τελικά, σκατά στο captainbook. από τα 8 που παρήγγειλα (και τα έδειχνε διαθέσιμα στο σάιτ) τελικά υπήρχαν μόνο 2. τουλάχιστον πήρα "ωραία φάση" και το "ο εκείνος" του keret.
Printable View
τελικά, σκατά στο captainbook. από τα 8 που παρήγγειλα (και τα έδειχνε διαθέσιμα στο σάιτ) τελικά υπήρχαν μόνο 2. τουλάχιστον πήρα "ωραία φάση" και το "ο εκείνος" του keret.
εμενα τα χε ολα και μ'ενημερωσαν οτι τα στειλαν! :P
εμένα με πήραν τηλέφωνο σπίτι, εγώ ήμουν Αθήνα για Clutch, η μάνα μου φυσικά δεν έβγαλε άκρη, τους πήρα εγώ και φυσικά δεν μπορούσα εκείνη την ώρα να ψάξω στο σάιτ για τίποτα άλλο, τους είπα να βάλουν το against the day και τον Οδυσσέα του Τζόυς που μου ήρθαν στο μυαλό, μετά μου λέει βγαίνει 100 ευρώ η παραγγελία, καλά άκυρο τους λέω, τελικά πήρα τα 2 που είπα, τον τρυποκάρυδο του Ρόμπινς και το If on a winter's night a traveler (αν το έχουν).
χμ, αυτό είναι θέμα των database όλων των ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων απ'ότι έχω καταλάβει, γιατί είναι ενιαία και μερικά δεν τα δείχνει εξαντλημένα. Πάντως και για καλά και για κακά σχόλια υπάρχει αντίστοιχο thread στο self promotion που το κοιτάνε κι αυτοί για να παίρνουν ένα κάποιο feedback.
καλά, προφανώς έπεσα στην περίπτωση, ήμουν και εκτός πόλης, όλα μαζεμένα. Ευγενέστατοι πάντως, δεν λέω. (απλά χάρηκα που βρήκα αυτά που έψαχνα τόσο καιρό και μετά έφαγα την ξενέρα :sad:)
edit, μόλις άνοιξα το κινητό και ήρθε μήνυμα "η παραγγελία σας στάλθηκε με κούριερ για δική σας διευκόλυνση, έξοδα αποστολής δωρεάν", οκ, κουλ.
http://www.apam.columbia.edu/courses...over_Small.jpg
similar me part twn studies..
Έχω και τους πέντε τόμους της τριλογίας (υπάρχουν πολλές τριλογίες σε 5 τόμους;) δεμένους σε ένα όμνιμπους και σκοπεύω να το πάρω μαζί στις διακοπές μου.... Δυστυχώς από pratchett έχουν διαβαστεί όλα (κάποια πολλαπλές φορές), περιμένουμε εναγωνίως το επόμενο...
Και μιά ερώτηση για τους rpg-άδες, πείτε κανένα καλό φάντασυ (από τα κλασικά μόνο feist και dragonlance έχω διαβάσει)
Κατά τα άλλα, πώς την παλεύετε με μεταφράσεις;
μίχαελ έντε - ο καθρεφτης μες στον καθρεφτη
μεχρι στιγμης, πολυ ωραιο βιβλιαρακι
http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=104851
The Death Of Bunny Munro-Nick Cave....xm....den trelathika....
οντως απογοητευση ο Cave! νταξ και μεις εχουμε καυλες, αλλα δεν το παιζουμε και μπουκοφσκι. κακο κακο δεν ειναι, αλλα κινειται στην μετριοτητα, κι αναμενομενο τελος.
αναχωρώ σε μια ώρα με τα:
νικολαΐδης - μια στεκιά στο μάτι του μοντεζούμα (μέχρι να φτάσουμε θα το χω τελειώσει βέβαια)
murakami - the wind-up bird chronicle
auster - invisible
βίρα!
Άμυνα Ζώνης, του Πέτρου Μάρκαρη.
Αν και δύσκολο να διαβάσεις αν γαμάς όλη μέρα..