Printable View
Όταν λες Low Profile εννοείς ότι έκανε συνεντεύξεις σε lifestyle και πρωϊνάδικα και έλεγε για τη βάρκα του ή ότι παρουσίασε το ανύπαρκτο FATUS OLOUS (ακόμα και ο μητσικώστας ήταν καλύτερος) ή ότι αναδείχθηκε σαν το πιο φωτεινό κωμικό μυαλό της εικοσαετίας με το εξής:
http://www.youtube.com/watch?v=KQZGb4Drgvc
Ο Μητσικώστας είναι ΘΕΟΣ και η χειρότερη στιγμή του είναι περίπου 10 φορές πιο αστεία και πολιτικοποιημένη από τους υπερκινητικούς καθυστέρες ΑΜΑΝ.
ούτως ή άλλως το αμαν του είχε δώσει μια δημοσιότητα,αλλά και πάλι,στο bellas tv δεν θεωρώ ότι ήταν αποτυχία αποκλειστικά και μόνο λόγω Καλυβάτση. Ο Μπουλάς ήταν για μάπες ώρες-ώρες. Ο Μητσικώστας στο fatus olous ήταν καλύτερος γιατί δεν έκανε κάτι διαφορετικό απ'ότι συνήθως.. Και στο Μητσιχώστα,στα περισσότερα ήταν μόνος του και έκανε μιμήσεις/ήταν το κεντρικό πρόσωπο. Ο Καλυβάτσης στο ΑΜΑΝ,δεν ήταν το κεντρικό πρόσωπο,είχε και Κανάκη και Σερβετά. Εν πάσει περιπτώσει δεν θα προσπαθήσω να επιχειρηματολογήσω γιατί ήταν το μόνο κωμικό μυαλό που ανέδειξε το αμαν,και όχι της εικοσαετίας. Είναι καλός κωμικός και αν μη τι άλλο οι ατελείωτες ώρες που εγώ τουλάχιστον γελούσα με το αμάν οφείλονται ως επι το πλείστον σε αυτόν.
Να μην ξεχνάμε όμως ότι η επιτυχία του αμάν δεν οφείλεται μόνο στον Καλυβάτση.
Αν δεν ήταν και οι υπόλοιποι,που έβγαζαν το όλο αίσθημα μιας παρέας που μοιράζεται τις πλάκες της με την υπόλοιπη Ελλάδα,αλλά και αν δεν ήταν από τις πρώτες σατιρικές εκπομπές στην τιβί,με σκετσάκια και σατυρίζοντας την ελληνική καθημερινότητα,πράγματα που όλοι κάποτε τα σκεφτόμασταν,αλλά αυτοί τα δραματοποιούσαν δίνοντας το κάτι παραπάνω..το αμάν δεν θα γινόταν ποτέ αυτό που ήταν και θα είναι. Σημείο Αναφοράς.
Ο Σερβετάς είναι συμπαθητικά ηλίθιος, βγάζει μια γκαομπίο κατάσταση που συμπαθώ.
Κανάκης απλά εμετός και κρυόπλασμα.
Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ είναι ίσως πιο συμπαθητικός από όλους.
Καλα για Παναγιωτόπουλο ότι και να πούμε είναι λίγο. Και γαμώ τους εμετούς- θα μου πείς 25 χρόνια κολλητός του Βλακάρου ήταν, όλα εξηγούνται.
O Σερβετάς επειδή και καλά συμπαρουσιάζει με τον Κανάκη προσπαθεί να πει οτι παπαριά του κατέβει "να βγάλει γέλιο" για να τον δείξει και λίγο η κάμερα, και γελοιοποιείται συχνότατα. Τον παπάρα τον Κανάκη αν δεν τον διακόψει κάποιος δεν παίρνει λόγο. Ο Παναγιωτόπουλος γάμησέ τα, κατάντια.
Βέβαια........ αν και εμένα μου έδιναν τα λεφτά που παίνουν αυτοί εκεί, μπορεί να έκανα και εγώ τα ίδια, σχεδόν.
atropos και reject απλα εμετοι και κοντοφθαλμοι
μπατσοι γουρουνια δολοφονοι;
μιλάμε τώρα για μια σχολή χιούμορ που απευθύνεται σε καθυστέρες, παιδιά, χίπστερς και θεσσαλονικιές γκόμενες. επίσης ο κανάκης που προλογίζει τα βίντεο πόσο ελεεινά ερασιτεχνικό. βασιλιάδες στη χώρα των μετρίων.
σα να διαβάζω indymedia για τηλεοπτικά προγράμματα είστε
σα τύπος που βλέπει ράδιο αρβύλα είσαι
κι όμως, δεν