Τρελό DMC.
Printable View
Τρελό DMC.
Δυστυχώς όσες σφαλιάρες και να φάει είναι αντίθετη στην νοοτροπία του οπαδού η κατανόηση αυτής της απλής αλήθειας.Quote:
Originally Posted by PainOfSalvation
Στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ πάντως έχουμε δει και χειρότερα και μάλιστα πολύ πρόσφατα.
Προς το παρόν δες την αισιόδοξη πλευρά, πήρες 3 καλούς παίκτες και λεφτά για να πληρώσεις τους υπόλοιπους δικούς σου. Το να κρατήσεις τον Σαλπιγγίδη μόνο και μόνο για να έχεις την σημαία σου (όταν η σημαία σου πρέπει να είναι άλλη) εμένα δεν θα μου έλεγε τίποτα στην θέση σου. Ίσως και να είμαι λάθος γιατί μιλάω εκ του ασφαλούς πάντως.
kanontas mia anaskpisi se diafora arxeia. petyxa tin synentefksi tou ntemh pou febgei apo tin aek kai pou leei oti tha stamatisei tin mpala gia na tin swsei.
kai meta mpainw kai blepw to post.. yparxoun shmaies apla o salpi den itan
Αν δεν κάνω λάθος όμως, τα χρήματα που η άεκ του όφειλε τα πήρε μέχρι τελευταίας δραχμής.
Τέσπα, μάλλον πάει μακριά η βαλίτσα....
Πάμε στα δικά μας.
Σήμερα πήρε κάποιος τηλέφωνο στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και είπε ότι κατά τη γνώμη του αφού ο χα-ζε ρομπέρτο δεν έχει βρει ακόμη ομάδα δεν πρέπει να αποκλείουμε και την περίπτωση να ξεστραβωθεί και να δει ότι το μέλλον του και το συμφέρον του είναι στο θρήλο. Ξέρει κανείς τίποτα? :D
prepei na perasoun 6 mhnes gia na er8ei ellada symfwna me to katastatiko
Γενικα δεν πολυπατε καλα παντως. Εχω διαβασει οτι μαλακια μπορει να γραψει καποιος σε αυτο και στα αλλα θρεντ. Σορυ, δεν το λεω υποτιμητικα, απλα ακομα και το αθλετιξ θα επρεπε να εχει εστω και 1% ποιοτητα. Αλλα μπα.
Ο Γκεκας οδευει προς Bochum.
daneikos
Με option αγορας.
ti omada eisai telika re
Δε μπορω να σου πω. Ειναι κρατικο μυστικο. :P
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ε για να μη λέει γάβρος θα είναι και θα τον ψάχνουνε....Quote:
Originally Posted by Bullet
:D
Ασε, απο τοτε που εχασα την καρτα μελους με τη φωτογραφια μου πανω, δε μπορω να κυκλοφορησω. Την εχουνε βαλει στα "πρασινα" οπαδικα site και στα forums και μου στηνουνε καρτερι στη γειτονια για να μου την πεσουν. Δραμα, τι να σου λεω.Quote:
Originally Posted by pitchfork