Κλίκα των undead με αυπνία, ενωθείτε.
Printable View
Κλίκα των undead με αυπνία, ενωθείτε.
γιατι θελει να δινει αιμα, μηπως?
Ναι, απλά απο το ποστ μου δίνει σαν ιδέα αυτο που είπε και κάποιος πιο πριν, ότι αν δεν μπορέσει να δώσει αίμα θα νιώσει κάπως κατώτερη. Δίνει μια αίσθηση εμμονής σε βαθμό να αρχίσει λήψη σιδήρου κτλ για 6 μήνες ώστε να μπορέσει μετά να δώσει.
Σε ΦΑΣΗ, εμένα μου θυμίζει κάποιες/ους που δε μπορούν να τεκνοποιήσουν (χτύπα ξύλο κτλ) και αρχίζουν τις θεραπείες ώστε μετά από 6 μήνες να μπορέσουν γιατί αλλιώς νιώθουν κατώτεροι. Μόνο που εκείνο είναι όντως σοβαρό, ενώ αυτό μοιάζει απλά ψυχολογικό.
Επίσης τώρα που το ξαναβλέπω, πως διαολο την καταλαβε από την όψη ότι θα έχει χαμηλο αιματοκρίτη; Ή κάτι καταλαβα λάθος;
Όταν έχεις χαμηλό αιματοκρίτη, φαίνεσαι περισσότερο χλωμός απ' ότι συνήθως, εμείς με το ζόρικο αιματάκι, αστράφτουμε από ζωντάνια και ζωηράδα.
Έχω χαμηλό αιματοκρίτη/αναιμία και ακόμα κι έτσι σας γαμάω καλά.
πινκς στον συναναιμικο :D
άντε και καλές μας εκλογές παιδιά.
τίποτα, ξέχασετο
Ακούγεται όλο και περισσότερο ότι η τρόικα θα ζητήσει αυξημένη πλειοψηφία για το νέο μνημόνιο.
ξαναβλέπω για δε θυμάμαι ποια φορά τον Παπατρέχα και αναρωτιέμαι πότε θα γράψει κάνας πολιτικαλ κορεκτ για τις αντιρατσιστικές ατάκες του βέγγου, τα αντιφεμινιστικά μηνύματα, την κακοποίηση του γατόσκυλου και τι μηνύματα περνάνε όλα αυτά
επειδή είμαι να βγάζω νέα ταυτότητα, στην φωτογραφία υπάρχει θέμα αν αφήσω τα piercing?
Εδω και 8 χρονια λενε οτι θα αλλαξουν τις ταυτοτητες.
Υποθετω οτι τα 2 χρονια που λειπω δεν εχει γινει κατι τετοιο.
Αρα εισαι οκ. Μπορεις να βγεις και σα γαμω το κερατο μου αν θελεις, απλυτη και με ανακατωμενο μαλλι, δε θα σου πει κανεις τιποτα.