Έχει υπάρξει πιο γελοίο όνομα εκλογικού σχηματισμού εδώ που τα λέμε; Ανταρσύα ξερωγω.
Printable View
Έχει υπάρξει πιο γελοίο όνομα εκλογικού σχηματισμού εδώ που τα λέμε; Ανταρσύα ξερωγω.
opoios mathei apotelesmata gia to tuc kai kyriws gia to hlektronikous as pei
Πρέπει να βγήκε Ενωτική στο ΗΜΜΥ Χανίων.
είδα πκσίτη με μπλούζα burberry.
ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: 157Quote:
Originally Posted by jack the ripper
Άλλα δεξιά: 145
Άλλα δεξιά: 43
Άλλα δεξιά: 27
Άλλα δεξιά: 24
Άλλα δεξιά: 13
Άκυρα/λευκά:18
όποιος μάθει τίποτις για τ.ε.ι. αθηνώνε και σ.ε.υ.π. ας το σφυρίξει..
έτσι για την ιστορία μωρέ.
Μπράβο Μάρκο μου.
τσουναμι συμμετοχης και φετος ε?
εγω να πω μονο οτι σε μας το σιχαμενο ζευγαρι πκσ-δαπ, εβγαλε εγκυρα μεχρι και κυκλομενα σηματα παραταξης, αλλα και μια γραμμη απο τη μια ακρη του ψηφοδελτιου μεχρι την αλλη, με την αλληλοστηριξη!!! ΟΥΣΤ ξεφτιλες!!
χαχαχααχα ρεζιλια!!! χαχαχαχ! χοχοχοχο! και λεγαν και συνθηματα οι κνιτες, αγωνας ρηξη ανατροπη, χοχοχοχο, αγωνας λεει, χαχαχαα, ρηξη, χοχαχοαχα,
ανατροπη μπουχουχου, χερχεχεχεχερρ!!!
εμεις αναλωθηκαμε σε αναρθρες κραυγες και πασπ ιδεα πασπ ιδεα, ρουφιανια και λαμογια, απ'τα χρονια του Αντρεα βουτηγμενη στα σκατα, με τη βοηθεια αλλων σχηματων, εμεις ειμαστε ησυχοι ακομα και με μια σιωπηλη μικρη ποσοστιαια ανοδο!! μακραν οι πιο αδιαφορες, ησυχες και απολιτικ εκλογες..
λυσσαω μωρη λυσσαω!!! γιατι να λυσσαω? για την αποχη?
αντε 9 minutes ago το ποστ μου, εχω ιδρωσει σαν πουτανα σκυλα του δρομου, εχω λυσσαξει, θα με αναγκασεις να καλεσω εκτακτο ανοιχτο σχημα!! ΛΕΓΕ!
σε μας το αποτελεσμα ειναι:
δαπ: 78
αντιπαραδειγμα: 77
και ενα χαμενο ψηφοδελτιο. =S
peite gia patra :P