ειχα χασει επεισοδια , τωρα τελειωνω τη σεζον και ενα εχω να πω
ΠΟΣΟ ΘΕΟΥΛΗΣ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΣΟ:touched:
Printable View
ειχα χασει επεισοδια , τωρα τελειωνω τη σεζον και ενα εχω να πω
ΠΟΣΟ ΘΕΟΥΛΗΣ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΣΟ:touched:
ελληνας ε
που τον βρηκανε τον θεουλη που? στην επαναληψη ολες οι σκηνες που υστεριαζει :touched::touched:
http://www.imdb.com/name/nm2464599/
στην οντισιον ειχε παει με κιμωνο το τσουλακι
βγηκε το 4χ01 ε
κανω pause στο πρωτο δεκάλεπτο για να ποστάρω ενα ΛΟΛ
Είναι όντως γτπ. Αν και θα παίξει τουλάχιστον για 2 ακόμα seasons.
στο πρωτο δεκαλεπτο ημουν wtf. μετα γινεται μια ομορφη κιτσαρια και περναει η ωρα σα να βλεπεις τολμη και γοητεια.
αλλα να ανανεωνεται συνεχεια, να βγει και 15η σηζον σεξ εντ δε σιτι, να κανουν τηλεθεαση, να μαζευει λεφτα το ΗΒΟ. εχουμε δρακους και μαχες του χρονου, κοστιζουν
Ε ναι, όσο κάνει τέτοια νούμερα δεν θα κοπεί ποτέ, εξάλλου αυτό κράτησε το HBO στις δύσκολες εποχές. Γενικά μέτριο επεισόδιο, κλασσικά δυνατή αρχή-τέλος και βαρετό στη μέση, ΠΕΘΑΝΑ με τη φάτσα Arlene στο "decapitating barbie dolls"
η Arlene οσο παει και ομορφαινει μου φαινεται
μπορει να ομορφαινει αλλα τι ενδιαφερον μπορει να εχει η ιστορια της Αρλιν με το μωρο η' του μπατσου με το V ,του Χοιτ , του τραγικου αδερφου Σαμ ,Τζεισον μπατσος κλπ κλπ
ειπα να δωσω μια ακομα ευκαρια και να δω 4x01 αλλα βαρεμαρα
οι περισσοτεροι απο τους χαρακτηρες εχουν καταντησει αδιαφοροι, οι ιστοριες τους ειναι γτπ και δεν βλεπω να αλλαξε τιποτα
οτι ναναι το 4x01 ομως
Spoiler
Spoiler
Ρε το παρατησατε? νταξει εχουμε εξελίξεις δεν λεω αλλα το χτεσινο ηταν αφιερωμενο στις γυναικες, alcide και Eric σε ημίγυμνα πλάνα γτφ
γελασα η αληθεια ειναι
αλλα ναι , καθαρα για γυναικες .
:hippy: