Ρίο Ντε Τζανέιρο
Printable View
Ρίο Ντε Τζανέιρο
Γκανα εχει και κοπα αφρικα να φερεις κανα παικτακι.Quote:
Originally Posted by mage
100% :DQuote:
Originally Posted by enitharmon
προφιτερόλ είναι, ναι! επίσης ένι στο Inci είχε κι ένα άλλο πράγμα που ήταν σαν τη γέμιση αυτού στη 2η πικ με σως προφιτερόλ αποπάνω, δικιάς τους εμπνεύσεως, αλλά δεν πρόλαβα να το πολυβγάλω πιξ, διότι φοβόμουν μη μου το φάνε οι τούρκοι.Quote:
Originally Posted by tamagothi
παγωτό έφαγα τυποποιημένο γεύση frigola γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να το δοκιμάσω λέει (όντως) και δεν έπαιζε χύμα.
επίσης με συγκλόνισαν τα γεμιστά μύδια
http://i4.photobucket.com/albums/y10...poli_00055.jpg
και γενικότερα άμα είναι να πάρουμε την πόλη να την πάρουμε μαζί με τους μαγείρους.
εγώ λέω να πάρουμε μόνο τους μαγείρους.
Marash παγωτό το καλοκαίρι. Θα του κλεψουμε το καροτσακι του τουρκου, θα παμε σε μια γωνία και θα χωθούμε μέσα (στο καροτσάκι)
στην αστραλιαQuote:
South Africa οσο ακομα κρατιεται ψιλοδιεθνης.
Ζηλευω ταμαγκοθι. Μονο γλυκα και κανα δυο μαλακιες κεμπαμ και γεμιστα μυδια εφαγες? Θα μου πεις, αρκετα πιθανον μονο με αυτα να τρεφονται.
είχε κι ένα σωρό φαγητά, αλλά θεώρησα σπατάλη να γεμίζω το στομάχι μου με αυτά και όχι με γλυκά. ίσως την επόμενη φορά!
πάντως έφαγα και κάτι ωραία σάντουιτς με ψάρι και κάτι άλλα με μύδια και πολλά κουλούρια-σιμιτ.
Σταφιδοψωμα ειναι αυτα?
http://bp0.blogger.com/_kVQx2X70lTo/..._perahia04.jpg
Quote:
mage πήγαινε Τενερίφη ασυζητητί!!!
Η απόλυτη χαλάρωση, τρελές παραλίες, φοίνικες, απίστευτα ξενοδοχεία!
Δε θα μπορείς να συνεννοηθείς με τους κατοίκους γιατί μιλάνε περίεργα ακόμα και τα αγγλικά!Τρελό γέλιο!!Φαγητό εντός ξενοδοχείου μόνο!
Για Innsbruck (Αυστρία) ξέρει κανείς τίποτα να μου προτείνει??
Λίγα πράγματα ξέρω, έχω περάσει μόνο μία φορά, γενικά από ότι έχω ακούσει είναι πολύ ωραίο, είναι χτισμένο για μένα σε πολύ ωραία τοποθεσία, παίζει κ αεροδρόμιο, για απευθείας πτήση από Ελλάδα δεν γνωρίζω.
Λέμε για roadtrip (!) οπότε δε με νοιάζει για απευθείας πτήση κ.λπ.
Για βράδυ, ποτό κ.λπ. υπάρχει τίποτε?
Για βράδυ κλπ δεν ξέρω, δεν έχω μείνει βράδυ :cry:
Roadtrip θα γαμάει, μέσω Ιταλίας το σχεδιάζετε?