Mα.. δε μπορώ να πάρω δίπλωμα χωρίς τα μαθήματα στη σχολή οδηγών. Τι λέει αυτός ρε?
Eπίσης, επίσης, τι σχέση έχει το cbf 250 με αυτά που πόσταρα?? -.-
Printable View
Mα.. δε μπορώ να πάρω δίπλωμα χωρίς τα μαθήματα στη σχολή οδηγών. Τι λέει αυτός ρε?
Eπίσης, επίσης, τι σχέση έχει το cbf 250 με αυτά που πόσταρα?? -.-
για να αποκτησεις οικονομικα μπανικη μηχανη χρειαζεσαι μονο αυτο και ενα τσιλιαδορο
http://www.johnart.gr/Catalogue/imag...8/1-55-099.jpg
Aν αυτός θεωρείται φτηνός, τη γαμήσαμε!
ΜΟΥΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΣΆΙΤ?!!!!!!
ΘΝΞ και κλαίω από
Ντραμ επίσης εδώ έχω ψωνίσει τον τελευταίο καιρό
www.toofast.gr
Πας στο άλλο άκρο όμως τώρα. Δε θα δώσω 45ευ για κράνος αλλά σίγουρα δε θα δώσω και 450, που έχουν τα μισά κράνη σ'αυτό το κατάστημα.
κράνος AGV από 185 , HJC 165 , για σαρκ από 145 αλλά δεν έχω καθόλου άποψη, οπότε όχι δεν πάω στα άκρα....
Άκρο είναι να έχεις 1000άρι και να φοράς 150 ευρώ κράνος.
Συμφωνώ οτι τα 500 ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσόν για όλους μας, αλλά σε θέμα ασφάλειας και άνεσης κεφαλιού, δίνεις το κάτι παραπάνω, αν έχεις φυσικά.
Έχω ένα HJC ανθρακόνημα το είχα πάρεις 450 πριν 4 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Το κράνος δεν πάει με το μηχανάκι. Με το κεφάλι πάει. Με 150-200ε παίρνεις ένα αξιοπρεπέστατο κρανάκι. Φρόντισε μόνο να είναι το σωστό μέγεθος, γιατί συνήθως την πρώτη φορά την πατάμε, αλλά το ανακαλύπτουμε αργά. Σίγουρα μη δώσεις 400+ για πρώτο κράνος. Άστο για αργότερα.
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...jectID=2587640 <- Εδώ έχει συχνά πολύ καλές προσφορές. Με λίγη υπομονή και ψάξιμο μπορείς να βρεις τα πάντα χωρίς να ξοδευτείς ιδιαίτερα. Και με αντικαταβολή. Αλλά τους τελευταίους μήνες τον παίζουν λίγο με τις παραδόσεις (έχω περιμένει και ένα μήνα και τελικά όταν μου ήρθε, τους τη γύρισα πίσω).
Για μηχανή διαθέτεις 1000ε σύνολο ή υπολογίζεις ξεχωριστά τα πιθανά μαζέματα που θα χρειαστεί; Για εξοπλισμό πόσα διαθέτεις, γιατί αν είναι να το χρησιμοποιείς καθημερινά, όλο το χρόνο, πιθανόν για μεγάλες αποστάσεις και είσαι και τόσο κρυουλιάρα όσο έχω καταλάβει, θα χρειαστείς πολλά.
1000ευ σύνολο για τη μηχανή. Θα ήθελα να πάρω κάτι που δε θα χρειαστεί μαζέματα (πέρα από λάστιχα). Σε πρώτη φάση δεν θα τη χρησιμοποιώ καθημερινά. Καθημερινή χρήση και αποστάσεις θα έρθουν αν βρεθεί καμιά δουλειά, κι αν βρεθεί δουλειά, θα μπορέσω και να εξοπλιστώ καλύτερα. Για αρχή θα πάρω ένα μπουφάν, ένα κράνος και τίποτα λαιμούς, γάντια, προστατευτικά παπουτσιών. Γι'αυτά θα διαθέσω κάνα 500αρικο.
Αν έχεις ένα 50άρι και τελικιάζεις με 60, δε θέλεις να είναι αεροδυναμικό, ούτε αθόρυβο, ούτε θα σε πειράξει να είναι κουρσούμι αν πηγαίνεις 1χλμ για τη δουλειά, μπορεί να μη θέλεις να έχει αποσπώμενα σφουγγάρια. Αν έχεις το 1000άρι, τα θέλεις όλα αυτά. Ναι μεν σε κάποιο βαθμό πληρώνεις και μάρκα, αλλά ένα κράνος των 500 ευρώ, πιθανότατα είναι καλύτερο από ένα των 200.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις μηχανάκι και να μην κάνεις έστω ένα μικρό σέρβις, εκτός αν το πάρεις από άτομο που εμπιστεύεσαι. Κράνος, μπουφάν και γάντια είναι υπεραρκετά για πρώτη αγορά και 500ε αρκούν και περισσεύουν. Η Colori αυτή την περίοδο έχει σε προσφορά χειμωνιάτικα 3/4 μπουφανάκια με προστασίες σε αγκώνες, ώμους ΚΑΙ πλάτη (όχι της προκοπής η τελευταία αλλά μπορείς να την "αναβαθμίσεις" στο μέλλον) με 150-170ε (από 250).
Κατάλαβα από την αρχή που το πας και διαφωνώ.
Κατ'αρχάς κανένα αεροδυναμικό (aka με αεραγωγούς) κράνος δεν είναι αθόρυβο. Είναι τεχνικώς αδύνατο. Το αφαιρούμενο εσωτερικό προτιμάται για λόγους πρακτικότητας/υγιεινής και δεν έχει επίσης καμία σχέση με το μηχανάκι. Με τη λογική σου, δικαιολογείς τους τύπους με τα παπιά που κυκλοφορούν με κράνη των 40ε από τα Lidl, λυτά και χωρίς ζελατίνα... Όχι. Επειδή 300ρίζει το 1000άρι, δε θα σε σώσει ένα κράνος των 500. Σε σταθερό εμπόδιο, 40-50 χλμ/ώρα είναι αρκετά για να σε σκοτώσουν με οποιοδήποτε κράνος. Οπότε καλό κράνος ΚΑΙ σε μικρά μηχανάκια (όχι απαραίτητα των 500ε, φυσικά).
Προσωπικά έχω 6 κράνη. Από σπαστό των 90ε μέχρι Shoei των 800. Αλλά τα πήρα σιγά σιγά και όταν πλέον ήξερα ακριβώς τι ήθελα. Το πρώτο μου κράνος ήταν ένα Shoei Raid II των 250ε, το οποίο μου άφησαν λίγο φθηνότερα και είναι παραπάνω από αξιοπρεπέστατο.
Α, επίσης, full face. Μόνο.