σε θέμα διάρκειας αναφέρθηκα, όχι σε αριθμό αποστολών
Printable View
σε θέμα διάρκειας αναφέρθηκα, όχι σε αριθμό αποστολών
Για κάποιον που έλεγε πιο πριν ότι είναι αρπαχτή κι ετς το είπα. Επίσης έχω την εντύπωση, από αυτά που διαβάζω πάντα, πως και η διάρκεια είναι ίδια.
260k και 3 achievements ο παιχταρας
http://i.imgur.com/3xoKw.png
185k στο λοστβικιγκ!
Το αγόρασα χτες. Το πότε θα το παίξω βέβαια it remains a mystery.
600k πήρα και το gold achievement
στο viking? το χεις ΛΙΩΣΕΙ
αρπαχτή είναι γιατί αντί να το φκιάξουν ολοκληρωμένο, αρχισαν τα εξπανσιονς και τις παπαριες και τρια παιχνιδια και τα λοιπά. Κατά τ' αλλα συνεχίζει να είναι απολαυστικό αν και μετά από καμια 15αρια αποστολές ακόμα δεν έχουν υπάρξει τεράστιες μάχες. Συνήθως με λίγες μονάδες τη βγάζεις και ταχτικές χτυπάω-και-τρεχω.
θα υπαρξει, μια και καλη ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαχη ;)
615k στο viking, βαρεθηκα να παιζω μετα
Είμαι βέβαιος πως, αν δεν είχαν ανακοινωθεί τα expansions, δεν θα έλεγε κανείς τέτοιες παπαριές. Έχει 26 missions (το πρώτο είχε 30 σε τρία campaigns), αρκετά περισσότερα από πολλά άλλα RTS των τελευταίων ετών και το campaign διαρκεί τον αναμενόμενο χρόνο ενός full-fledged game.
Να είχε μόνο 5-10 αποστολές ή να διαρκούσε μόνο 2-3 ώρες το campaign, τότε πράγματι θα δικαιολογούσα την άποψη ότι δεν είναι ένα πλήρες παιχνίδι.
Μπορεί σε αριθμό να είναι πολλές οι αποστολές αλλά σε διάρκεια ειναι αρκετά σύντομες, κυρίως γιατί οι περισσότερες σε περιορίζουν από μόνες τους σε χρόνο. Δηλαδή κοντεύω να το τελειώσω σε μια βδομάδα και δεν έχω φάει και τις άπειρες ώρες παίζοντας. Εκτός αν κάνω τραγικό λάθος, το πρώτο είχε κρατήσει σίγουρα πολύ περισσότερο.
Δε μπορώ να θυμηθώ πόσο κρατούσε το πρώτο, ωστόσο α) έχει replayability, π.χ. να ξαναπαίζεις τις αποστολές για τα achievements, β) υπάρχουν RTS με πολύ μικρότερο campaign και λιγότερα παράπονα, π.χ. Company of Heroes.
Μπορώ να καταλάβω αν κάποιος προτιμούσε 3 campaigns όπως στο Starcraft 1 ή να θεωρεί προβληματικό να πληρώσει 150 ευρώ σύνολο για το παιχνίδι + expansions, αλλά η άποψη ότι δεν είναι ολοκληρωμένο παιχνίδι είναι εντελώς αστήρικτη.
Απλή απορία: σε τι δυσκολία το παίζετε;
Χαχα, αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ :P
Στο hard που το ξεκίνησα, από την 7 και μετά οι αποστολές είναι αρκετά challenging και θέλουν πολλά replays για να βγούνε. Σε μια που χα κολλήσει αρκετά (εκεί με τo Βreath of Creation) το έβαλα μία στο Normal και βγήκε για πλάκα. Kαμία σχέση με πριν...
Γενικά αν έχετε χρόνο και όρεξη καλύτερα παίξτε το στο Hard. Και πιο πολύ το ευχαριστιέσαι και κρατάει και περισσότερο το campaign ;)