idoni. gia megaliteri omada den ksero pantws oi megaliteroi mplamplades eiste aneta. mpravo koritsia.
Printable View
ε, με 5 ευρωπαϊκά έχουμε την πολυτέλεια
nomiza oti milousame gia to tora
gamwto :\
ε νταξ τώρα ντροπή και τέτοια αλλά σιγά μη κάτσουμε να σκάσουμε.θα πάρουμε νταμπλ τώρα με χάισλιπ και βορεάδη πρώτους σκόρερ και του χρόνου τρεμπλ πάλι στην έδρα της μπαρτσελόνα ή στην πάτρα.και θα θυσιάζουμε πειραιώτισσες παρθένες στο τοτέμ των κοντόσωμων αρχηγών μας :pink:
Συνεχόμενα ποστς. Ναι μιτσμαννε, η άποψή σου ήταν λάθος, αν η Παρτιζάν ήθελε να χάσει, μάντεψε, θα έχανε. Ας έχουμε και ένα θάρρος μια φορά να παραδεχτούμε ότι είπαμε μαλακία.
Όσο για τον φίλο κανσερ, ε τι να λέμε, μεγάλη ηδονή να τον βλέπουμε κάθε φορά να είναι άλλη ομάδα. Δε μπορεί ο ΠΑΟ να το παίρνει κάθε χρόνο και μια φορά στα τρία καλά είναι.
ειπα εγω οτι ηθελε να χασει???? αλλα διαβαζετε???
μηπως θα μας το βγαλεις και ντερμπυ το σημερινο???
Κάτσε για να καταλάβω. Για την Παρτιζάν γιατί έγινε λόγος που κληρωθήκαμε τότε, αν θα χτυπούσε στα ίσα τα ματς;
Εντιτ: Επίσης αν δεν απαντάς στα παραπάνω ποστς, αλλά σε κάτι που ειπώθηκε 10 ποστς πριν, το quote είναι φίλος σου.
Λοιπον εγω το πηρα στην ψιλοπλακα αλλα αμα θελετε να μιλησουμε σοβαρα, no problem.
Η κληρωση για τον βαζελο μου φανηκε οτι του ηρθε κουτι για ενα πολυ σοβαρο λογο και για ενα δευτεροντα.
Ο πρωτος και κυριος για μενα ηταν που κληρωθηκε με το Μαρουσι. Οτι δηλαδη θα παιξει 4 εντος εδρας παιχνιδια.
Ο δευτερος ηταν ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ τοτε η Παρτιζαν δεν πιστευω οτι θα ειχε ιδιαιτερο προβλημα, δεδομενου οτι μαλλον θα ηταν αποκλεισμενη.
Δεν ανεφερα πουθενα οτι το Μαρουσι και η Παρτιζαν θα ανοιξουν ποδια σε ολους τους αγωνες.
Συμφωνώ ότι το σημαντικό με το Μαρούσι είναι ότι θα έχουμε τους οπαδούς μας. Αλλά για την Παρτιζάν, δεν το δέχομαι με τίποτα ε. Ούτε την τελευταία αγωνιστική (καλά τώρα ειδικά χέστο, μάλλον θα παίζουμε για τη δεύτερη θέση τότε, χαμός θα γίνει).
Ρε παιδι μου μην τρελεσαι με αυτο με την Παρτιζαν. 90% των Ευρωπαικων ομαδων που θα επαιζαν αδιαφορο γι αυτους ματς με τον βαζελο και αυτος να καιγεται θα εχαναν ουτως η αλλιως. Απλα η Παρτιζαν σε τετοια περιπτωση δεν θα το χτυπαγε πιστευω. Ενταξει, μπορει να κανω και λαθος, αλλα αυτη ειναι η εκτιμηση μου. Αλλα αυτο που ειναι υπερανω αμφισβητησης ειναι το εξτρα εντος εδρας παιχνιδι με το Μαρουσι και σε αυτο ειχα αναφερθει κυριως.
Πάντως το ξέρετε ότι η κλήρωση αυτή ήταν σχεδόν δεδομένη από πριν ε, αφού ο κανονισμός δεν επιτρέπει να είναι στον ίδιο όμιλο ομάδες που ήταν στην προηγούμενη φάση. Δεν έμεναν και πολλοί τρόποι να βγουν οι τετράδες. Δεν ήταν θέμα τύχης, ούτε ύποπτο.
Ναι,δεν υπηρχε και ενας ακομη πιθανος ορισμος Μακαμπι-Εφες?
Ναι, απλά έριξαν ένα νόμισμα και βγήκε, κάτι τέτοιο. Φίφτι φίφτι.
i ali8eia einai oti 8a protimousa na kanete ena thread "poso kaula einai na sas spame tarxidia me tin iperixitiki omada mas" alla mono gia to basket giati sti mpala psiloxairomai pou pataei katw o polymetoxikos ton krokous.
tespa, gia na mi lew ta idia kai ta idia na pw oti o bazelos exei na rolarei stin europi 3 xronia, asxeta an kserei na pairnei apotelesmata kai den einai akribws h omada pou "xairosoun na vlepeis" paliotera. kai de xairomai toso gia to gegonos auto ka8auto oso gia to oti autoakyrwneste kai (8a) sinexizete to violi sas. e 8a to sinexizw ki egw :grin:
tora gia to ti omada eimai, sigkrineis anomoia mege8i. tromeres sigkiniseis prosferoun kati siaulai kai hapoels ierousalim. kai to marousi pou mas exei taraksei sti fapa.
πέρσυ από φεβρουάριο κ μετά νομίζω η ομάδα πετούσε. αλλά ούτε κ εγώ θα σκάσω αν μια χρονιά δεν πάει κ τόσο καλά. άσε που δεν μπήκε ο φεβρουάριος ακόμη, οπότε είναι νωρίς να το συζητάμε.