Oχι, αλλα απο την αλλη οποτε σπας μπουκαλι και μαζευεις γυαλια δε λες και γαμω τη ζωη μου.
Printable View
episimws afragkos kai anergos
Ψες είδα μπροστά μου δυστύχημα μοτοσυκλέτα vs αυτοκίνητο, και το παιδί όπως βρέθηκε στην άσφαλτο, πέρασε και φορτηγό από πάνω του. Το παιδί έζησε ως εκ θαύματος...το τραγικό: έχει καρκίνο. Fuck his life. Σταματώ το ψάξιμο για μηχανή.
Μαλάκα, είναι σαν να τον κοροϊδεύει η ζωή μες τα μούτρα..
Άκυρος ο καρκίνος, ήταν μαλακίες μιας γνωστής του εκεί στη σκηνή...wtf??
Δεν πιστεύω στα θαύματα...αλλά το να περάσει ρόδα φορτηγού από πάνω του και να μην τον κάνει χαλκομανία θα με κάνει να αναθεωρήσω τη στάση μου.
Τελοσπάντον το παιδί γλύτωσε με κατεστραμένο πόδι και αιμάτωμα στο κρανίο, τελικά his life rocks!
Ηρθε πελατης (οχι βαζελος) και αφου πηρε τις φωτογραφιες του, μου μιλησε ενα τεταρτο αρχιζοντας με πολιτικο ανεκδοτο για τον Παπανδρεου, τον Ομπαμα και τον Παγκαλο, συνεχιζοντας με την πολιτικη κατασταση παγκοσμιως, τα αιτια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου, την εντεκατη Σεπτεμβριου και αν ειναι τυχαιο (δε νομιζε) που δεν ηταν κανεις Εβραιος στο Γουορλντ Τρειντ Σεντερ, την αγνοια των Αμερικανων για την παγκοσμια γεωγραφια και εκλεισε λεγοντας πως δεν πειραζει που οι φωτογραφιες οι επομενες θα ειναι την Τριτη, καθως "δε θα χαλασει η συνταγη για το παστιτσιο". FML
Πρεπει να μαθεις να διαχωριζεις τα σοβαρα απο τα μη σοβαρα ποστς καποια στιγμη!
με εσενα ειναι δυσκολο!
χτες και σήμερα παίζω στο 39-39,5 πυρετό
Τι στο διατανο, ολοι αρρωσταινουνε αυτες τις μερες.
Το βραδακι να παιρνεις και μια ζακετουλα μαζι σου.
Περαστικα ε.
Γαμώ τα αλκοτεστ τους...
(περαστικά στους αρρωστους)
κ γω ειμαι ολη μερα με σπαστικα δεκατα που δεν πεφτουν γαμω τα ερκοντισιο μου!
Αμα αυριο ψηνομαι και θελω αναρρωτικη θα πρεπει να τρεχω στο ικα για χαρτι? Ξερεις κανεις τη διαδικασια?