tis kiriakeeees
mou leipeis panta pio polyyy
giati ksipnousame maziiii
tourourirourirou
Printable View
tis kiriakeeees
mou leipeis panta pio polyyy
giati ksipnousame maziiii
tourourirourirou
Δημοσιο λιθοβολισμο στα 5 παιδακια μονο σε σπονδυλικη στηλη και ποδια, χερια μεχρι να μεινουν παραλυτα, καθηλωση σε αναπηρικη καρεκλα, εμβολιασμο με HIV και καψιμο μετα απο 10 χρονια.
* Οι γερμανοί νεοναζί έθεσαν υπό την προστασία τους την ομάδα του Ιράν («θα δείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας», δήλωσε ο υπαρχηγός τους) και θα διακηρύξουν με κάθε τρόπο ότι με το καθεστώς του Ιράν, που αμφισβητεί το Ολοκαύτωμα και επιθυμεί να σβήσει το κράτος του Ισραήλ από το χάρτη, διατηρούν δεσμούς ιδεολογικής συγγένειας.
Οι γερμανικές αρχές χαρακτηρίζουν την ιρανική ομάδα «παράγοντα υψηλού κινδύνου», καθώς έξω από τα γήπεδα και γύρω από την περιοχή του ξενοδοχείου που θα καταλύσουν οι παίκτες της- σε μια ειδυλλιακή περιοχή της πόλης Φρίντριχσχαφεν- αναμένεται να αντιπαρατεθούν γερμανοί αριστεροί και ιρανοί εμιγκρέδες με ακροδεξιές οργανώσεις. Οι τελευταίες ανακοίνωσαν ότι θα δημιουργήσουν δίχτυ προστασίας γύρω από την εθνική ομάδα του Ιράν, με κεντρικό μότο «ο πρόεδρος Αχμαντινετζάντ βρίσκεται μεταξύ φίλων».
χαχαχαχααχ
ΝΙΚΗ ΓΕΙΑ!!! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΕΙΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ.
Fixxer κάνε ένα μπάνιο.
Την Τεταρτη θα ερθεις για να μας δεις να παιζουμε ποδοσφαιρο? Ελα ελα και θα σου #(@$(#@ το κερατο μαλακισμενο.
:) Αστειευομαι, απλα θα σου σπασω τα δοντια με την μπαλα. Οσον αφορα αυτο που μου ειπες, εκανα χθες και ηταν ωραια. Εχεις παει στο ΚΕΔΑ/Ζ? Καθαρη θαλασσουλα, ντους μετα, αλλαξαμε και στα αλλαχτηρια, φαγαμε και τα κοντοσουβλια στο θερινο μπαρακι, μια χαρα ηταν.
είναι θεοί οι γερμανοίQuote:
Originally Posted by Atheist
δεν ξερω αν το ειπατε για πλακα.. αλλα οντως οι Αρειοι καταγωνταν απο το Ιραν.
1000sto post gia to theo pitsadoro
να τα κατοστησεις.Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
σίγουρα δεν τους υποστηρίζουν γι αυτό ομωςQuote:
Originally Posted by freak brother
Θα σε ξεσκίσω ρε μπινέ, θα σκορπίζει το αγιάζι την σκόνη σου παντού ρε αρχίδι. Τίποτα δε θα μείνει ρε, φέρε και το σουγιά σου. Γελάω με το bold part.Quote:
Originally Posted by Fixxxer
Αλλά δεν είναι η εκδίκηση το θέμα ρε μλκ. Δλδ οκ, είναι παιδάκια ξέρω 'γω. Άσε που συμφωνώ με χάβοκ πως δεν παίζει να κάνανε όλες τις διαδικασίες χωρίς χώσιμο από ενήλικες.
σιγουρα θα ειναι ενας απο τους λογους, οι νεο ναζι το ψαχνουν πολυ το θεμα με αρειους κλπ μαλακιες .Quote:
Originally Posted by enitharmon
Το χω σκεφτει κι εγω αυτο που λες (προφανως δηλαδη) οτι ειναι παιδακια, και θα το αναλυσουμε περισσοτερο απο κοντα αν θες. Απλα ειμαι λιγο Ηρωδης σε κατι φασεις.Quote:
Originally Posted by Atheist
Quote:
Originally Posted by Fixxxer
enallaktiki lysi to register sto er
[quote=freak brother]σιγουρα θα ειναι ενας απο τους λογους, οι νεο ναζι το ψαχνουν πολυ το θεμα με αρειους κλπ μαλακιες .[/quote:ajwktpq5]Quote:
Originally Posted by enitharmon
σίγουρα οι άρειοι δεν κατέβηκαν κι αυτοί από το σείριο;