einai thema encoding kai einai polu eukolo na to ftiakseis
Printable View
einai thema encoding kai einai polu eukolo na to ftiakseis
θές να με help?
anoigeis to .srt arxeio me opoiodipote browser kai pas menou view>character encoding>greek kai tha ta vlepeis ellinika epitopou
ta epilegeis ola kai c/p sto word pad kai apothikeusi ws eggrafo keimenou unicode kai serneis kanonika to arxeiaki auto mesa stin tainia.
Αργήσαμεν αλλά το είδαμε και το λαστ.
Το μπούστη το Φόρμαν έτσι.
Πάντως οι 3 μέην γκόμενες τι μουνιά είναι γαμώ τη φύτρα μου.
Ρουλ 34 πλιζ.
τόκανα παλιότερα αυτό αλλά δεν πχιάνει. η τηλεόραση ίσως δεν στιρίζει ελληνικές γραμματοσειρές ορ σμθινQuote:
Originally Posted by pixies451
Το κανεις με πιλωτικη διαβαση δλδ?
οταν λες ρολαρω στην τιβι, δεν εχεις συνδεσει πισι με τιβι και οτι φαινεται στο πισι βλεπεις κ στην τιβι?
όχι καλέ. έχω χομ σίνεμα και είτε παίζω ντι βι ντι είτε τρέχω τις ταινίες απο το στικάκι που βάζω στο χόμ σίνεμα.
το μηχανάκι αναγνωρίζει srt αρχεία. και ότι κιαν δοκίμασα με τα ενκόντινγκς κτλ δεν πχιάνει. μου τα βγάζει σαν παύλες τα γράμματα. και μου φαίνεται περίεργο γιατί η τηλεόραση ειναι αγορασμένη απο ελλάδα, και έχει ελληνικά. δεν ξέρω τι σκατά να κάνω πλεον.
π.σ. απο ντιβιντί μια χαρα παίζε σαμπς. ίσως παίζει κατι με τον τροπο που διαβάζει τα αρχεία
λοιπόν, τέταρτη σεζόν ήταν μάπα αλλά η πέμπτη έχει πετάξει 11 γκολάκια* μέχρι τώρα
* πάντα ήθελα να το πω αυτό
χεχ,το 5χ6 ήταν εντελώς requiem for a dream
έρωτες και σάλια,πάει ο Χάους που ξέραμε
χα, βρήκα κι άλλη αναφορά στον σέρλοκ χολμς! Σ' ένα απ' τα τελευταία επεισόδια ο γουίλσον αναφέρεται σε μια παλιά ασθενή του χάουζ ονόματι Irene Adler. Ίδια αναφορά έχει υπάρξει και σε παλιότερο επεισόδιο ("All In") ως το μόνο περιστατικό που ο χάουζ δεν κατάφερε να λύσει. Irene Adler είναι επίσης όμως το όνομα της γυναίκας που είναι υπεύθυνη για την μόνη αποτυχημένη υπόθεση του Σέρλοκ Χολμς ( "A Scandal In Bohemia" )! Είμαι τρομερός.
Ξέρω, ξέρω, "interesting, yet elementary my dear Khalkji" :|
Είδαμε τελευταίο επεισόδιο;
[spoiler:233hcozs]O Forman θα κάνει τα πάντα για το χώσιμο. Χειρότερος από τον House!!
Cameron ftw.
Φέρτε πίσω Wilson!!![/spoiler:233hcozs]
Πω. Καλα εκανες και το θυμησες. 512 κατεβαζω τωρα.
re bgalte me apta skotadia, exw dei diasparta episodia apo 2i kai 4i season kai kapoios me spoileriase legontas mou oti sto telos tis seiras [spoiler:3b5csrwx]o house pethainei
paparies mou elege?pws vgainoun kainouria episodia an ginetai auto?[/spoiler:3b5csrwx].
Δρακος.
Κατεβαζουμε 512 πλεον, και ο αγαπημενος μας Τρομπας ειναι μια χαρα.-μεχρι στιγμης-
[spoiler:1naey4w9]Μια φορά έπεσε σε κώμα και μια φορά ήταν "νεκρός" για ένα μερικά λεπτά και υπο ελεγχόμενες συνθήκες σαν κομμάτι θεραπείας αν θυμάμαι καλα. Μια χαρά είναι τώρα και η σειρά συνεχίζει κανονικά[/spoiler:1naey4w9]Quote:
Originally Posted by pixies451
Το 5x12 ήταν ωραίο, χωρίς να είναι τίποτα το φοβερό.
Είδα σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα και τους 5 κύκλους μέχρι το 11 (αν και τους 3 τους είχα δει και πιο παλιά στο σταρ λολ! ) και τώρα μου κακοφαίνεται γαμώτο που πρέπει να βλέπω ένα την εβδομάδα. :P