Λοιπόν μ' αυτά και μ'αυτά, καλύτερα αποτελέσματα δε θα μπορούσαν να έρθουν χθες. Τώρα που μας άνοιξε χωρίς να κάνουμε τίποτα, ας παίξουμε και καμμιά μπάλα στη συνέχεια.
Printable View
Λοιπόν μ' αυτά και μ'αυτά, καλύτερα αποτελέσματα δε θα μπορούσαν να έρθουν χθες. Τώρα που μας άνοιξε χωρίς να κάνουμε τίποτα, ας παίξουμε και καμμιά μπάλα στη συνέχεια.
ευκολα το λες
αλλα
Ξερναμε φωτια και εμετο στη μαπα του Φλορες.
Ο Ντιόγκο.
ρε τι γίνεται..
θα περιμενω το 2ο ημιχρονο να κρινουμε ολο το ματς, αλλα εχουμε βαλει ΓΚΟΛΑΡΕΣ. η μια καλυτερη απ την αλλη.
μπραβο σε ομαδα και Ερνεστο.
επισης ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΝΤΡΙΠΛΑΡΕΙΣ.
.
τιποτα δεν εχει τελειωσει
ειχε και 5ο~!!!
Πουτσα μπαλα και τραμπαλα.
Εδω ειναι Καραισκακη.
Χ στα χιονια τωρα και ολα οκ.
Σημειωσεις.
1) ο Μπελουτσι βρισκει τρελα πατηματα αυτοπεποιθηση και σιγουρια και επιτελους φαινεται τι παστα παικτη ειναι.
2) ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ????
3) Κριμα που ο Ντιογο θα φυγει σε 1-1μιση χρονο. Κονομηστε τα να φερετε κανα παικτη.
4.) Αυτος ο Ολυμπιακος, με εναν υπερκοφτη διπλα στο ντουντου "σκυλο, να ξερει και μπαλα", και με καποιον αριστερο χαφ που να μην παιζει ουτε για το μαλλι του ουτε για το Μπενιτεθ ουτε για την παρτη του (μιλαω γενικα οχι γι αποψε) θα ειναι οπως πρεπει.
5.) Τωρα αρχιζει να φαινεται και η δουλεια του Βαλβερδε. Αυτοματισμοι (επιτελους!), πρεσσινγκ τρελο απεναντι σε μια αμυνα τσιρκο, και πυρηνικη αναπτυξη σε πολλες φασεις. Γειασαν.
6.) Α ρε πελατες.
Αυτό ισχύει και για το Μπελούτσι νομίζω.Quote:
Originally Posted by Darkling
Κατά τα άλλα όλα καλά, δεν το περίμενα.
Ομορφιές. Έχει αναφερθεί πως ο Κίκε είναι ο Χάους ε.
Παιχνίδι χωρίς καμία λογική (αλλά μας άρεσε).
Ο Ντιόγκο έκανε την πιο Giovanni-κή του εμφάνιση νομίζω. Απλά τέλειος.
Ο Μπελούτσι είναι λατρεία και θα το δείξει (πολλές φορές ακόμα).
Ο Πατσατζόγλου :!:
Ο Αβραάμ και ο Άντζας έκαναν μαλακίες όλη την ώρα, υπό άλλες συνθήκες θα μας είχε στοιχίσει.
Ο Λέτο κλασικά μαλακιζόταν.
Όλοι οι υπόλοιποι μια χαρά.
Μοναδικό ξενέρωμα η χαμένη ευκαιρία του Κοβάσεβιτς. Θα ήταν ασύλληπτο να τελειώναμε τον αγώνα με 6/6. /απληστία
Πολύ ωραία μπάλα. Καλύτεροι Μπελούτσι, Ντιόγο και Γκαλέτι. Για αμυντικό δίδυμο και Λέτο ότι ειπε ο αποπάνω, προσθέτω και Κοβάσεβιτς.Και πρώτη χρονιά εδώ και καιρό που και οσφπ και παο έχουν υπερβολικά καλούς προπονητές
που καποιος ηθελε να φυγουν?
ο Βαλβερδε τουλαχιστον.
:P
Όταν έχω λάθος το παραδέχομαι :)