Έλεος ρε παιδιά, όχι και απο τον βούλγαρο, λίγο τσίπα, λίγο Τσίπρα, γαμώ την πουτάνα μου δηλαδή και τα ΓΟΥ ΕΣ ΕΙ.
Αδυνατώ να σκεφτώ τρόπο να χάσει αυτό το πρωτάθλημα η Τσέλσι, πρέπει να φειλάρει τραγικά.
Printable View
Έλεος ρε παιδιά, όχι και απο τον βούλγαρο, λίγο τσίπα, λίγο Τσίπρα, γαμώ την πουτάνα μου δηλαδή και τα ΓΟΥ ΕΣ ΕΙ.
Αδυνατώ να σκεφτώ τρόπο να χάσει αυτό το πρωτάθλημα η Τσέλσι, πρέπει να φειλάρει τραγικά.
τι εννοεις οχι απο το βουλγαρο, επειδη δεν επαιξε περυσι? θεωρω πως ειν ανετα ο καλυτερος στραικερ που χε η γιουνταιτεντ απο εποχες ρουντ (ο ρουνευ δεν ειναι στραικερ, εχει γινει περιφερειακος - εντος κ εκτος γηπεδου)
ωραίο ήταν το 2-2 όσο κράτησε. Χαλάλι
σε άλλα νέα: η μπλάκπουλ πόσο πορωτική είναι;
Πέρσι έβαλε πέντε και ήτανε τραγικός όλη την σαιζόν.
Τις δύο προηγούμενες σαιζόν σε μια 40άρα εμφανίσεις έβαλε μια ντουζίνα γκολ, όσο και ο Κάιτ κσέρωγω σαν δεξί χαφ (προφανώς δεν λέω πως ο Κάιτ είναι καλύτερος).
Άοσμος και ψιλοτεμπέλης, για πάγκο στην μανγιού ναι, σαν βασικός όχι.
# Blackpool fans now singing: 'how s**t must you be - you've only scored four!' Chelsea, however, have been magnificent. First half sublime. about 2 hours ago via web
# Blackpool fans now singing: 'you're not as good as Arsenal.' Note to Blackpool: Don't make Chelsea angry! about 2 hours ago via web
Αχαχαχαχ, απίστευτα συμπαθής ομάδα, όπως και η West Brom με λατρεία στον πάγκο, μακάρι να σωθούν και οι 2.
Εμείς συνεχίζουμε καλά, αλλά προς το παρόν πανεύκολο πρόγραμμα, την επόμενη βδομάδα με Σίτυ έξω αρχίζουν τα σοβαρά. Θα 'ναι κρίμα πάντως έτσι που παίζουμε να χάσουμε τον τίτλο επειδή ο Gourlay και οι άλλοι οι ηλίθιοι στη διοίκηση δεν μπόρεσαν να κλείσουν 1-2 μπακαπς ακόμα το καλοκαίρι. Για Μπερμπατοφ συμφωνώ μάλλον με Dal, αλλά φέτος προς το παρόν είναι εκπληκτικός και με Ρούνει σε χάλια κατάσταση.
πότε πρόλαβες να τον λατρέψεις;
97 τελικό FA και '00 με Βίλα, απ' τις πρώτες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις :touched:
οκ αφού τον θυμάσαι, πάσο.
στη μνήμη μου τον έχω συνδυάσει με την ανακατασκευή της κερκίδας πίσω από το δεξί τέρμα (όπως φαίνεται από την τβ)
καθαρος στραικερ δε θυμάμαι να έπαιξε πέραν του τέβες, "αλχημείες" με ρονάλντο (που είχε πάρει και striker of the year?) και ματσέντα γινόσαντο, αλλά μου φαίνεται πως τους έχει και τους τρεις στα τελειώματα/positioning αν πιάσει φόρμα και πάρει παιχνίδια (που φέτος δε θα λείπει απ την 11δα με τίποτα απ'ότι φαίνεται)
εντιτ: και ο σαχα το 08 εφυγε τελικα
Κριστιανο Ροναλντο γενιικα πολυ καλυτερος και σαν παικτης και σαν στραικερ θαρρω