http://cl.jroo.me/z3/t/e/G/d/a.aaa-Bad-ass-meme.jpg
Printable View
Λοιπόν (σχετικά με το τι σήμαιναν τα τρία όνειρα), θα σας κρατάω ενήμερους. Για άλλη μια φορά, η ανταπόκριση αυτού του φόρουμ με συγκίνησε.
Να πούμε.
Αυτο πριν 3 μερες:
Ημουν λεει ο Λογκαν (Wolverine),εποχη πριν του βαλουν μεταλλο, με νυχακια και πληρης μνημη.Ολη νυχτα αιμα ξυλο και θανατο.
Εσωσα 2 φορες τον κοσμο και αλλες 2 ερωτευτηκα (μεταλλαγμενες εννοειται).Στο τελος βρισκομαι σε αμερικανικο φαστφουνταδικο
με αλλους 3 μεταλλαγμενους και εκει που τρωμε με ρωταει ο ενας ποσες φορες εχω πεθανει.
"3, τουλαχιστον, τοσες θυμαμαι"του απανταω.
"πως το εννοεις;"ρωταει η κοπελα της παρεας,"Καπως ετσι;" και βγαζει το κατανα απο την θηκη της και κοβει τον ευατο της στη μεση
απο το κεφαλι ωσ στο στηθος.Σιγα-σιγα οι 2 πλευρες αρχισαν να ενωνονται παλι και οταν επεστρεψε στην κανονικη της μορφη, την
κοιταζω βλοσυρα και της λεω "κουκλα μου, μια μερα ολοι μας θα πεθανουμε"
Αυτο πριν 2 μερες:
Βρισκομαι σε ενα οχταρμα φανταστικο κοσμο, (κατι αναμεσα σε lord of the rings,games of thrones kai hellboy 2),στο πλαι ενος
Σταρκ (οχι καποιος συγκεκριμενος,διμιουργημα) και σκοτωνουμε ορκ κατω απο τα πανηψυλα τοιχη του καστρου ενος βασιλια, ο οποιος
δεν εχει διξει το παραμικρο ενδιαφερον που εμεις οι ξενοι υπερασπιζομαστε το καστρο του.Η μαχη τελειωνει,και απο πανω μας
στεκουν σιωπηλα τα τοιχη.Δεν ανοιξαν καν τις πυλες να μα υποδεχτουν.Ξεκινησαμε,λοιπον,να κυνηγησουμε τους τελευταιους ορκ,
οταν ξαφνικα εμφανιστηκε πισω απο ενα βραχο μια αερινη υπαρξη.Μας ειπε οτι ηταν κορη του βασιλια,μας ζητησε συγγνωμη εκ μερους του
επιπολαιου και αγενη πατερα της και μας προσκαλεσε στο καστρο ως ενδιξη ευγνομοσυνης.Προσεξα το βλεμμα του Σταρκ, που γυαλιζε
και εσβυσαν και οι τελευταιες ελπιδες που ειχα να συνεχισουμε το ταξιδι μας.Μας περασε μεσα απο την κρυπτη του βραχου, και
περπατωντας αρκετη ωρα φτασαμε στα ανακτορα της. Εκει μας οδηγησε σε ενα δωματιο το οποιο ειχε ενα τεραστειο τραπεζι και
πανω του, υπηρχαν σε απολυτη συμμετρια κοματια απο γυαλι,τζαμι και κρυσταλλο.Μας διηγηθηκε την ιστορια,πως αυτα τα κομματια
αν εννωθουν με τον καταλληλο τροπο,διμιουργουν ενα πρισμα,το οποιο μπορει να ενεργοποιησει το μυστικο οπλο του εχθρου και να
οδηγησει τον κοσμο σε ενα ατελειωτο σκοταδι.Εκεινη την ωρα βλεπω οραμα πως εκατομμυρια ορκ κατευθυνονται προς το καστρο.Το
οραμα ξαφνικα χανεται και εμφανιζεται μπροστα μου οτι πιο ομορφο εχω δει ποτε στον υπνο μου:μια πανεμορφη και λυγερη ξανθουλα.
Ηταν Λανιστερ!!Ανιψια του Tywin για την ακριβεια και ειχε ερθει με τον θειο της επισκεψη στο βασιλια.Ηταν η δικια μου σειρα
να γυαλισει το βλεμα μου.Δεν εκατσε πολυ μαζι μας,μας ειπε οτι ηταν παιδικες φιλες με την πριγκηπισσα,και λιγο μετα,κοιταζοντας
το τραπεζι με τα γυαλια,μας ειπε την δικη της εκδοχη για τον μυθο(την Λανιστερ εκδοχη,οτι ειναι ξεφτισμενες ιστοριες του παρελθοντως
για παιδακια και δεν χριαζεται να πιστευουμε σε τετοια παραμυθια).Οταν τελειωσε υποκλιθηκε και γυρισε να φυγει.Προσπαθησα να
κρυψω την αναστατωση μου και ψυχραιμα,χωρις να με αντιληφθει κανεις, απλωσα το χερι μου και εκρυψα στην τσεπη μου μια χουφτα κρυσταλλα.
Λιγο μετα μπαινει οργισμενη στο δωματιο η γυναικα του βασιλια και μαλωνει την κορη της που μας εβαλε κρυφα στο μυστικο δωματιο.
Τοτε ακουγονται φωνες απεξω και ηχουν βουκινα.Ηρθε η ωρα της πολιορκειας.Η βασιλισσα φευγει και μενουμε οι τρεις μας να κοιταζομαστε.
Σχεδον ταυτοχρονα μαζευουμε ολα γυαλια-τζαμια-κρυσταλλα και αρχιζουμε να τρεχουμε προς την κρυπτη.Την ιδια ωρα,μαζι με τα βουκινα
ηχει και ο καταστροφικος βομβος του ξυπνητηριου και δεν προλαβα να δω τον Κοναν να ερχεται να τα γαμησει ολα...
Κατι τετοια ονειρα βλεπω τελευταια και παω με αιματα στη δουλεια
το ποστ το εφτιαξες σε txt πριν το γραψεις εδω?
ημασταν καπου με τη συγκατοικο μ και μπορουσαμε λεει να πηδηξουμε οποιον ντοθρακι θελαμε με 50 ευρω (αν κ αυτο για τα λεφτα δεν ηταν ξεκαθαρο απτην αρχη) και εκείνη διαλεξε τον Καρλ Ντρογκο γιατι δεν ειχε κανει σεξ λεει κ το είχε περισσοτερη αναγκη να γινει αντρας για να ανεβει ντοθρακι λεβελ (ψυχοπονιάρα).
Διαλεξα κ γω εναν αλλα μετα τσιγκουνευομουν να πληρωσω τοσα λεφτα για εναν πουτανο και τελικα δεν εμαθα ποτε τι εγινε γτ χτυπησε το τηλ κ ξυπνησα
σιγά μην διάλεξε και τον καρλ μπαρξ.
εγω σκεφτηκα Καρλ Μαλοουν!
Είδα απόψε λέει ότι μου την πέφταν κάτι σκυλάρες αδέσποτοι με άγριες διαθέσεις (νύχτα, στο χωριό) κι εγώ δεν μάσαγα μία και τα τους φώναζα "ο-ξω γαμωτημπαναγίασας" ε και φύγανε κι όλα καλά.
Το ζουμί δεν είναι στο όνειρο. Είναι που γκουγκλάρω από κινητό με την τσίμπλα ακόμα "ονειροκρίτης σκυλιά" κι αρχίζω και διαβάζω (άχρηστες) "ερμηνείες"....
Ε, και στα ανάλογα site πέφτει κατά περίσταση το μάτι μου σε... σχόλια σε κάθε σελίδα.... και με ακούνε όλα τα Λιόσσα να γκαρίζω.
Παραθέτω:
Quote:
STAYROYLA:
28 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:08 πμ
EIDA TIN ANIPSIA MOY NA EXEI KSYRISEI TO MISO KKEFALI THS KAI PISW NA EXEI KOPSIMATA APO TO KSIRISMA KAI O MPPAMPAS TIS NA KSEGENAEI SKYLI DIPLA TIS EKANE 4 KOYTAVAKIA TO SKYLI OMWS PE8ANE KAI TO PETAKKSAME.
...πάλι γελάω γαμώτο....Quote:
pavlos:
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:07 μμ
ida to skili mou pou pethane edo kai kati mines na sikonete kanonika san an8ropos kai na magkaliazi kai na me filaei
http://www.ονειροκριτησ.gr/
παύλος; άκη δεν τον λένε;
οδηγω ιστιοπλοικο μεσα απο την θαλασσα, ανεβαινω μια στενη λωριδα θαλασσας μεσα σε μια πλημμυρισμενη πολη, ξαφνικα βλεπω δυο ματια ενος μεγαλου βατραχου στην επιφανεια, τρομοκρατιεμαι. αναδυεται απο την θαλασσα και τελικα ειναι ειναι μια κοτα ξεποπουλιασμενη (κρεοπωλειου φαση) οπου κρατει ενα πιστολακι μπανιου και ριχνει νερο στο κορμι της.
Spoiler
πινκαρω με παθος.
σουρεαλ μαδριτης.
Ήμουν σπίτι και κάποιος με πήρε στο κινητό από αριθμό που δεν ήξερα. Το σήκωσα και ήταν η λαδυκιλλερ. Αρχίσαμε να μιλάμε, αυτό πρέπει να κράτησε κάποιες ώρες, και μετά ήρθε η μάνα μου και μου είπε να της δείξω πως να μπαίνει στο skype. Κατέβασα το κινητό και ασχολήθηκα με το pc -κράτησε κάμποσο- και μετά που είδα πάλι το κινητό, η λαδυκιλλερ δεν το χε κλείσει, οπότε και συνεχίσαμε να μιλάμε, πιο πικάντικα όμως αυτή τη φορά.
είδα πως πέθανε η πρώην μου και μια μέρα πριν λέει είχε γαμηθεί με ένα γνωστό. την πήρα τηλ. το πρωϊ να την ρωτήσω αν όλα καλά και ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ.
μεγαλη καριολα
αν πεθανει στ'αληθεια μην της τηλεφωνησεις