χεχεχεχε
:P ε το μαλάκα...
αφού είπαμε ρε... ΤΑΝΤΡΑ και ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ
μη μου τα χαλάς τώρα
Printable View
χεχεχεχε
:P ε το μαλάκα...
αφού είπαμε ρε... ΤΑΝΤΡΑ και ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ
μη μου τα χαλάς τώρα
ρε μαλακες με αγχωνετε.
τι συμμαζεμενα δωματια εχετε?
το δικο μου ειναι τρελο κωλοχανειο,πεταμενα κατω τα παντα,κουβαρια ολα.
εξαιρουμενης της δισκοθηκης,ολα τα αλλα ειναι σε κατασταση βομβαρδισμου.
Εμενα ειναι "τακτοποιημενα" μεν (ξερω που ειναι σχεδον τα παντα), αλλα σε εντελως χυμα κατασταση.
Edit: Το ρολοι που το βρισκουμε; Γιατι ειμεθα και ποζεραδες.
Μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις ένα. Παλιό βινύλιο+μηχανισμός+κόλλα=L.F.E.
Ή να πας σε ένα κατάστημα Octopus (έχει μπόλικα απόσο ξέρω, ακόμα και στη Λάρσα) και να το πάρεις με 30-40 ευρώ.
Πρέπει να είναι πραγματικά γελοίο πάντως να φτιαχτεί, και ο μηχανισμός έχει 5-10 ευρώ (τουλάχιστον σε ένα ρολογά εδώ, δεν ξέρω σε πιο μεγάλο κατάστημα).
(edit: dragonlord e.)
http://i43.photobucket.com/albums/e3...1060111sdf.jpg
Δε βρήκα καλύτερη φώτο.
Κόστος 6 ευρώ.
Κόστος 0 ευρώ (aka μου το καναν δώρο) χοχοχο.
Πάντως δε θα τολμούσα ποτέ να το φτιάξω μόνος μου γιατί α) δεν είμαι και κανας Μαγκάιβερ β) δε θα μπορούσα να θυσιάσω ποτέ ένα βινύλιο για να γίνει ρολόι τοίχου, ούτε καν Hammerfall ξερωγω.
6 ευρώ αλλά από που;
edit: α, οκ άλλο κατάλαβα
λολ @ μαγκαιβερ.. είναι πιο απλό απ'το να τηγανίσεις αυγό ξέρω γω.
Εγω χρησιμοποίησα ένα του μηλιώκα που ούτε ξέρω πως είχε βρεθεί σπίτι μου.
Και τεσπα ναι, πας μοναστηράκι και παίρνεις την τελευταία σαβούρα που θα βρείς με 2ευ.
επειδη ειμαι σε κακη οικονομικη κατασταση επειδη δεν δουλευω τους τελευταιους 3 μηνες και επειδη εχω περασει πολλα στη ζωη μου και ενδιαφερεσε δεχομε να κανουμε μια τραμπα τους iMac.
καλα σου δεινω και όλο το αρχειο μου απο mp3 και μιλάμε για σχεδόν όλη την diy punk σκηνή, την ελληνική [αυτα που μ'αρεσουν δλδ] και διαφορα απο ξενη diy και μη.
ε?
ε?
:pink:
ερωτησις αθωα....γιατι δεν ποσταρεις ποτε σε μουσικα τοπικς?
επισης αν δεν υπηρχαν τα κλασσικα σαιτς τι θα ησουν?
X οφείλω να ομολογήσω ότι το "Μηλιώκας" ήταν ισχυρό επιχείρημα. Αλλά και πάλι δε θα μπορούσα να το κάνω, Αμνίζιακ και Δημιουργία (έστω και στην πιο απλή μορφή της) δεν πάνε μαζί.
Λέιντικίλλερ εντάξει!!
Μηνμην ρωτάς εμένα ή τη λέιντι; Μάλλον το δεύτερο αλλά Anathema κι αν κατάλαβα τι εννοείς.