απλά υπέροχα γραφικός
συνέχισε
Printable View
σαφως. ειναι ενα ποστ γεματο ψεμματα. παω να το κανω εντιτ, συγνωμμη.
Mits, κάθε είδος πανηγυρισμού είναι ηλίθιος, οπότε ο άλλος πανηγυρίζει όπως αγαπάει. Θέλει ο άλλος να ακούει τους κλαμμένους γαύρους στην ΕΡΤ (που έτσι και αλλιώς κακώς ήταν εκεί) να κλαίνε για την κατάντια του δαφνοστεφανωμένου; Μεγειά του και χαρά του, και από τη στιγμή που σε πήγε φέτος γαμιώντας, δεν θα έχεις κύρος αν εκτεθείς με αυτή την μονίμως υπεράνω γαυροσύνη. Ειδικά εσύ, όταν έχεις δηλώσει (και σοβαρολογούσες) πως γουστάρεις παπουτσέλειες νίκες με επινοημένα penalties στο 90'. Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που ηδονίζεται να βλέπει γαύρους να κλαίνε. Δεν θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε. Δεν ξεχνάει ΟΥΔΕΙΣ σοβαρός τον τρόπο με τον οποίο είχε επιβληθεί ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Δεν είναι κόμπλεξ να πανηγυρίζεις πάνω στο κουφάρι του, πόσο μάλλον αν τον γάμησες κανονικότατα 1-2 στο σπίτι του. Και τόση ώρα υπερασπίζομαι έναν Αεκτζή που απλά είπε δύο πράγματα για τη νίκη της ομάδος του.
Ποιος με πηγε γαμιωντας? η αεκ? επειδη κερδισε 2-1?
εγω τι πρεπει να πω 10 χρονια?
οσο για τις παπουτσελειες νικες στο 90 ειναι ωραιο να χρησιμοποιουμε οπως μας αρεσει, κατι γραμμενο, στο κατω κατω εγω δε κρυβομαι για οτι πιστευω, αλλα για να στο κανω λιανο και σενα, δεν θελω παπουτσελειΕΣ νικΕΣ.
για τη συγκεκριμενη του 1996, εχω να πω, οτι το μονο που ηταν στραβο ηταν που δε το δωκε στο 90.
τ αλλα τα "ξερουμε πως ειχε επιβληθει ο ολυμπιακος 10-12 χρονια" τα γραφω στα παπουτσια μου. Ναι, παραγκες, Γκαγκατσηδες, η γυναικα του Σαλονικη επιασε διπλο ημιχρονο ασο τελικο, ο Κοκκαλης πιλοταριζε το Ενολα Γκεη, ενταξει.
Είναι λίγο απλοϊκή η προσέγγιση, αλλά δεν ενδιαφέρεται ο αεκτζής για τα παπούτσια σου, εσένα και του κάθε οπαδού που δεν τον χάλαγε να παίρνει πρωταθλήματα στο έτσι.
Ενδιαφέρονται οι υπόλοιποι όμως, που μάζευαν βαθμούς για να μην παίζεις μπαράζ.
Εσύ ήδη λες πως "στα παπούτσια σου" για το τι συνέβαινε δέκα χρόνια. Δεν έχει σημασία το τι άλλο θα πεις εσύ πάνω στο θέμα των 10 ετών.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
χαχαχαχ ωραια ακατανοητο αυτο σου το τελευταιο.
Ε καλά τώρα μιτσμαννε, στο ποστ σου για το μεταξύ μας ήταν σα να μας διέλυσε κόκκινη αρμάδα, επειδή πήρε ένα ματς στο καραισκακη με 2-0 - το έκανες να φαίνεται και πιο σημαντικό από το πρωτάθλημα. Σε επόμενο ποστ έγραφες για το ότι μας έχετε ξεπατώσει εντελώς τα τελευταία 10 χρόνια, κάτι που στερείται εντελώς ιστορικής αλήθειας.
Γενικά, η υπερβολή δεν είναι προνόμιο των αεκτζήδων, μια χαρά τα ακούμε από παντού. Όταν κάνποιος πανηγυρίζει, δε χρειάζεται να είναι μετριοπαθής.
Βασικά και εγώ είμαι υπέρ του πανηγυρισμού και νομίζω απλώς ο Μιτς βγάζει τα νεύρα του κατά της ομάδος διότι τα'χαμε όλα, έχουμε και το αεκάκι που απέκτησε πέος ξαφνικά. ΟΚ. Απλά η αλήθεια είναι ότι ήρθε η ΑΕΚ και μας έριξε 2 στο σπιτάκι μας και είναι κάτι να το θυμάσαι αυτό, όπως και την 4άρα. Σιγά μη νοιάζει τον ΑΕΚτζή πώς ήρθε η τεσσάρα.
Γενικά, φέτος μας βλέπω να τρώμε αρκετές φάπες διότι το έγκλημα του καλοκαιριού συνεχίζει ακάθεκτο και το χειμώνα.
Πάντως ξεπάτωμα σαν την 4άρα του βάζελου δεν έχω δει τα τελευταία δέκα χρόνια ε; Κάπου παίζει φωτογραφία από βαζελοφόρουμ με κάποιον που διέλυσε το λάπτοπ του από τα νεύρα, ήταν μια καλή μέρα γενικά. Και τι αλληλουχία από πρωτοσέλιδα! Που μου θυμίζει ένα λόγο παραπάνω που μας άξιζε η ψωλιά, άκου πρωτοσέλιδο ο Ντιόγκο για φόβητρο!
Τραβάτε 01:29 το US metal στηρίζει ΑΕΚ. Ολυμπιακός = πιο αντι-metal ομάδα από κτίσεως κόσμου. ΟΣΦΠ = Ozzάκλα. Αυτοί είστε.
Φορντ παρασυμφωνούμε τελευταία. :razz:
E, στο ντέρμπυ θα σφαχτούμε, δεν γίνεται!
Άμπαλε ρα παράια, το μέταλ χάμερ είχε κάνει δημοψήφισμα το 89 και οι 7/10 ήταν γαύροι, και επί πέτρινων χρόνων, αμέ. Θρας.
Ναι τα 6.500.000 εκατομμύρια γαυράκια που λέει κι ο Τσουκαλάς. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Edit: ξέχασα να πω ότι είναι οι 7/10 που θα ψηφίσουν φέτος Mastodon. Μάλλον δεν είναι μεταλλάδες.
Το 89 πάντως μια χαρά λίστες βγάζανε σε πληροφορώ. Είμαστε πολύ οι γαύροι, τι να κάνουμε; Δεν είμαστε και τα ασκέρια της ΑΕΚ, μιλιούνια οπαδών ένα πράμα, αλλά νταξ, την βγάζουμε.