επειδή μας έχει ζαλίσει στα διαφημιστικά sms η Wind, υπάρχει κάποιος τρόπος να τα μπλοκάρω;
Printable View
επειδή μας έχει ζαλίσει στα διαφημιστικά sms η Wind, υπάρχει κάποιος τρόπος να τα μπλοκάρω;
Αν τονε βρεις πέτονε κι εμένανε.
καταπληκτική πρώτη μέρα στη δουλειά.
ελεϊνός ιρελίτζιος να κάνει κοπλιμέντα σε γιαγιά για να πάρει ρεϊ μπαν γυαλούρα.
τι ''πηγαίνει με το μαλλί σας'', τι ''ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου σας'', μιλάμε για έμπνευσης, όχι μαλακίες.
τα ΤΣΕΠΩΣΑΜΕ τα λεφτουδάκια \μ/.
ε τι αλλο να πεις για να πουλησεις γυαλια.ειναι μικρο το ρεπερτοριο. αυτα τα 2 που ειπες δηλαδη.μετα ξεκινανε οι ψιλοκαφριλες τυπου "αυτα κανουν τη μυτη σου να φαινεται μικροτερη" κλπ
Και χωρις να θελω να στο τριψω στη μουρη, εκλεισα Porcupine Tree με special guests τους King's X, στις 24 Σεπτεμβριου σε κατι που το λενε Terminal 5 Live Music με $45 συνολο, τιμη που ανεβηκε τοσο δυστυχως λογω convenience fee και αλλες παπαριες, αλλιως κοστιζε μολις $35.
Νοεμβριο παιζουν Metallica στο Madison Square Garden αλλα εχει γινει soldout απο τον Απριλιο. Ψησου να στηθουμε απεξω, κερναω τεραστιο μπεργκερ και απειρη κοκα κολα. Και διαμονη 5-6 μερες φυσικα.
χθες ακούμπησα το δαχτυλάκι μου στη σχάρα του φούρνου και κάηκα. έχει κάνει μία μικρή φουσκάλα τώρα και μέσα έχει πύον (ή πύων;) ή κάτι υγρό.
το σπάω;
Τους Κινγκ'ς Χ τους πετας για να θελω να σε σφαξω με τα ιδια μου τα χερια?
μήπως ξέρεις και γιατί; έτσι γιατί μ' αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα.
οχι δε ξερω...απλα με αρεσουν οι φουσκες
to the rescue.
επειδή κατέχω το αντικείμενο, με ένα γρήγορο google ανακάλυψα ότι οι επιστήμονες είναι διχασμένοι, οπότε καλύτερα μην το σπάσεις εκτός κι αν χρειάζεσαι το δαχτυλάκι για να τον παίζεις π.χ. οπότε κάντο άφοβα!
δεν είναι πύον, καμια μαλακία τύπου πλάσμα και νέρο θα 'ναι.
Τσίπουρο είναι, σπάστο και πιες το.
είναι στο αριστερό οπότε είμαι εντάξει!
OΚ τότε θα το πάμε με συντηρητική αγωγή, πέρνα από βδομάδα για φυσιοθεραπεία.
μινμιν έψαχνα ευκαιρία να στο πω, έχεις πολύ συμπαθητική φάτσα, να γίνεις δάσκαλος
στας Σέρρας το πίνετε με γλυκάνισο ή χωρίς;
Phontom duck τώρα που ξέρω και την φάτσα σου στο επόμενο πάρτι Ιατρικής που θα έρθω θα σε χαιρετίσω και μετά δεν θα σου μιλάνε οι φίλοι σου.
δε ξερω γραμματα
ακόμα πιο συμπαθητικός:-)
έλα στον πεζόδρομο ρε μουνόπανο!
άσχετο, τελικά με το πασοκ πάλι εσείς ε στις 9/7; ωραίοι. θα πας;
ε εφού δε θέλετε κνίτες στις πορείες σας... τσου, δίνω μάθημα 10/7 πρωί και θα το πουλήσω.
τόσες ώρες που έχεις φάει να μιλάς για το κάπνισμα και τον ταξικό του χαρακτήρα μια χαρά προλάβαινες;-)
η αλήθεια είναι ότι συνήθως μισω το τσιγάρο.
καλά μπορεί να πάω τώρα που το σκέφτομαι, αφού δε θα 'χει και φρικιά.
στην δικιά μας παίζει να καπνίζει όλη η Αχαρνών:P
εγω βγαζω συνεχεια απτο περπατημα φουσκαλες στα ποδια .. τις σπαω και μετα σταματα ο πονος!!
Μπλιαχ? Λεω μηπως πρεπει να πας σε κανα δερματολογο?
ή να αλλάξει παπούτσια
η να παρει πατινια
ή να σταματήσει τις μετακινήσεις γενικά
καλά, όχι άλλο κάρβουνο. καληνύχτα!
mia erotisi epikairi.
se poia periptosi kapios o opoios parageleni apo pizza fan plironei tin timi tou katalogou?
Χαχαχαχαχα την ιδια απορια ειχα κι εγω, εχουν 40% για παραγγελια απο δουλεια ξερω, το ιδιο για παραγγελια απο ιντερνετ, προσφορες με αλλη μια δωρο κτλ. Χα, το βρηκα. Αν πας να παρεις απο εκει και παρεις μονο μια πιτσα.
αν πας από κει νομίζω είναι 50% και μία να πάρεις
nai omws egw kai logw tae kwon do pistepse me exw xepetsiastei pi opolu apo ton kathena sta podia
xerw apo kalous me porwtika diafanh zoumakia metal