τουλάχιστον τα ηχοτουμπανιασμένα smart aka 'ΠΕΤΑ ΜΟΥ ΝΕΡΑΤΖΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΡΗΖ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩΩΩΩΩΩ ΝΙΑΝΙΑΝΙΑ' είναι growin' phenomenon :roll:
Printable View
τουλάχιστον τα ηχοτουμπανιασμένα smart aka 'ΠΕΤΑ ΜΟΥ ΝΕΡΑΤΖΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΡΗΖ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩΩΩΩΩΩ ΝΙΑΝΙΑΝΙΑ' είναι growin' phenomenon :roll:
enow an allazoun eksatmiseis hxosustimata ktl. einai trendy? ti fashs?
λέγεται Faslane και κάνει τρομερή δουλειά. κάνει γύρω στο 20ε αλλά το είχαμε πάρει 3 άτομα μαζί. δεν θέλω να ξέρω τι έχει μέσα αλλά δεν ξαναείδε κανένας μας κατσαρίδα και μιλάμε για σπίτια με σοβαρό πρόβλημα και όχι μία στο τόσο. από εκεί που θα το πάρεις ζήτα οδηγίες.
Ρε αυτό το Faslane ή οποιοδήποτε άλλο 'κτόνο μπορείς να τα βάλεις και να μείνεις μέσα στο σπίτι ή πρέπει να φύγεις κανα τριήμερο?
Αυτά τα καινούρια κατσαριδοκτόνα που είναι και καλά άοσμα, γιατί εμένα μου κάνουν ακόμα πιο ύπουλα;
το faslane είναι μία κρέμα-gel πάντως, δε μυρίζει όλο το σπίτι, δε μυρίζει τίποτα.
απλά εικάζω ότι θέλει προσοχή αν έχεις κατοικίδια.
Δεν είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έχει σταματήσει να πωλείται αυτό;
Αν λέω μαλακίες, πού το βρίσκουμε;
χμ, ενδέχεται να έχει σταματήσει. Ήταν προϊόν φαρμακείου πάντως οπότε αν πας και ρωτήσεις, νομίζω πως έχουν κάτι αντίστοιχο.
ειναι αυτό που κάνει τις κατσαρίδες να κανιβαλίζονται??
και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι έχει ξαναγίνει η κουβέντα.
δείτε και το http://www.insomnia.gr/forum/showthr...183726&page=30. εκεί λένε ότι μάλλον έχει καταργηθεί (δεν θέλω να ξέρω γιατί) και προτείνουν και κάποια άλλα. ξεκινήστε από το τέλος.
:thumbsup:
fluxus οι πληροφοριες μου λενε να παρεις maxforce απο μαγαζιά με φυτά και τέτοια. go play
Tags for this Thread
* kaserinoproblem
:touched::touched::touched:
η φιλη σου?