ενω εσενα σε εχουν σε μεγαλη υποληψη :pingpong:
περιορισε τη μαλακια σε μονοψηφια νουμερα γιατι κατρακυλας παλι...
Printable View
ενω εσενα σε εχουν σε μεγαλη υποληψη :pingpong:
περιορισε τη μαλακια σε μονοψηφια νουμερα γιατι κατρακυλας παλι...
Quote:
Originally Posted by attila
psema?
Quote:
Originally Posted by Razor
Quote:
Originally Posted by Shadowking
Quote:
Originally Posted by freak brother
Quote:
Originally Posted by Daffy
Quote:
Originally Posted by fandango
:DQuote:
Originally Posted by Fireknight
:worship:Quote:
Originally Posted by BURNIN AMBITION
Quote:
resitalz resitalz burni
Quote:
Originally Posted by Xtikio
Annoc giati me korideveis?
Post of the day, στο post of the day.
Δεν σε κοιροιδευω, γουστερνω με χιλια.
Εμένα με συγκίνησε :disco:Quote:
(τελικό χτύπημα το είμαι νίντζα - έκανε τη διαφορά)
kala exei ginei kolash sto forum. alla gia na mhn eulogw ta genia mou(pou einai kai timia kai porwtika) sunexizw
me mazika porwtika post
[qote="BLi][zER"][qote="munchkin"]gamw to xristo thn panagia kai ton ah gerasimo
Odhgousa sth gamhmenh pathssiwn sto ypsos ths akadhmias prin mish wra kai mou eskase sth mapa ena yperoxo "random" dakrygono. Apefyga to trakarisma teleutaia stigmh ("fili8hkan ligo oi profylakthres mas me ton mprostino/plaino") kai katebhkame tautoxrona kai gamwstaurizame tous mpatsous, oi opoioi omws htan afantoi.
Ti paixthke? Dakrygono fantasma? Htan poly xamhla pros omonoia gia na eixe ginei kati, ektos an paixthke sthn plateia pou exei me to pou mpaineis 3h Septembriou.
Twra an egw eixa trakarei kai ekana mynhsh sthn astynomia gia na plhrwsei ta spasmena, 8a epairna ta arxidia mou etsi?
E re pousth kai meta elege kserwgw o carheart oti ligoi htan autoi pou eginan flambe...kariolia...
Allo na ta trws kserwgw enw ginetai kati kai allo sta kala ka8oumena...akoma einai gamhmenh h myth/matia mou...[/quote]
To ithiko didagma einai to ekshs:
Panta na kratas tis apostaseis sou.[/quot]
vasika eida kialla alla variemai.allh stigmh. to thread tou alexandrou apo to kalutero thread tou forum katanthse na mh pw...
to malakisame oloi e
Quote: