Hunted μλκια. :/
Καλή αγορά :)
Printable View
Hunted μλκια. :/
Καλή αγορά :)
Είμαι ο μόνος που δεν ξεχνάει ποτέ πράγματα; Βεβαίως, βοηθά πως δεν κάνω τη χαζομάρα να αφήνω κινητά, κλειδιά, πορτοφόλι στο τραπέζι όταν πάω για καφέ ή οπουδήποτε. Τα κλειδιά τα έχω δεμένα με αλυσίδα στο τζιν μου, τα λεφτά σε πορτοφόλι στην μπροστινή τσέπη, ταυτότητες ή άλλα ογκώδη αντικείμενα σε εσωτερική τσέπη μπουφάν ή τσαντάκι μέσης και το κινητό σε θήκη ζώνης.
υπάρχουν κ χειρότερα.
εγώ το χα αφήσει σε παγκάκι.
eisai enteixismenos me tsepes pantou giayto.egw pou ta bazw se tsanta thn opoia den eixa parei mazi mou,koubalousa to paso mesa sto opoio eixa ta lefta to kinito ta tsigara k ta kleidia htan anamenomeno kati kapou na ksexnousa.tespa.
ston deggial phgene
σιγά μην πάω στον Deggial.
egw ksexasa to kin mou mesa sto amaksi ths morganas.
Χριστοπαναγιες και γαμοσταυριδια στον μαλακα που 1) βρηκε το πορτοφολι μου, πηρε τα 90 ευρω και το παρατησε 10 μετρα απο το σπιτι μου και 2) το πεταξε σημερα το πρωι, αφου ειχα ειδοποιησει την αστυνομια για απωλεια ταυτοτητας και τωρα πρεπει να βγαλω καινουρια ουτως η αλλως γιατι η προηγουμενη ακυρωθηκε.
Οποιος απο εσας εχει καβαντζωσει πραγματα απο ξενο πορτοφολι και δεν το εχει παραδωσει στον ιδιοκτητη η στην αστυνομια ειναι χοντρομαλακας, γαμω την κοινωνια μου.
Γενικα ειμαι ηρεμος ανθρωπος το επιβεβαιωνουν οσοι με ξερουν καλυτερα. :D
Απώλεια ταυτότητας είχες από τον καιρό που έπαιζεις στους Άλλοι. Κάπου εδώ την έχω.
Την εχεις βαλει στην τσεπη με τις χαρτοσακουλες η σε αυτην με την βαζελινη?
Αυτός ο έρωτας ξεπερνά κάθε φαντασία! Ενα παγώνι στη Mεγάλη Βρετανία έχει ερωτευθεί... μία αντλία βενζίνης, μάλλον εξαιτίας του ήχου της. Δεν είναι αστείο... εδώ και τέσσερα χρόνια το αρσενικό παγώνι πηγαίνει σταθερά την εποχή του ζευγαρώματος για να συναντήσει την... αγαπημένη του αντλία.
Ο κύριος Πι , όπως ονομάζεται το αρσενικό παγώνι, συναντά την αγαπημένη του η οποία δεν είναι... ένα θηλυκό παγώνι, αλλά μία αντλία βενζίνης. Εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν ζευγαρώνει, παρά μόνο με την αγαπημένη του αντλία. Του αρέσει ο ήχος που κάνει και όταν έρθει η περίοδος του ζευγαρώματος, τρέχει να την βρει! Και τα άλλα δυο παγώνια της κυρίας Χόρσμαν, δεν είναι... συνηθισμένα. Εκείνα θέλουν να κάνουν σχέση με τη γάτα της!
Ο κύριος Πι έχει γίνει φυσικά διάσημος στην περιοχή και ο βενζινάς στο Μπρίρλεϊ του Γκλοστερσαϊρ, κάνει χρυσές δουλειές γιατί όλοι ελπίζουν να το δουν... να προσπαθεί να ζευγαρώσει με την αντλία της βενζίνης. Το παγώνι μπορεί να περνάει όλη τη μέρα του αυτό τον καιρό στο βενζινάδικο, όταν όμως δει κόσμο, δεν πλησιάζει την αντλία. Ο κύριος Πι, είναι διακριτικός στο φλερτ του.
Ο έρωτας μπορεί να είναι τυφλός... και μάλλον βαρύκοος στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά το παγόνι δεν πτοείται από το γεγονός ότι δεν βρίσκει ανταπόκριση. Επιμένει εδώ και τέσσερα χρόνια και ελπίζει ότι κάποτε θα... "ρίξει" την αγαπημένη του αντλία!
Quote:
Originally Posted by freak brother
...
Άτσα beastiality η αντλία.
polu xeirotera se magazi me rouxa enw egine h plhrwmh , 3 xiliarika fteraQuote:
Originally Posted by cavity
(oh my dear mother)
Άσε ρε που άλλαξες ομάδα μπας και δεις τη χαρά της νίκης.Quote:
Originally Posted by Fixxxer