Κοιτα κανω διατροφη εδω και ενα 3μηνο και με βαση τη ΦΩΤΟ του, ισως εχει και δικιο. Εγω κολωνω να το ανακαλυψω!
Printable View
Κοιτα κανω διατροφη εδω και ενα 3μηνο και με βαση τη ΦΩΤΟ του, ισως εχει και δικιο. Εγω κολωνω να το ανακαλυψω!
Kαι προσκλητήρια γάμου να μοίραζα γιέ μου amnesiac, είναι λίγο δύσκολο για τον καθένα να αφήσει το playstation και να τα βάλει με τον καραβόσκυλο. Πάραυτα έχω αρχίσει να απογοητεύομαι από τις νέες γενιές, μόνο κανένας πόλεμος να μη γίνει γιατί την έχουμε βαμμένη από χέρι, εγώ τουλάχιστον δεν θα μείνω εδώ με τίποτα. Φταίνε και τα πρότυπα, όλη την ημέρα αδερφές σας δείχνει η τηλεόραση, μέχρι και στο ποδόσφαιρο το τελευταίο αντρικό κάστρο, με την κιλότα του Μπέκαμ ασχολούμαστε. Μα τον Θεό, ποτέ και σε καμία εποχή δεν είδα παιδιά να διαβάζουν τόσο πολύ και να είναι ταυτόχρονα τόσο πολύ ηλίθια. Ποτέ δεν είδα ζευγάρια να μην μπορού να... κάνουν παιδιά. Δε νομίζω πως φταίει το εκπαιδευτικό, μάλλον είσαστε χτισμένοι και αποβλακωμένοι στα διαμερίσματα, εμείς προλάβαμε και παίζαμε και λίγο μπάλα στ' αλήθεια. Δείτε και την ψηφοφορία:
κατσαρίδες ψηφίσατε!
ειμουν ετοιμος να τους πω να προσθεσουμε και το ΑΙΓΕΑΣ στο πολλ.
Εισαι το Οργανο του Σατανα, η μάστιχα του Θεου, ο Μολλωχ, ο Βινι Τζοουνς.
κουλάρετε και ακούστε μερικές σοφές κουβεντες μυξιάρικα!
Interview With The Vampire.Quote:
Originally Posted by Aigeas
epeidi vlepw oti koteyeis entelws kai to rixneis stis filosofies, se prokalw se prwtathlima Football Manager 07. dialekse opoia omada thes. kai min arxiseis tpt dikaiologies oti den exeis grigori syndesi, afou exeis apeiro xrima.
edit: kai gia na mi nomizeis oti eimai kamia aderfoula, exw parei champions league me ton olympiako ti saizon 2012-13.
Ωραία είναι η πλακίτσα αλλά διατηρώ σταθερές αμφιβολίες για το αν μπορείτε να γράψετε το οτιδήποτε που να μην είναι ηλιθιότητα των 24 λέξεων. Μέχρι και τις λέξεις έχετε ξεχάσει βρε ζωντόβολα, οι ειρωνίες σας έλειπαν. Πάτε τόσα χρόνια στο σχολείο και έχετε λεξιλόγιο των 150 λέξεων, οι οποίες 90 είναι ή για να ειρωνευτείτε είτε για να περιγράψετε "τι μάλακα" είναι ο άλλος, και τι ωραία θα ήταν να προσληφθείτε στο δημόσιο. Αν δεν σας ενοχλεί εσάς αυτή η κατάντια, σκεφτείτε πως και σε άλλες εποχές δεν είχε τίποτε επιστήμονες, αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν θα κόλωναν να παίξουν σφαλιάρες ως είδος διασκέδασης. Ακόμη και στις σφαλιάρες θα πρέπει να είσαστε πάνω από 75 άτομα για να συμμετέχετε, γιατί η προστασία του όχλου είναι η ασπίδα του αδύναμου. Ριμέϊκ, φέϊκ και μαλακίες, έχετε καεί από χέρι και δεν έχετε πάρει χαμπάρι. Καμμένο χαρτί ρε, δηλαδή η χαρά του κάθε πλούσιου.
se paizw kai aggliko prwtathlima ama psinesai.Quote:
Υ.Γ
Τελικά που είναι όλοι αυτοί που τραγουδάγανε εχθές τ' απόγευμα;
Εγώ έτσι κι αλλιώς μια στάση να φάω ένα παγωτό την είχα προγραμματισμένη, και επειδή τα έχω δει απείρως πολλές φορές αυτά ουδεμία στιγμή δεν πίστεψα ότι θα έρθει κάποιος έστω και με άλογο.
de pisteyw na to eklepses to pagwto e.
the newest registered user is Θησέας.
ΑΙΓΕΑΣ, τι ομαδα εισαι?
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Γύρω στα 14 είπα "αντίος μάνα, εντάξει μεγάλωσα τώρα" και πήγα στα καράβια αχαϊρευτε τεμπελχανά. Έκτοτε φροντίζω να είναι η μάνα μου σε απόσταση μεγαλύτερη των 300 χιλιομέτρων, για να μην με πούνε μαμάκια σα μερικούς-μερικούς που είναι 30 χρονών γαϊδούρια και ζητάνε χαρτζηλίκι. Δεν έχω παράπονο όμως, μια χαρά ανταμοίφθηκα, έχω όσα ονειρεύεσαι μετά το ποδοσφαιράκι. Αλλά για να κλέψω παγωτό δεν τίθεται ζήτημα, ένα βράδυ που χαβαλεδιάζαμε με την παρέα εδώ κάτω στην παραλία (50 μέτρα από το σπίτι μου δηλαδή) αγόρασα ολόκληρο τον καταψύκτη από το περίπτερο. Να ανησυχείς μόνο μην σ' αγοράσει κανένας ολόκληρο, γιατί υπάρχει και τέτοιο σοβαρό ενδεχόμενο. Δηλαδή μπορεί να σ' αγοράσει και να μην το καταλάβεις, έτσι κι αλλιώς σίγουρα δεν έχεις και καμία ευρεία αντίληψη των πραγμάτων, μέχρι την ΚΝΕ μπορεί να πάει το μυαλό σου και πολύ θα είναι. Μακριά από τις πιστωτικές γιέ μου! Δουλειά.... Δουλειά....
Aigaia oraios o aftomatiks alla prosexe giati mporei na tin dei kai o Amnesiac Gaius Julius Caesar kai se desei fiogko!!!
Sto p8 tha ginei i maxi tis alesias!!
OUST APODW pou tha me peis kai KOMMOUNISTI re.kati tetoious o pappous mou tous skotwne kata dekades ston emfylio, viaze tis gynaikes tous kai tous epairne tis periousies.Quote:
an den itan o pappous mou de tha mporousa egw na koproskyliazw oli mera paizontas football manager 07. giayto deikse ligo sevazmo kai mi ksanapeis tipota gia ton pappou mou.