μα τον τουταγχαμών, αδυνατώ να σας (παρ)ακολουθήσω.. :?
Printable View
μα τον τουταγχαμών, αδυνατώ να σας (παρ)ακολουθήσω.. :?
για τους χαρακτήρες έχω να πω το εξής:
ο Μάιλς έιναι αυτός που και καλά μιλάει στους νεκρούς αλλα απότι φαίνεται αυτοί προτιμούν τον Χιούγκο (που είναι και το κλειδί του Λοστ,τόχομαι ξαναπει)
έτσι για να μη λέτε για το Μπενι που μας έγινε δευτεράντζα
όσο για το άγαλμα προφανώς το πέτρωμα λέγεται ψαμμίτης (συμπαγοποιημένη άμμος)
αλλά λολ,στο δικό μου το χωριό τα αγάλματα τα έφτιαχναν από μάρμαρο ή έστω ασβεστόλιθο
και τα κύματα πρέπει να έγιναν από το υπερτσουνάμι των 5 ηπείρων και 7 θαλασσών <- άλλη μια υπερβολή του Λοστ
ουφ, αυτό με την άμμο και το άγαλμα το βγαλα από το μυαλό μου, για να σταματήσει ο λοκαστ να κάνει το Sheldon
έλα ντε, μου θέλετε και αναλύσεις. τις τελευταίες σκέψεις του νεκρού "διαβάζει" μόνο.
http://www.fnac.gr/index.asp?pathID=1_2_99&art=1374
Quote:
Μαραθώνιος LOST - Eγχειρίδιο επιβίωσης.
Αποστολή: 40 συμμετέχοντες «κλειδωμένοι» για 24 ώρες στο σταθμό της Dharma «Forum» για να παρακολουθήσουν την προβολή της σειράς LOST από το 19ο επεισόδιο του 3ου κύκλου μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου.
Χαρακτηριστικά των εθελοντών:
Αντοχή στην έλλειψη ύπνου
Προσαρμοστικότητα στις δύσκολες συνθήκες
Εθισμός με το LOST
Παρατηρητικότητα στη λεπτομέρεια
Δυνατή μνήμη
Καλή γνώση του LOST
Βραβεία Νικητών του Μαραθωνίου LOST
Για τον Μεγάλο Νικητή
Ένα ταξίδι για 2 άτομα στην Τυνησία,με διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.
Για τον 2ο και τον 3ο :
Μία δωροκάρτα Fnac αξίας 100€
Θέλετε να λάβετε μέρος στο Μαραθώνιο LOST;
Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω, απαντήστε στις 3 ερωτήσεις, και στείλτε την αίτηση και τις απαντήσεις σας στο niki.apostolakou@gr.fnac.com μέχρι τις 6 Απριλίου.
το ψηνω
Εγω θα το εψηνα αν το ταξιδι Τυνησια ηταν στο μερος που εσκασε ο Μπεν και ο Λοκ μετα το γυρισμα του τροχου, αλλιως δε λεει
τα λέμε κει.
Spoiler
συνομοτησε το συμπαν
: pauhlocoehlo: