1,15 οτι στο είπε φίλος αλαβανικός
Printable View
1,15 οτι στο είπε φίλος αλαβανικός
inb4 "ένα μαροκινό, ένα σκανκ κι ένα αλαβανικό"
αχ ναι σε καταλαβαίνω,με τον πετράκη είναι...μοιραίο!!:pink::pink::pink::pink::pink::grin::grin::grin::grin::grin:
για το ότι έιναι loituma κανείς δεν σχολίασε;
o Αγιος Πετρος ειναι ο Ναλιτς?
An sas arese to anekdoto check www.astronomikon.com
μπαίνει ένας πιτσιρικάς σε μια αντιπροσωπεία Όπελ και αρχίζει να κάνει "ένα...δύο...τρία...". Εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα και το αφεντικό, τον βλέπει και γεμάτος νεύρα ρωτάει τον υπάλληλο "καλά, τι γίνεται εδώ;". Και του λέει ο υπάλληλος "α, δεν είναι τίποτα.Spoiler
Καλο. ελπιζω να χεις αλλα 2 για να ολοκληρωθει η τριλογια.
Συναντιούνται δύο φίλοι:
-Τι έγινε ρε, καλά?
- Άσε ρε, πέθανε η πεθερά μου.
- Σώπα! Τί είχε?
- Μαλακίες μωρέ, ένα κτήμα στο χωριό.
- Όχι ρε, σε ρωτάω αν είχε κανά πρόβλημα.
- Ναι μωρέ, δεν ήτανε γραμμένο στο κτηματολόγιο και τρέχουμε.
- Ρε μαλάκα, ρωτάω από τι πέθανε σε ρωτάω.
- Προχτές το μεσημέρι μωρέ, δεν είχαμε φαγητό, βγήκε να πάει στο χασάπη να πάρει κανά κρέας και την πάτησε αυτοκίνητο.
- Όχι ρε την καημένη!!! Και τί κάνατε?
- Ε τι να κάναμε, φάγαμε μακαρόνια!!!!
Λέει η δασκάλα, "παιδιά θα σας λέω ένα γράμμα κι εσείς θα μου λέτε μια λέξη που να αρχίζει απʼαυτό."
Όλα καλά, ώσπου φτανουν στο γραμμα «π».Τότε γεμάτος ενθουσιασμό, ο Τοτός σηκωνει το χέρι του
-ΚΥΡΙΑ,ΚΥΡΙΑ,ΚΥΡΙΑ!!!
Η δασκάλα,παρότι κανείς άλλος δεν σήκωνε χέρι,δεν εδινε στον Τοτό το λόγο γιατί φοβόταν ότι θα έλεγε κάτι πολύ πρόστυχο.
Ο Τοτός συνέχιζε(ΚΥΡΙΑ,ΚΥΡΙΑ,ΚΥΡΙΑ!),όταν διστακτικά σηκώνει το χέρι της η μικρή Αννούλα. Γεματη ανακούφιση η δασκάλα λέει:
-Ααα πές μας Αννούλα!
Spoiler
Εγώ το ξέρω με
Spoiler
άπειρα pinks!!! δεν μαζευόμουν όταν το πρωτοάκουσα :pink:
egw to kserw me nano
-nanos
-mpravo pidoudim pou den evrises
-nai alla me kati arxidia NA!
Πάει ο Ιησούς στη Ναζαρέτ. Ε, και στο δρόμο συναντάει ενα παππού(γέρος, καμπούρα κλπ) και αυτός τον ρωτάει:
- Πού πας παιδί μου?
- Πάω στη Ναζαρέτ.
- Ωραία. Και εγω εκεί παω. Ελα να πάμε μαζί..
και πάνε.. ε, σε μια φάση ξαναρωτάει ο παππούς:
- Τι πας να κάνεις στη Ναζαρέτ παιδί μου?
- Πάω να συναντήσω τον πατέρα μου.
- Αλήθεια?! και εγω πάω να συαντήσω τον yo μου.
(Ο Ιησούς, τωρα, επείδη καταλαβε οτι κατι παίζει με τον παππού.) Του λέει:
- Ομως να ξερεις πως εγω ειμαι ενα παιδί διαφορετικό απο ολα τα άλλα.
- Ακριβώς! και εμενα ο γιος μου ειναι διαφορετικός απο ολα τα αλλα.!
Οποτε, μετα απο μια φαση αμηχανίας ο Ιησούς φωνάζει:
- Πατέρα!!
Spoiler
Πρέπει να αναφέρεις κάπου και ότι ο πατέρας είναι ξυλουργός.
Μετά τη διευκρίνιση, διαπιστώνω ότι μπορεί και να γέλαγα αν την ήξερα. Εύγε.
πίνκαρα χωρίς να το διαβάσω όλο μιας και το'χα ξανακούσει, πάντως σωστά διατυπωμένο είναι από τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν.
γιατί ανακαλύφτηκαν οι άσπρες σοκολάτες;
Spoiler
δεν υπήρχαν απο πρίν, οποτε ειναι αδυνατο να ανακαλύφθηκαν. και παμπαλαιο. .
τουλάχιστον αυτός το διατύπωσε σωστά.
Leech, pote tha topothetitheis?
ποιά είναι η χειρότερη σως είναι η ερώτηση, η κωλοσώς της ρόδου η απάντηση, ντρέπομαι και που το λέω καληνύχτα
ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
Είναι λοιπόν μια μπάντα ΘΡΑΣ από την Θεσσαλονίκη και έχουν κλείσει για τουρνέ στην ελλάδα, πρώτη στάση Αγρίνιο, μπαίνουν σε ένα βανάκι, τα όργανα, δυο κασόνια μπύρες, ΡΕΗΖΟΡ στη διαπασών και ξεκινάνε. Χαμός στο βανάκι, πιώμα, καφρίλες, μουσικάρες, τρομερές στιγμές, αφασία.
Κάπου στα τέμπη βρίσκουν πως ο δρόμος είχε κλείσει από ένα κοπάδι πρόβατα. Περιμένουν ένα λεπτό, περιμένουν δύο, κορνάρουν, ξανακορνάρουν, τίποτα. Περιμένουν δέκα λεπτά, ένα τέταρτο, τα πρόβατα εκεί. Βγαίνουν έξω, τους φωνάζουν, τα σπρώχνουν, προσπαθούν να τα φοβήσουν, τίποτα. Λίγο που χε περάσει η ώρα, λίγο που είχαν κατεβάσει τις μπύρες, λίγο το 'να λίγο τ' άλλο οι ΘΡΑΣΕΡΣ θολώνουν, τους γυρνάει το μάτι, τα βλέπουν όλα κωλυώμενα, μπαίνουν στο βανάκι και βγαίνουν κραδαίνοντας πριόνια, αλυσοπρίονα, τσεκούρια, σπαθιά, κόφτες, γιαταγάνια, με λάμες και μαχαίρια, πανικός! Αρχίζουν λοιπόν ουρλιάζοντας να επιτίθενται στα πρόβατα, να τα καρφώνουν, να τα κομματιάζουν, να τα σφάζουν, να τα πολτοποιούν, να κραυγάζουν στο φεγγάρι, αφροί να βγαίνουν απ τα στόματα... χτυπάει το κινητό του ενος: ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στο Αγρίνιο. Σιγή. Το σηκώνουν.
-Ελάτε ρε μαλάκες, που είστε??!!
-Έλα ρε, έχουμε μια δουλειά...
-Τι δουλειά ρε μαλάκες, σε μια ώρα βγαίνετε και δεν έχετε κάνει ούτε σαουντσεκ!!
-Ε, ναι, αλλά, έχουμε μια δουλειά τώρα, δε θ αργήσουμε....
-ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, με δουλεύετε??
-Ε μια δουλειά τώρα, άστο καλύτερα...
-Τι δουλειά ρε μαλάκες γαμώτοχριστό σας και θα ακυρωθεί το λαηβ;;
-Ε να μωρε,Spoiler
Τζίζους, μου το είπαν χθες το βράδυ αυτό.
Απάντησα με το ανέκδοτο με το μισό κεφάλι πορτοκάλι και δε γέλασε κανείς.
το μισος ανθρωπος μισος πορτοκαλι ειναι το καλυτερο ανεκδοτο:pink:
για πειτε το καποιος/α
..ειναι ενα φορουμ και ποσταρει η Μενουμισσιον. Ποσταρει που λετε, τον Φερναντο Μπελουτσι και μια γκομενα με εξι χερια.
"τι ειναι αυτο?" της λεει ο Φανταγκο?
Μισος ανθρωπος, μισος ΠορτοΚαλι.
http://www.oaklandmagazine.com/media...R_centaur1.jpg
το πόρτο στη μέση ξέχασες
http://betisland.blogspot.com/2010/0...post_4698.html
Ενα αεροπλάνο πετάει πάνω από τη ζούγκλα,και επιβαίνουν ένας Γάλλος, ένας Γερμανός κι ένας Ελληνας. Και μετά το αεροπλάνο προσγειώθηκε.
(Κανονικά, δηηλαδή, πήραν οι επιβάτες τις αποσκευές τους, έφυγαν, πήγαν στις δουλειές τους κλπ. Δεν πέφτουν όλα αυτά τα αεροπλάνα)
γιατι οι ΕΑΑΚίτες δεν χρειαζομαστε GPS?
Spoiler
Γιατί η μικρή Αννούλα βγαίνει από τον τάφο της κάθε 1η του μήνα
-Για να πάρει ποσοστό από τα ανέκδοτα
Τι μενει σε ρετιρε και σπαμμαρει ανελεητα με αντιληψη αμοιβαδας?
Spoiler