αφού θα τις αλλάξουμε τώρα και θα βγάλουμε αυτές με τον ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ αερα.. όχι;!
Printable View
αφού θα τις αλλάξουμε τώρα και θα βγάλουμε αυτές με τον ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ αερα.. όχι;!
το ER τις τελευταίες μέρες:
https://www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE
pst
Spoiler
ER μου, πού μπορώ να βρω προστατευτικά «μπαμπακάκια» για ακουστικά-ψείρες;
Mediamarkt.
1) http://www.ibtimes.co.uk/ibm-job-cut...m_campaign=rss
2) http://www.ibtimes.co.uk/hindus-trum...-diety-1547487
h xersonhsos tou skotous. tha me thimitheite
se alla nea to grafeio exei theseis gia 4 neous juniors ws tech support engineers (oxi helpdesk)
etairia kolossos, poly kala lefta, poly eykolh douleia, poly eykolh prosvasi/trypio interview process
to mono proapaitoumeno ousiastika einai ptyxio pliroforikis (bachelor) kai pollh papatza sto cv
opoios theli pm
Θα πρέπει να έχει επαφές και μαζί σου;
plitser tha prepei na gineis to poutanaki mou
oi theseis einai se allh omada sto grafeio
Μπα, δε με ψήνει για εξωτερικό σε αυτή τη φάση. Ακούγεται καλή ευκαιρία, πάντως.
Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω στη Θεσσαλονίκη την αγγλική έκδοση του Brave New World του Huxley; Δεν ψάχνω ιδιαίτερα καλή έκδοση, ενώ δεν έχω πρόβλημα και με αξιοπρεπώς μεταχειρισμένο, αν το δίνει κανείς. Μόνο στα public μου είπαν πως μπορούν να το φέρουν μετά από παραγγελία, αλλά λέω πρώτα να δω μήπως υπάρχει κάτι πιο άμεσο + να στηρίξουμε κάποιον άλλον πέρα από public.
Χαίρομαι που συνεννοούμαστε.
και στο πλησιέστερο walmart ρίξε μια ματιά.
Τελικά δε μπόρεσα να αντισταθώ σε μία έκδοση που βρήκα ebay με χονδρό εξώφυλλο από uk και την τσίμπησα ~7€ μαζί με έξοδα αποστολής.
Αν το ήθελες απλώς για διάβασμα και όχι για δώρο, συλλογή κ.λπ., υπάρχει στη βιβλιοθήκη. Αν και φαίνονται λίγες οι σελίδες. Την επόμενη φορά ρίξε μια ματιά.
Για δωράκι πάει. Άσε που δεν ξέρω τι παίζει με τη βιβλιοθήκη, καθώς εδώ και κάμποσο διάστημα είναι εργοτάξιο.
κρίμα που βιάστηκες, είχες καλές πιθανότητες στην Άγνωστη Καντάθ, όπως ανεβαίνεις από τσιμισκή-ναυαρίνου πρώτο στενό δεξιά
Φτου, το ξέχασα αυτό. Και σκεφτόμουν, εντωμεταξύ, που στο διάολο έχει βιβλιοπωλεία στο κέντρο, πέρα από βιβλιοβάρδια και κεντρί :|
Και η Πρωτοπορία βεβαίως βεβαίως.
Μόνο Public ρε!
ξερουμε για ποιο λογο δεν μπορω να κλεισω εισιτηρια για Θηβα για αυριο το πρωι, ενω πχ μπορω για μεθαυριο?
https://tickets.trainose.gr/dromologia/
Το πρωτο διαθεσιμο δρομολογιο που μου δινει είναι 23:55 αύριο ενω υπαρχουν θεσεις κ σε νωριτερα δρομολογια.
Εχει καποιο οριο να τα κλεινεις τουλαχ 24 ωρες πριν ορ σαμθινγκ?
Και αν παω να παρω τρενο που βλεπω ονλαιν οτι δεν εχει θεσεις, εχω ελπιδα να μπω στο ορθιο?
Όντως είναι περίεργο. Αλλά για κάτσε, εσύ δεν ήσουν κάπου βόρειο πόλο;
Γυρισα για να βοηθησω μια φιλη μ να παει να δει το γκομενο της αυριο αλλα δε το βλεπω!
yeap, 24 ώρες για διαδικτυακό και 48 για τις προσφορές.
υπάρχει στην ίδια πρόταση η λέξη γκόμενος
άρα το θηλυκό φίλη μετατρέπεται απευθείας σε άκακο ουδέτερο, σύμφωνα με τη γνωστή χημική αντίδραση οξύ+βάση = άλας+νερό
Γιατί αν δεν υπήρχε γκόμενος θα ράβαμε νυφικά, κανονίζαμε μπατσελορ στην καντέλα κλπ.
όμπβιασλι
Τα μπλουζάκια Ramones/Motorhead σε μαγαζιά τύπου H&M, Zara, κτλ τα είχαμε συνηθίσει. Στη φετινή καλοκαιρινή κολεξιόν μπορούμε να απολαμβάνουμε και την σειρά Slayer....
http://i0.wp.com/rockisdead.gr/wp-co...size=360%2C200
έτσι ρίχνουν τους νέους στα ναρκωτικά
Γνωρίζει κανείς (Raven Lord?!) τις βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί ένας χώρος ώστε να πάρει άδεια (ένα μικρό εργαστήριο, κοσμηματοπωλείο για παράδειγμα) λειτουργίας, και τι εγκρίσεις θέλει από μηχανικούς;
Αμοιβή μηχανικών; Raven;
δηλαδή θα είναι κυρίως κατάστημα (εμπορικό), αλλά θα έχεις και κάποιον εξοπλισμό εργαστηρίου? (πόσα watt θα είναι τα μηχανήματα?)
αν πρόκειται για εμπορικό κατάστημα θα πρέπει να απευθυνθείς στο εμπορικό επιμελητήριο της περιοχής. συνήθως οι απαιτήσεις σε χώρους δεν είναι αυστηρές, αλλά πρέπει να προσέξεις:
- αν επιτρέπεται η λειτουργία που θες να εγκαταστήσεις από τον κανονισμό της οικοδομής και να εξασφαλίσεις την σχετική συναίνεση των ενοίκων.
- τη νομιμότητα του χώρου σε περίπτωση που απαιτείται βεβαίωση του μηχανικού ότι πρόκειται για χώρο κύριας χρήσης καταστήματος.
- θα χρειαστείς σίγουρα πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης για να συντάξεις το μισθωτήριο συμβόλαιο.
αν ο μηχανολογικός εξοπλισμός του εργαστηρίου είναι μεγάλος - το οποίο δε νομίζω για την περίπτωσή σου - έχει άλλα σκηνικά. μάλλον όμως δε θα σε απασχολήσουν.
κατά περίπτωση και ανάλογα με τη χρήση μπορεί να ζητηθούν και άλλα πράγματα, οπότε πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος.
χοντρικά, για το πιστοποιητικό και κάποια αποτύπωση που θα χρειαστεί, ο μηχανικός εδώ θα σε χρέωνε περίπου 200-250 ευρώ, αλλά μπορεί να παίξουν και άλλα ζητήματα.
μπορεις βεβαια να τσεκαρεις τι υπηρχε εκει πριν. Αν υπηρχε καταστημα (και μαλιστα οχι πριν απο πολυ καιρο) θα ειναι πολυ πιο απλη διαδικασια
Είχαμε κάποιο θρεντ για υπερεκτιμημένους δίσκους; Μόνο για το αντίθετο βρήκα από μπάντες στα γεράματα.
Αγαπητο φορουμ, η τηλεόραση μου είναι 43 ίντσες, 108 πόντους και 13 κιλά.
Η βάση τοίχου είναι για 40 ίντσες, μέχρι 100 πόντους κ έως 15 κιλά.
Απ ο,τι καταλαβαίνω δεν θα μπορεί να περιστραφεί η οθονη 90 μοίρες, κατά τα άλλα αφού στο βάρος είναι οκ, υπάρχει πρόβλημα να την χρησιμοποιησω;