Giannis o reggae, tha simplirosoQuote:
Originally Posted by dead in magazines
Printable View
Giannis o reggae, tha simplirosoQuote:
πςςςς!μιλησε ο τελευταιος αντρας,ο "βουτσας" εης.
ρε μαλακες ουρακοτανγκοι,ειστε ενα ματσο φλωρακια που στο σχολειο σας ειχαν ζαλιζει στην φαπα και πισω απο μια οθονη το παιζετε αλανακια.αμφιβαλλω αν εχετε παιξει ξυλο εστω και μια φορα απο τα 15 σας και επανω.
πουτσα,ξυλο,υποταγη-χυλοπιτες σε καθε μισοριξια σπυρι.
εντιτ λουκαθερ ο γιαννης ειναι κολλιταρι και πριν 4 μερες μου χαρισε 2 τι σερτ του μαγαζιου :D
δεν είμαι ουρακοτάγκος. πες απλά ότι κωλώνεις να με αντιμετωπίσεις.
ασε,εσυ παρε την ξαδερφη σου και πανε γηπεδο να χειροκροτισεις-το μονο ξυλο που μπορεις ριξεις ειναι μια καρεκλα κουνιστη σπιτι σου.Quote:
πάνκη βρίζεις μανάδες ρε βρωμόπουστα
φοράω κάτι πρόχειρο και έρχομαι να σε γαμήσω στο ξύλο πουτανόσπερμα. κατάλαβες;
εντιτ-τρυπιοκωλιδες σαν εσενα αρνουμαι να τους κοπανησω ασχημα,μια σφαλιαρα και εξεφτελισμος αρκει.
apo afta pou lene pos xronia einai to magazi?mono afta lene
kata ta alla den me kserei, alla toulaxiston tin tameiaki ego tin exo agorasei
ρε φιλαρακι τι λαιβ και φλωριες μας τσαμπουνας;
ξεσηκωνω τοσο κοσμο για να σε ψαξουμε και να σε σαπισουμε μετα τις απειλες που εκτοξευεις απο δω κι απο κει και μου λες μετα οτι οταν πας σε λαιβζ δεν εισαι ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ για μπουνιδια; ε; για ηλιθιους μας περνας;!
κατούρα και λίγο πανκη, θα σου στραβώσει.
φίλε πάνκησ οι φήμες λένε ότι είσαι ένα μέτρο και μισό και παρόλαφτα φέρεσαι ως τσαντισμένος μάικ τάισον.τι έχεις να δηλώσεις.μονο μη μου πεις να ρωτήσω τους τυχαίους μητσάρα μ. ,βάγγουρα π. , αρτέμη α. , μπάμπη ο. και νώντα κ. , γιατι βαριέμαι και αδιαφορώ και γενικά.
ευτυχως κινγκντομ ειναι η μαμα σου που μου την ευθυγραμμιζει με τον κωλο της.
λουκαθερ,ναι τα 10 χρονια ειναι.ασε μαλακα εμεις το εχουμε χτισει τοσα χρονια....
egw eimai mesa gia tsampoukades pantws steilte p.m!!! ama eixa gkomena den tha rxomoun ase pou lypei akoma o dermatologos..
γριφιθ ειμαι 1.77 και 70κ αλλα σε σκηνικα ειμαι μεγιστο μουνοπανο.και αν τα συνδυασεις αυτα με καποια γνωση πυγμαχιας(2 χρονια),η μυτη του ρεηζορ ξερει πολυ καλα,μπορεις να φανταστεις τι παιζει.
καφριλα+καμια τυψη για το τι θα παθει ο αλλος+γνωσεις ε δεν ειναι και οτι καλυτερο. :)
οποτε οποιος θελει απο εσας να με βρει θα ειναι χαρα μου.
Ace για ξαναδιάβασε αυτό. Και σε μία τελική ρε μαλακισμένα ψωνισμένα όντα ουρακοτάνγκοι, εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα με την πάρτη σας. Εσείς με βρίζατε ανέκαθεν γιατι σας τη σπάει να γράφει εδώ μέσα ένας τρεντας. Ε να πάτε να γαμηθείτε. Αμφιβάλω αν σας έμαθε ποτέ στη ζωή σας κανείς να ΜΗ θέλετε να έχετε δίκιο. Εκει, κολλημένοι. Αριστερά, ξέρουμε τα πάντα για τη μουσική και γαμάμε και δέρνουμε. Άντε και γαμηθείτε σιχάματα.Quote:
egw ekana ping pong ston arh VOulas 1,5 xrono (b ethnikh)
βρε λαδοπόντικα, μόνος σου μιλούσες στο λάηβ και πάλι έγλυφες. Γι' αυτό μάλλον δε σου έδωσα σημασία και δε σε θυμάμαι. Στο επόμενο GIG να έρθεις να με χαιρετήσεις αφτοπροσώπως πάντως να δούμε ποιος θα φύγει με γυαλιά στον κώλο και σπασμένα πλευρά, βατραχοκέφαλε αγαθοκώλη.Quote:
καλος εισαι φρηκ :)
σε οποιον θελει πλιροφοριες παραπεμπω στον ρειζορ-μολις γυρισει θα σας τα πει ολα.και εχει δει σκηνικα με εμενα μεσα,οποτε κυριλε.
χολκ να ερθω και εγω να παιξουμε διπλο?θα δωσεις ομως υποσχεση πως αν αρπαξεις κανενα μπουκαλι στα μουτρα δεν θα πας με την μανουλα σου στους μπατσους.