Ε άκουγα από αλλού 20, από αλλού 22, δεν υπήρχε στο banner η ημερομηνία για Θεσσαλονίκη, είπα να μου το διασαφηνίσει κάποιος για να κανονίσω να μη δουλέψω..
Printable View
Ε άκουγα από αλλού 20, από αλλού 22, δεν υπήρχε στο banner η ημερομηνία για Θεσσαλονίκη, είπα να μου το διασαφηνίσει κάποιος για να κανονίσω να μη δουλέψω..
Aλλαξε μερος και ωρα.Πλεον ειναι στις 20:00 στο ξυλουργειο μυλου.Για τιμες δεν ειδα τπτ
Πλέον έχω το μαγικό χαρτάκι στα χέρια μου (και την αφίσα :D ) και μετράω τις ώρες μέχρι την Κυριακή :wink:
To live sti thessaloniki akirothike. gia psaxteite
http://www.wizardliveproduction.com/
εδώ δε λέει τπτ.
sintoma tha leei kai ekei kati :/
Ναι οκ, δεν λες όμως που το είδες - το μαθες να ξέρουμε κι εμείς?
myspace
ποιανού το myspace βρε rotting christ, δώσε ένα λινκ
στο myspace τους λεει απλα για τις 22/10 γδφ :?: :?: :?: :!: :!: :?: :?:
'ελα μώρε, θα πήρε ο Vicotnik [χρήστης] τον κολλητό του τον Cladestine και θα τη διόρθωσαν την παρεξήγηση, επειδή τώρα λέει κανονικά 21 και 22, βλάκες.
Εν πάσει περιπτώσει μου φαίνεται ότι σήμερα θα περάσω από Alone να δω τι παίζει και να τσιμπήσω εισητήριο μου φαίνεται γιατί δεν βλέπω κάναν άλλον από εδώ να έχει πάρει..
Mιας και μολις αγορασα,οι μονοι που ακυρωσαν ειναι οι naer mataron και για την αλλαγη μερους και ωρας ισχυουν τα χθεσινα
Χρήστη Ηβίλελε, από που πήρες το εισητήριό σου? Alone που πήγα μόλις τώρα μου πε ο Εβραίος ότι ακυρώθηκε το λάιβ..
Perasa apton Patsi kata tis 3