταφέρουμε να μην παίζουμε ξύλο στα γήπεδα και να μην υπάρχουν σύνδεσμοι με οπλοστάσια μέσα θα δεχτώ εγώ την αγάπη για την εθνική ομάδα και κάνα ουυυ και κάνα κορόιδεμα στους ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ και όλα. Rant over.
υγ. το 2005 που μας κερδίσαν μετά το ευρωπαϊκό οι αλβανοί και σκάσανε έξω (οι αλβανοί) να πανηγυρίσουν.
στα αγωνιστικα τωρα
ο καινουργιος ομιλος
Ρωσία 4
ΠΓΔΜ 4
Ελλάδα 3
Σλοβενία 3
Φινλανδία 2
Γεωργία 2
η γαλλια τελικα κερδισε τους σερβους στην παραταση
με τον κεσελ να εχει 7 τριποντα....
προχτες ειχε βαλει 5
που ηταν αυτος ολο το χρονο???
Επίσης η Ετ1 θα δείχνει 2 αγώνες καθε μέρα και το σπορ+ τον 3ο. Στον άλλο όμιλο γίνεται χαμός, θα γίνουν καλά ματσάκια...
ρε η ισπανια εφαγε πουτσα..
Αφου ηταν αδιαφορη και αφου βγηκε πρωτη ουτως ή αλλως, προφανως μπορει να το δωσε κιολας...
Έβαλαν 2 πόντους στην τελευταία περίοδο οι Ισπανοί, βρωμάει λίγο το πράγμα.