pw... ti aparxeomenes apopseis ine autes more?
Printable View
pw... ti aparxeomenes apopseis ine autes more?
αδερφες κουλ.νο προμπλεμ.
μλκ από το μουνί που κλάνει σε αυτό.
το er έγινε cosmopolitan, θα κάνω ποστ αποχώρησης.
Πριν διαβάσω το παραμικρό ποστ σ'αυτό το θρεντ, να πούμε ότι nailing your ex friends is way much more fun, thanks very much.
Για να δούμε τώρα τι μαλακίες θα δούμε και θα διαβάσουμε.
edit.
στην παρεα εχει τυχει 2 φορες τετοιο σκηνικο, στη μια κολλητοι απλα σπασανε, στην αλλη οχι!!
αλλα ερχομαι και λεω αν η πρωην του φιλου σας ειναι μουναρα ρε παιδι μου, την αγαπησατε μαζι με τον φιλο σας, αλλα πρωτα με αυτον και μετα χωριζουν και μετα σας την πεφτει τι κανετε?? εννοειτε (ή οχι) οτι δεν κανετε κινηση πρωτα εσεις εν αγνοια του φιλου σας?
Είσαι σίγουρος;
oi aparxeomenes apopseis pigenane gia to 8ema "aderfis".
les k i aderfi tou ka8ena ine ktima 'i akoma xirotero ipo tin prostasia tou k alla tetoia.
oso epi tou 8ematos nta3 k pali akoustikan xontrades asximes... 'i mallon ili8ies k ka8isterimenes.
apo tin stigmi pou den milame gia kapoion pou ine kolimenos me ton proin k nta3 exei perasei ena evlogo diastima [oso xriazete o ka8enas] k apo tin stigmi pou ok -filos sou ine- to sizitas mazi tou ola cool.
nta3 opoiosdipote filos/h mou pigene me proin mou, ektos apo mia sigkekrimeni [kala pia den mporoun alloste] den 8a ixa provlima.
kala diavasa k alles apisteftes ili8iotites alla epidi etixe na tis pei, 3erete poia, den 8a kanw to la8os na tis sxoliasw k 8a perimenw mpas k iparxei kamia alli :fear: me ka8isterimenes idies apopseis na tis anaferei gia na asxoli8w mazi tous. :smile:
['pisis ektos-entos 8ematos den pistevw sto kerato k tin idioktisia tou allou se mia sxesi]
εγω να πω την μαυρη αληθεια-ρατσιστικος υπαινιγμος-οταν ειδα την ατζελινα με τον μαλακα τον πιτ στενοχωρηθηκα λιγο αλλα τα συντροφια μου εξηγησαν οτι ειναι μικροαστικες καθυστερημενες αντιληψεις και δεν πεταχτηκα μεχρι το μπεβερλι χιλς να τον ξεκοιλιασω με τον τυχερο μου ερυθρολευκο σουγια:|
Το τοπικ θα επρεπε να κραταει 3 σελιδες και το εχετε κανει δεκατεσσερις.
νομιζω οτι Γκουντσανος και Χτικιο τα ειπαν σχετικα καλα.
αυτα.
αυτα τα "τα συζητησαμε μωρε και μου πε ολα οκ" ειναι στην πλειοψηφια τους ουτοπιες. Εκτος αν, οπως ειπαν οι αλλοι ηταν για το πεος σχεση οτι να ναι, αλλα προφανως το ρωτημα δε θα πρεπε να απευθυνεται σ αυτην την κατηγορια.
bros above hoes.