Οχι, από την Ουντερχάχινγκ. Αλλος είναι ο Μαϊστόροβιτς που παίζει ακόμα στη Βασιλεία (είναι Σουηδός κιόλας).Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Printable View
Οχι, από την Ουντερχάχινγκ. Αλλος είναι ο Μαϊστόροβιτς που παίζει ακόμα στη Βασιλεία (είναι Σουηδός κιόλας).Quote:
Quote:
Originally Posted by regularpaul
Οχι επειδη ειμαι ολυμπιακος η κατι τετοιο, αλλα ειλικρινα δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο τα επεισοδια να εγιναν επειδη ο ολυμπιακος φοβηθηκε μη σηκωσει κεφαλι ο Ιωνικος. Δηλαδη πραγματικα δεν παιζει να πιστεψω κατι τετοιο. Σορυ κιολας, ας κρατησουμε την αποψη μας ο καθενας (γιατι και για μας π.χ. δεν ειχαμε τιποτα ιδιαιτερα κακες σχεσεις με ιωνικο μεχρι τοτε, το τι εγινε τοτε ειναι που χαλασε εντελως την αποψη των οπαδων του ολυμπιακου) ετσι κι αλλιως επεισοδια ηταν, οχι τιποτα που θα πρεπει να πανηγυριζει ο ενας απ τους 2.
:labiri: xtes proxwraga sto steno pou menei o ivic , kai htan psiloskoteina kai ton vlepw na milaei me enan , me to pou vlepei oti pernaei anthrwpos (egw dld :P ) stamataei na milaei kai me koitaei mexri na perasw , kai meta synexizei na milaei kanonika!!! TI ELEGE O IVIC SAUTON TON AGNWSTO TYPO KAI TI GYREVE EXW APO TO SPITI TOU ENA AMAXI PARKARISMENO ME PINAKIDES VOULGARIAS?? :P xaxaxaxaxaxa
:P
kai twra xekinaei na gelaei olh h polh me ta ariana, pou fwnazan gia ti ry8mish
Την υπαγωγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη ρύθμιση των χρεών υπέγραψε ο Θόδωρος Ζαγοράκης στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα πληρώνει μηνιαίως 11.000 ευρω για να εξοφλήσει σε 120 δόσεις το πόσο του 1,9 εκ. ευρω, που είναι τα βεβαιωμένα χρέη του Δικεφάλου. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε σήμερα την πρώτη δόση. Το υπόλοιπο ποσό που φέρεται να χρωστάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται στα δικαστήρια κι όταν τελεσιδικησουν οι αποφάσεις, θα κληθεί η «ασπρόμαυρη» εταιρία να το εξοφλήσει.
Πέρα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης βρέθηκαν για τις δικές τους ρυθμίσεις οφειλών οι ακόλουθες αθλητικές εταιρίες:
ΠΑΕ Ηρακλής 48.800 μηνιαίως
ΚΑΕ ΠΑΟΚ 4.800 ευρω μηνιαίως
ΚΑΕ Ηρακλής 2.570 ευρω μηνιαίως
ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας για ένα μικρό χρέος
ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς για ένα μικρό χρέος
ΠΑΕ Άρης για χρέη μέχρι τις 30 Ιουνίου
Μην αλλάζεις τα λεγόμενά μου. Δεν ανέφερα πουθενά την λέξη "φόβος". Μπορεί να είμαι λίγο συνομωσιολόγος αλλά δεν είμαι και για δέσιμο! Φυσικά και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Ολυμπιακός από τον οποιοδήποτε, πόσο μάλλον από μια ομάδα του δικού μας βεληνεκούς. Συμφέρει τον Ολυμπιακό να υπάρχουν ο Ιωνικός, ο Εθνικός και η Προο στην Α' Εθνική. Να ανοίγουν όμως τα πόδια, να μένουν στους 1000-2000 οπαδούς το πολύ, να μην έχουν απαιτήσεις για γήπεδο :wink:, και σίγουρα όχι να μένουν για πολύ καιρό ψηλά.Quote:
Πέρα από όλα αυτά, η κόντρα μεταξύ μας δεν ξεκίνησε σε εκείνο το ματς, αλλά όταν τις 2 προηγούμενες φορές που υποβιβαστήκαμε, σκυλιάσατε στα μεταξύ μας ματς (και καλά κάνατε) αλλά ανοίξατε τα πόδια στους αντιπάλους μας. Από τις πολλές συνεχόμενες σφαγές (που βέβαια τω καιρώ εκείνω τις υπόστηκαν και οι άλλες ομάδες) κλπ
Και δεν βλέπω γιατί να αλλάξει η εικόνα των οπαδών σας προς εμάς για επεισόδια που εσείς προκαλέσατε 100%. Αλλά αυτά λέμε, θέλετε να είστε οι γενικοί γαμάω χωρίς αντίδραση. Μιλάω γενικά για την εικόνα που περνάτε και όχι ειδικά για τους υγιείς φιλάθλους σας.
Quote:
Originally Posted by regularpaul
με βαση το ποστ σου.
α) ελπιζω να μη νομιζεις οτι αλλαζω τα λογια σου επιτηδες, δε παω να βγαλω κατι απ τις λεξεις.
β.) Μπα? και γιατι δεν ανεβαζει τοτε Εθνικο και Προο και Ιωνικο και Ολυμπιακο Βολου (που γιορταζουν και την ιδια μερα!) και να τους κανει οτι θελει???
γ.) σορυ παλι, αλλα το σχεδιο του να θελει ο Ολυμπιακος εναν Ιωνικο (π.χ.) αλλα να τον θελει χωρις να χει ο Ιωνικος απαιτηση για νεο γηπεδο ( !!! ) μονο σαν συνομωσιολογια το εκλαμβανω.
:lol:Quote:
Originally Posted by PainOfSalvation
ΠΑΡΤΑ ΣΚΩΛΗΚΑ :moutza: ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΑ
α) οχι ρεϊ, παμε παρακατω
β) δεν το καταλαβα αυτο, ειπα οτι συμφερει δεν ειπα οτι μπορει ανα πασα στιγμη να το κανει
γ) για το κοκκαλισκακη μιλουσα και τον εθνικο, αν και για αυτο εχεις αντιθετη αποψη, εισαι μελος
Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Quote:
Originally Posted by Σκόρδας
απο δω το πηγε απ κει το πηγε
παλι ο Στρουμπουλιδης για σουβλακια μιλησε...
οπως κ ναχει
για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται ο χαρακτηρισμος ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
ρε θα παθετε τπτ ρε ,ηρεμια
i kseftila telika den exei oriaQuote:
asxeto:peite mou oti eidate ton emo pou mpike allagi sto super cup!
o Katsikogiannhs? Egw me tetoio onoma den 8a to epaiza emo pantws..
edit: oute kariera 8a prospa8ousa na kanw
παντως ο μικρος που επαιζε αριστερα και εκανε τη σεντρα στο μητρογλου το 1-0 φαινεται να ξερει καλη μπαλα
Autos lene oti einai o neos Tzole. Ante na doume giati proswpika ton exw vare8ei ton palio. Kalos, xrysos alla ws pote ?
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Εγω ειμαι υπερ της κινησης οσο και αν πρωτον πιστευω οτι δε θα αναβληθει και δευτερον για να δεις οτι δε σου λεω μαλακιες, πιστευω ακραδαντα οτι τωρα, οπως παιζουν οι 2 ομαδες και ο παο ειναι νωθρος ακομα, ειναι μεγαλη ευκαιρια να τον χτυπησουμε και να παρουμε το διπλο. Ενω λοιπον, ψηνομαι να γινει και αυριο το ματς αν ηταν δυνατον, εν τουτοις συμφωνω με Αγγελοπουλους.
Δεν εχει σημασια τοσο το τι θα γινει, οσο το οτι οι Αγγελοπουλοι βγαινουν και σου λενε οτι "εγω δεν ειμαι μαλακας να κατσω να τη φαω"
υ.γ. Το "ρε θα παθετε τιποτα" κρινεται ως ακυρο σχολιο απ τη στιγμη που ολοι σας λετε οτι η αποφαση ηταν τραγελαφικη και καραγκιοζιλικι.
Αυτα.
Μήτρογλου καλός αν και τα'φτυσε στο β' ημίχρονο...
Κατσικογιάννης εε, χμ, μπα...
Δενδρινός, ε, χμ, ίσως
Βασιλογιάννης (ο έμο), καλός φαίνεται, αλλά είναι πολύ μικρός και θέλει φαΐ να καρδαμώσει...
Ο Σολείδης, σιλοκάτι, πώστονλένε, φαίνεται πολύ καλό παιχτάκι, να μεγαλώσει μόνο...
Νούνιεζ σκατά, Αρτσούμπι μετριότητες...
Πάντος όπως πάντα, πρέπει να τον χρησιμοποιήσει αμυντικά πάντως...
Σηφάκης ωραίος...
Και πρώτος τίτλος για φέτο!!
Nomizw oti o emo htan o Katsikogiannhs, alla mporei na kanw k la8os :P
Δε μπορει. Κανεις.
poio statiko paixti apo ton artsoumpi exo na do apo tin epoxi zafeiriou
τον ερικ μπανα της εθνικης ισπανιας στο μπασκετ που τον βαζεις?
poion les?ton orengka? :DQuote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
ego nomiza aftona
http://www.basket-stats.info/players...nio_orenga.jpg
ε μεσα σε 2-3 μερες δε θελουν πολυθρονες δε θελουν ηχεια θελουν αναβολη θελουν το ενα και το αλλο και γενικα αφου ειναι ευκαιρια πως κανουν ετσι;
[quote=JnB]Quote:
[/quote:2qe89kt8]Quote:
Originally Posted by "Σκόρδας":2qe89kt8
ma filtate JnB to 8ema den einai giati mpikate...kalws mpikate kateme...to 8ema einai oti mas spasate ta paparia mhnes twra gia tin kwlory8mish. opou kai na diavaza pernouse to 8ema les kai h ry8mish egine gia ton PAOK, enw shmera apodeixtike to akrivws anti8eto. hsoun sto 44, kai mpikes sti ry8mish. de pa na mpaines kai gia 1000 mono euro? mono pou legate malakies tou styl "aaaa trwne ta lefta tou kosmaki gia na plirwsoun ton PAOK" eiste gia mpoufles.
aaaaaa mpike kai h aek ee....gamw!!!
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
τα μπερδευεις. πολυ κιολας. οσο για το "αφου ειναι ευκαιρια πως κανουν ετσι" το ζητημα ειναι αλλου. το εξηγησα απλα.
διαβασα εγω και μπερδευτικα σαυτο το σημειοQuote:
Ενω λοιπον, ψηνομαι να γινει και αυριο το ματς αν ηταν δυνατον, εν τουτοις συμφωνω με Αγγελοπουλους.
αν και γενικα πιστευω οτι μονο ευκολο ματς δε θα ειναι για μας
τεσπα,σε τι βοηθαει η αναβολη;εγω πιστευω ευνοει κυριως εμας βαση της εικονας μας :?
μα αυτο σου λεω, οτι τον Ολυμπιακο ΔΕΝ τον συμφερει αγωνιστικα. Αλλα ειναι θεμα του να πεις οτι "ειμαι και γω εδω και δε μπορεις να βγαζεις οτι αποφαση σου κατεβει"
το ξερεις οτι ο εσακε τιμωρει με -2 οποιον προσφυγει σε πολιτικο δικαστηριο ε
στο τελος θα βγαλετε τα ματια σας μονοι σας και θα ακουμε οτι φταινε τα αδερφια
http://aycu05.webshots.com/image/305...9349591_rs.jpg
Εγω λεω να αποβαλλουν τον Ολυμπιακο απ το πρωταθλημα. Κι ας κανει τη φιεστα απο τωρα ο Παυλαρας θεος που παιρνει την παε (χε! ωραιο δουλεμα κι αυτο) μαζι με τον ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΟΥΣ.
δλδ ξερεις τον κανονισμο,πας κοντρα και βγαινεις και απο πανω γιατι σου φταινε αλλοι;ωραια λογικη διοικησης
η λογικη της διοικησης ειναι ΟΛΟΣΩΣΤΗ.
τωρα αμα ψηνονται ας αφαιρεσουν 200 βαθμους, το ΣΕΦ, τον Μασιγιαουσκας και τον Γκαλετι απ το ποδοσφαιρο, μηπως και..
μπαη δε γουεη, εσυ ψηνεσαι να αφαιρεθει κανας βαθμος απ τον ολυμπιακο??
ο φρηκ? ο οντονιαν? ο πιτσφορκ? ο θανασης ο γιαννακοπουλος? ο ομπραντοβιτς? καποιος?
οχι δε γουσταρω,γουσταρω να σας δωσουν βαθμους και να φερετε και τον κακα
εχω σκαλωσει ομως,ξερεις οτι αν κανεις κατι η ποινη ειναι η ταδε,το κανεις και το λες σωστο;
καταλαβα οτι το να αντιδρουν κτλ ειναι σωστο αλλα οχι σε τετοιο σημειο να φας τα μουτρα σου
Ναι, ειναι σωστη η αντιδραση. Κι αν βγουν να μου πουν "στ αρχιδια μου οι βαθμοι" ακομα πιο μαγκες θα ειναι.
ετσι κι αλλιως 2 βαθμοι = το διπλο στο οακα και ο ασος στο σεφ. :P
Ελπίζω να εφαρμοστεί ο κανονισμός. Δεν φταίω εγώ και ο κάθε φορολογούμενος πολίτης να πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά στο κράτος για να έχει αργόμισθους υπαλλήλους να ασχολούνται με τον οσφπ. Νισάφι πια.
Εκτός αν οι κανονισμοί εφαρμόζονται επιλεκτικά όσον αφορά τον οσφπ (όπως παλιά με την άεκ που είχε επαναληφθεί ένας αγώνας και η άεκ τον ξαναπήδηξε - ακόμα θυμάμαι τα ιστορικά πρωτοσέλιδα της Score)
Μιτσμαν να ξέρεις ότι εγώ προσωπικά θα χαιρόμουνα να αποβληθείτε από το πρωτάθλημα γιατί σε αγαπάω και θέλω να χαίρεσαι μετά και να λες ότι αν δεν σε είχαν αποβάλλει θα το είχες σηκώσει ΧΟΧΟΧΟ
εδώ που τα λέμε αυτές οι λευκές πολυθρόνες είναι ό,τι πιο γλοιώδες και σκατένιο έχει εμφανιστεί ποτέ σε χώρο αθλοπαιδιών στην πατρίδα μας. αυτές και ό,τι συμβολίζουν έτσι όπως χρησιμοποιούνται και όσοι κάθονται πάνω τους και όσοι φτιάχνουν το ύφασμα με το οποίο τις ντύνουν και τα λοιπά. μηδέν. τίποτε. μπάσκετ.