5.04
Spoiler
Printable View
5.04
Spoiler
δεκτές οι μούτζες γιατί δεν μπορεί να συμφωνούμε σε όλα, αλλά αιτία ρε αδερφέ , μπας και βλέπω κάτι λάθος!
κοτούλες δεκτών , δεν γράφω άλλο για SOA
ela koilia. παρολο που εισαι λατρειας, η μια μουτζα εινα ιδικια μου. η σειρα ξεκινησε με δυνατη πρωτη σεζον, δευτερη πιο χλιαρη, ριτη βαρεμαρα και απο την ταταρτη μονο γαμαει. η πεμπτη σεζον ειναι πουτανα ολα. τι σε εχει χαλασει? που πεθανε ο σωσιας του σουολεν? μαλακια αλλα γιαυτο γαμαει η σειρα γιατι εχει ανατροπες και μαλακιες και και και. η σειρα ειναι τουμπανο τεραστιο. 5 σεζον ειναι γαμηστεροτατη μεχρι στιγμης. οπως και να εχει, σειρα που παιζουν ο ματσετε και εχει εμφανιστει ο μαικλ ναιτ σα πορνοστυαρ, μονο μπορει να γαμαει ε
Συνεχιζει σε ψηλες ταχυτητες :)
Spoiler
το λεπον , ειμαι τελευταιο επισοντ 3 σεζον
Spoiler
s05ep07
Spoiler
το γάμησαν
α ρε σαμπλρελα τι χανεις. νταξ αν η σειρα τελειωσει οπως της αξιζει ανετα μπαινει στο πανθεον. τοπ 5 σειρων οφ ολ ταιμς πανευκολα
δεν σταμάτησα να την βλέπω, απλά κρατάω τα σχόλια για πάρτυ μου.
:)
8a simfonisw me samprelokilia oute egw thn stamatisa alla exei polla pragmata pou me exoun 3enerosei
den akirono telios thn sira kai den lew pos den mou aresei alla den exei kanena noima na anaferw ta 8etika mias kai mono kala legonte edw mesa g'auth
ara ligo skato den vlaptei
kala oute me sferes den thn evaza mesa sto top20 poso mallon stis 5 kaliteres
ki opios 8elei na kontrarei na vgaloume e3w tis sires mas na tis metrisoume
8a anaferw auta pou mou thn spane pio polu giati 8a ginw kourastikos an piasto apo ola
Spoiler
Spoiler
η Ταρα που δεν εχει χαμογελασει ποτε σε 5 σεζον συναγωνιζεται σε ξυνιλα και ξενερωτιλα την γυναικα του μπρεικινγκ μπαντ.. Επισης ειναι σαβουρα και τριτον την ντυνουν κατι αναμεσα σε σοβαρη και μηχανοβιογκομενα γτπ.