Quote:
Originally Posted by Phoebus
Printable View
Quote:
Originally Posted by Phoebus
To kako einai oti opoia efhmerida kai na ebaza pou exei ws prwtoselido ayto to thema tha thn egrafes me bold kai megala prasina grammata.Quote:
Originally Posted by Buddy Lackey
tha pshfisw sunaspismo h nd.den exw diavasei kanena allo post.variemai na koitaw 12 selides.-
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
16% [ 9 ]
Pame gia kuvernhsh, ligo akoma theloume. Fate to LAOS :D
kserei kala se poies efhmerides htan ayto to thema prwtoselido arnhtika
se ikanopoihse kai i sinentefksi giwrgakh stous 5 diefthintes efhmeridwn pou edeikse i tv?
Se oles htan prwtoselido arnhtika... Oles...
O G.Papandreou den mou arese... tou bgainei kapws kai h glwssa tou einai psiloksylinh...
so true... :(Quote:
Originally Posted by ang69
gtp nd
E apoti xero den epitrepetai na min pas. Ego akuro tha psifiso.Quote:
Originally Posted by enitharmon
Δεν ξέρω ακόμα τι θα ψηφίσω, είμαι κι εγώ ένας από τους πολλούς αναποφάσιστους που θα κρίνουμε (!!! :P ) τις εκλογές...
Πάντως ξέρω τι ΔΕΝ θα ψηφίσω... δηλαδή ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, λευκό και τα μικρά κόμματα που δεν παίρνουν ούτε 0,5%...
Σε ότι αφορά τα κανάλια, με την εξαίρεση των κρατικών που παραδόξως δεν μου φαίνονται και πολύ φιλοΠΑΣΟΚικα και του MEGA που θέλει να φαίνεται ανεξάρτητο αλλά πιο πολύ προς το ΠΑΣΟΚ κλίνει, όλα τα άλλα μου φαίνονται φιλοΝεοΔημοκρατικά...
δηλ, Alpha, ντάξει Χατζηνικολάου και δε συμμαζεύεται, όχι πως λέει και εξωφρενικά πράγματα αλλά η "αγάπη" του προς τη ΝΔ ήταν κι ο λόγος που έφυγε από το MEGA...
Alter και Star έχουν την κλασσική στάση καταγγελίας της κυβέρνησης (ξέρετε εμείς εδώ κάνουμε έρευνα ή ρεπορτάζ και αποκαλύπτουμε τα κακώς κείμενα) που βέβαια πάντα την είχαν αλλά όπως και να έχει δεν βοηθά το ΠΑΣΟΚ αλλά τη ΝΔ.
ANT1, πάντα φιλοΝΔ μου φαινόταν και δεν μου έχει αλλάξει αυτήν την εντύπωση...
Για τις εφημερίδες τώρα, είναι σαφές πως αυτές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις κλίνουν προς το ΠΑΣΟΚ αλλά είναι συγκριτικά πιο αντικειμενικές από αυτές που κλίνουν προς τη ΝΔ και αυτό εξηγεί και το λόγο που έχουν αυτές τις πωλήσεις...
to ALTER einai tou kourh
o kourhs voitha tin ND ?
synelthe
aristera i dexia idia ine ta afentika
rixe tin psifo sou ------> :toilet:
A
Δεν είπα αυτό (ακριβώς) απλά ότι ο τρόπος με τον οποίο κάνουν τις "αποκαλύψεις" των κακώς κειμένων (από σημαντικά θέματα, μέχρι τον τσιλιμίδη και τα βουλωμένα φρεάτια) είναι αντικυβερνητικός και δηλ αντιΠΑΣΟΚικός...Quote:
Originally Posted by Buddy Lackey
ναι αλλά πλεον δεν υπάρχουν κυρώσεις (ή κιρρώσεις φτου φτου φτου)Quote:
Originally Posted by Fixxxer