Originally Posted by
Dragonlord
Ναι ρε παιδί μου, το θέμα είναι ότι και στη ΝΔ κάποιοι θα σπάστηκαν με τα 28 δις στις τράπεζες, δεν είναι μικρό θέμα, αλλά μένουν γιατί τα βρίσκουν αλλού, και για τον ruthless η διαφορά μεταξύ us power και europower της poweranias είναι θεμελιώδης, αλλά αν απέναντι έχεις σκυλάδικο ε μάλλον είναι καλύτερα και για τους δύο ένα μαγαζί που παίζει μισό uspower και μισό euro, άκυρο παράδειγμα γιατί εδώ μιλάμε για τις ζωές μας, οπότε εδώ κι αν ισχύει η ανάγκη συμβιβασμού. Πώς να το κάνουμε, προτιμώ έναν Τρεμόπουλο που θα θέσει και ένα έστω σοβαρό θέμα σε όλη του τη θητεία στην ευρωβουλή παρά μία ανταρσύα που δε θα θέσει κανένα γιατί δε θα είναι στην ευρωβουλή. Δε θες κοινό μέτωπο με τον ένα, δε θες κοινό μέτωπο με τον άλλο, ε πώς να το κάνουμε, ή θα κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια για να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο όσο γίνεται ή θα τον παίζουμε σκεπτόμενοι ότι έχουμε κοινό μέτωπο με τους πιο ΓΑΜΑΤΟΥΣ τύπους ενώ κυβερνάει το πασόκ και η νδ. Εγώ είμαι πραχτικός άνθρωπος και μου γυρίζουν τάντερα όταν βλέπω τυπίσκους σαν τον καρατζαφέρη να έχουν τα αρχίδια του 7+% και να βγαίνουν να λένε "καλή η οικονομία, αλλά τι θα κάνει η κυβέρνηση με τους μετανάστες, που προφανώς αυτό καίει την κοινωνία αφού μας ψήφισαν". Ε θα ήθελα να δω μια αριστερά με διψήφιο ποσοστό να ρωτάει τι θα γίνει με τα εργασιακά δικαιώματα, με τα δικαιώματα των μειονοτήτων κλπ. Στον πούτσο μου προσωπικά αν στο ανταρσύα σάς τη σπάει το ρουζ του παπαδημούλη.