Τα λέμε, αλλά αφού τελειώσει η Lita Ford :disco::disco::disco:
Printable View
re kaneis de ta paei rockwave aurio naoume?
πηγαμε στο τσαμπε.καλα ητανε
Ρε, δεν πάνε καλά.
Καταρχάς άκουσα ότι έχουνε κλείσει τις τρύπες λέει.
Επίσης, άσχετο, έμαθα ότι ο υπόνομος δεν είναι urban myth, ισχύει.
Για όποιονανε έχει σχέδια να μπει τσάμπα εφέτο, είναι κάπως σφιχτόκωλα τα πράγματα.
Ιστορία.
10μελές ή κάτι τέτοιο παρεάκι, 5 εισιτήρια. Μπαίνουν αυτοί που είχαν εισιτήρια, τους τα κόβουν κανονικά στον έλεγχο, μας τα δίνουνε από τους φράχτες στα πλάγια. Όλα θα ήταν γαμάτα αν απλά μπορούσαμε να τα δείξουμε στον έλεγχο και να μπούμε, σε φάση "ήμασταν μέσα, βγήκαμε, θέμε να ξαναμπούμε".
Το τρικ εφέτο ήταν ότι σε όποιον έβγαινε του έβαζαν υπογραφή στο πίσω μέρος του εισιτηρίου.
Χαρτί και στυλό λοιπόν, πράκτισ την υπογραφή του παπάρα, τζίφρα στο εισιτήριο και μπήκατε.
Κι όλα αυτά για να μας ζαλίσουνε οι πλατσέμπο τα αρχίδια με το καινούριο άλμπουμ. Το είπαν σχεδόν όλο με τη σειρά, ξενέρα, γέλαγε ο κόσμος. Μπλακ άιντ όμως.
Γκόγκολ εγάμευσαν, μπράβο στα παιδιά. Μόμπι ασυμπάθιστος, αλλά στο λιφτ μι απ έγινε της ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ.
Γεμάτο το χωράφι, κάθε καρυδιάς καρύδι, να 'χαμε να λέγαμε.
δε τη παλευα gogol,πηγα πανω και χαζευα foals...καλη φαση ηταν...σα να ακους 65daysofstatic να διασκευαζουν joy division =p
moby πολυ καλος,μαλλον το καλυτερο της μερας...placebo οντως πολυ βαρος στο νεο αλμπουμ,οχι οτι με χαλασε ομως...ειναι αψογοι live
γενικα ωραια ηταν για τσαμπα.τριτη τωρα down.
re naste kala pou mou mathate auto me to stlo re mages sas agapaw
tha thn pesw se gomenakia na me voithisoun na ginei to skhniko auto
stulo mpik na parw?
tha erthei kaneis gia parea? thelw kai kapoion na me shmwsei gia crowdsurfin, kaneis dikos mou de tha erthei aurio
oloi gia slipknot ta kolozwa
dinosaur re mounia
epishs skefthka kai to allo re seis
paei kapoios exw. tou to upografpun
mpainei mesa
paei allos filos tou tou to upografoun mpainei mesa
vgainei twra ena tritos tou to upografoun kai exei kai mazi tou ta alla 2 upogegrammena
Γκουντ τζομπ πίομπ, είδα κι άλλους να το κάνουν.
Όσο για τους πλατσεμποφανσ, θα αναγκαστώ μετά λύπης μου να συμφωνήσω. Κουράστηκα πάλι να βλέπω μόλκο λουκαλάικς, τύπισσες με τατουάζ στην πλάτη πλατσεμποστίχους, και τα αρκίτια μας κουνιούνται. Τελοσπάντων, μπλακ άιντ, άξιζε όλον αυτό το βιασμό της όρασής μου.
Μετά ξέρεις πώς πήγε από κίνηση; Φύγαμε νωρίς και ελπίζω να γλυτώσαμε ταλαιπώργια.
Ερμ, τελευταία φορά πήγα ρόκγουεηβ πριν 2 χρόνια νομίζω, δεν έπαιζε τέτοιο πράγμα, ούτε πέρυσι απ' ότι έλεγαν οι άλλοι. Αλλά δεν κόβω και το χέρι μου υποθέτω.
Και πού θα τους βρεις όλους αυτούς τους γαμάτους ρε, που θα μπαινοβγαίνουν για να μπεις εσύ ο πορωτικός τσάμπα.
Μπικ και χαρτάκι για πράκτις.
e auto shmainei tag
Τεράστια απάτη και το φετινό ροκγουέιβ, ως συνήθως, και παρόλαυτα φίσκα, ως συνήθως. Τις τρύπες όντως τις κλείσανε με χαλύβδινες ράβδους, αλλά αργότερα όταν έτυχε να κατουρήσω δίπλα σε μία, διαπίστωσα μετά χαράς πως Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΣ δε μασά! Τις είχαν εκτοπίσει με κλωτσιές αφηνοντας αρκετό χώρο για να μπεί λαός.
Δυσκολευτήκαμε αρκετά να μπούμε, αλλα το αντβέντσουρ ήταν όλα τα λεφτά.
Spoiler
Στα του λάιβ, η σκηνή γιγαντιαία μεν, έτσι για τη μόστρα, αλλά φώτα μόνο στο κέντρο, να καταλαμβάνουν το 1/3 του πλάτους της ξερω γώ. Δυο στήλες ηχεία μόνο.
Gogol τα σπάσανε, αλλά με ήχο λες κι έπαιζε μπ3 στα 128kbps και τελείως ανεπαρκή ένταση. ΓΕΛΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Moby γαμάτος. Έφτιαξε και δυνάμωσε αισθητά και ο ήχος. Αν και δεν είμαι φαν, τον απόλαυσα ιδιαίτερα. Όπως και οι κοντα 40,000 παρεβρισκόμενοι. Πολύ καλή απόδωση, πολύ ωραίο σετλιστ, πολύ ωραίοι μουσικοί. Ρισπέκτ στην τραγουδιάρα.
Placebo ξαναγελούσε ο κόαμος! Η μπάντα είναι για γέλια μόνο. Ποιοτικά, έπρεπε να παίζανε πριν τους gogol. Στη μικρή σκηνή κατα προτίμηση. Ύπνος μόνο, μας πρίξανε στις μπάλάντες. Φύγαμε πρίν τελειώσουν, όπως και το φάνισμεντ, και ευελπιστώ πως γλιτώσαμε κινησάρα.
Για τσαμπέ καλά ήταν. Σκατά στη ντιντι όμως. Πολλά σκατά.
Τρίτη πάλι.