Ή τουλάχιστον μεταφέρτε το, το έχετε που το έχετε το θρεντ.
Printable View
Ή τουλάχιστον μεταφέρτε το, το έχετε που το έχετε το θρεντ.
Στηριζουμε rat poison φυσικα. Οταν λες καποιον κραγμενη δεν εχει να κανει με τις σεξουαλικες του προτιμησεις, ασχετα αν αυτο που πουλαει αυτος προς τα εξω προκυπτει απο εκει. Αυτο ειναι δικη του επιλογη. Εφαρμοζεται ακριβως το ιδιο στους κλαρινογαμπρους, τους καγκουρες, τους δηθεν γαμιαδες, τους ψευτομαγκες και οποιον γενικα εχει τοσα απωθημενα που προβαλλει τοσο πολυ τον εαυτο του και το ποσο γαματος ειναι, ειτε επειδη γαμαει πολλες γκομενες (!), ειτε επειδη του αρεσει να τρωει πουτσες, ειτε επειδη εχει γαμω τα αμαξια, ειτε επειδη πλακωνει στο ξυλο με τα μπρατσα του οποιον του παει κοντρα.
Kingdom Gone και ικονοκλαστ ειναι οι τυποι που θα εκραζαν εναν επιστημονα λογω σεξιστικου πουκαμισου επειδη το πουκαμισο του ειχε μια ζωγραφια (!!!) γυναικας σε σεξι εμφανιση απο κομικ, και θα εβγαζαν συμπερασμα οτι το εν λογω πουκαμισο αποθαρρυνει γυναικες απο το να γινουν επιστημονες, οπως ειχαν πει καποιες φεμινιστριες της πουτσας τοτε με τη γνωστη ιστορια.
ΥΓ. Δεν χρησιμοποιω γενικα τον ορο "κραγμενη" γιατι τον βρισκω κακογουστο. Αλλα ενας ανθρωπος που ταιριαζει στην περιγραφη του ρατ ποιζον μου φαινεται γελοιος.
παιδιά εγώ δεν είμαι ομοφοβικός, αλλά
Καλη η μαλακιουλα σου, αλλα αν εσυ καταλαβες οτι εχω προβλημα με καποιον ομοφυλοφιλο, εισαι λιγο περιορισμενης.
Μέχρι κι εγώ πίνκαρα ρατπόιζον. Προβληματιστείτε.
Αλήθεια τώρα, ποιος χρησιμοποιεί τη λέξη "κραγμένη"; Λολ.
Ο ικόνο θυμάται παλιό, καλό er.
Όχι, καθόλου, στην συγκεκριμένη περίπτωση θεώρησα υπερβολικές τις αντιδράσεις και απόρροια του γενικότερου ιντερνετικού φεμινιστικού zeitgeist. Η αντίδραση των θιγμένων Μen's Rights Activists στην υπόθεση του πουκάμισου απ' την άλλη ήταν εντελώς αηδιαστική.
Κραγμένη είναι μειωτικός χαρακτηρισμός για κάποιον που είναι ομοφυλόφιλος, επειδή είναι ομοφυλόφιλος και δεν το κρύβει. Αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε στο ξεκάρφωτο η wurst και για αυτήν συζητάμε, οτιδήποτε άλλο αναφέρετε είναι άσχετο.
O ρατ_ποιζον είπε αρκετές βλακείες και με ενοχλητικό ύφος αλλά το πιο προβληματικό είναι ότι βάζει στη ζυγαριά και συγκρίνει το "κακό" που κάνει ένας άνθρωπος που γουστάρει να βλέπει γιουροβίζιον, και στην άλλη μπάντα βάζει το να τραμπουκίζεται ένας αβοήθητος άνθρωπος σε ένα στρατόπεδο απο συμφάνταρα. Μετά προσθέτει "το ότι υπάρχει το ένα δεν δικαιολογεί να υπάρχει το άλλο!!!". Μάντεψε ποιός κερδίζει και ποιός χάνει από αυτό το "επιχείρημα".
Είναι ο ρατπόιζον. Γι'αυτό τόνισα ότι μέχρι κι εγώ πίνκαρα (το ένα, καλό ποστ του).
Παρ'όλα αυτά, τι ελπίζετε να πετύχετε τώρα; Κάτσε να το θέσω καλύτερα. Τι πιστεύετε ότι θα πετύχετε;
α. ο ρατπόιζον θα παραδεχθεί ότι έκανε λάθος, θα ζητήσει συγγνώμη σε όλους και θα πάρει τηλέφωνο τον φίλο του φαντάρο-ομοφυλόφιλο να πάνε για καφέ.
β. θα συνεχίσουν τα ποστς των 37 παραγράφων, τα οποία λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα, για τις επόμενες 5 σελίδες.
Δε θα τον έκραζα απλά, θα έκανα καταγγελία στη διοίκηση του πανεπιστημίου για sexual harassment, θα τον έκανα βούκινο στο ίντερνετ, θα κανόνιζα διαμαρτυρίες έξω από το χώρο δουλειάς του και το σπίτι του, θα έκανα ότι περνάει απ΄ το χέρι μου να χάσει τη δουλειά του, να καταστραφεί η υπόληψη του και να μην τον ξαναπροσλάβει όχι πανεπιστήμιο ή ερευνητικό κέντρο, ούτε μπεργκεράδικο στην Αλάσκα. Και μετά καθώς θα περιφέρεται άστεγος, ημίτρελος, κατεστραμμένος, μόνος, με τη γυναίκα του να τον έχει παρατήσει και να έχει γίνει τροτέζα και τα παιδιά στην πρόνοια, θα περνούσα με τις φιλενάδες μου από δίπλα του και θα έφτυνα στο χέρι που θα άπλωνε ζητώντας ελεημοσύνη και θα γελούσα. Μετά θα πηγαίναμε σε κάποιο κυριλάτο μαγαζί απέναντι από κει που έχει τις χαρτόκουτες του και καθώς θα πίναμε ντράη μαρτίνι θα έπαιρνα τηλέφωνο την αστυνομία και θα έλεγα "ναι γεια σας, έχω να κάνω μια καταγγελία, παρενοχλούμαστε από έναν βιαστή, παρακαλώ ελάτε γρήγορα, φέρτε τα swat".
Αλλά δε συζητάμε αυτό.
edit:
Αυτοί είστε!Quote:
Additionally, Taylor is a devoted fan of heavy metal; in particular death metal, and posed with David Vincent of Morbid Angel for the magazine Metal Hammer, as well as having been photographed wearing Cannibal Corpse shirts multiple times.[29]
Ωραιο το τρολαρισμα ή τουλαχιστον ελπιζω να τρολαρεις, γιατι αν οχι ----->https://en.wikipedia.org/wiki/Lobotomy
Σελίδα με ενδιαφέρον στατιστικά για την ημερομηνία γενεθλίων και το πόσο καιρό έχουμε ζήσει μέχρι τώρα.
The total number of candles on all your birthday cakes so far is 666.
Dissolution of the Soviet Union. The Russian SFSR officially renames itself to the Russian Federation (you were 2 days old)
George H. W. Bush and Boris Yeltsin formally declare that the Cold War is over (you were 1 month old)
The Maastricht Treaty is signed, founding the European Union (you were 1 month old)
Over 80% of visitors to this site are younger than you
Writer J.R.R. Tolkien dies (you were 2 months old)
The Vietnam War ends with the fall of Saigon (you were 1 year old)
The Berlin Wall falls (you were 16 years old)
Diana, Princess of Wales, dies in a car crash (you were 24 years old)
Αυτό με γάμησε : Facebook is founded (you were 30 years old)
Πού τα βγάζει αυτά να σε πάω μια κόντρα.
When you were born there were approximately 4,538,489,275 other people alive on Earth.
There are now about 7,340,793,700 people alive.
Stamathse ta phdieste xwris kapota de 8a xwrame se ligo re.
December 20th, 1946:
Frank Capra's It's a Wonderful Life, is released in New York
Nearer to your birth date than today!
12th Apr 1981
Columbia, The first Space Shuttle to orbit the Earth takes off (you were 2 months old)
1st Aug 1981
The first 24-hour video music channel MTV (Music Television) is launched (you were 6 months old)
28th Jan 1986
The Space Shuttle Challenger disaster (you were 4 years old)
Apo tis palioteres anamnhseis pou exw. H skhnh me stoixeiwnei akoma..
26th Apr 1986
A catastrophic nuclear accident occurs at the Chernobyl Nuclear Power Plant in Ukraine (you were 5 years old)
De mas lene tyxaia paidia tou Chernobyl...
19th Nov 1996
Microsoft's Clippy is unleashed on the world with the release of Microsoft Office '97 (you were 15 years old)
19 years are not enough to forget that annoying shit.
You are 12,672 days old.
I want them back. Give them to me.
gouaou!!!
Epidi den ta kserw kala me ta capital controls, gia peite: Mporw na steilw lefta apo ellinikh trapeza se allh ellinikh trapeza h yparxei kapoio orio?
Κινήσεις σε λογαριασμούς εσωτερικού γίνονται κανονικά χωρίς περιορισμό.
και αν θες να στείλεις σε κάποιον λεφτά πάνω από 420€ και να τα πάρει ινσταντ*, ταχυδρομική επιταγή
When you were born there were approximately 4,539,365,477 other people alive on Earth.
251783139230 km
The distance you have travelled as the Sun revolves around the center of our galaxy.
689666859630 km
As our galaxy is moving relative to the rest of the universe, this is how far you have travelled towards the Great Attractor.
As an infant
12th Apr 1981 Columbia, The first Space Shuttle to orbit the Earth takes off (you were 2 months old)
13th May 1981 Pope John Paul II is shot and nearly killed by Mehmet Ali Ağca, a Turkish gunman (you were 3 months old)
12th Jun 1981 Raiders of the Lost Ark, film directed by Steven Spielberg is released (you were 4 months old)
29th Jul 1981 Charles, Prince of Wales, and Lady Diana Spencer marry at St Paul's Cathedral, London (you were 5 months old)
1st Aug 1981 The first 24-hour video music channel MTV (Music Television) is launched (you were 5 months old)
(καλά όλα αυτά, αλλά δε λέει το μαλακισμένο ότι όταν ήμουν 8 μηνών βγήκε κυβέρνηση η ΠΑΣΟΚΑΡΑ και ο Αντρέας μας)
Απαντώ εδώ, για να μη στεναχωριέται κι ο Σαμπρελίνος.
Πέρα από την πλάκα λοιπόν, πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος, σε μια ηλικία που έχει ξεφύγει από τη ζώνη 18-25 χοντρικά, προτιμάει να δουλεύει ανασφάλιστος; Για να γλιτώσει τι; Την εφορία; Για μεγαλύτερο μεροκάματο, το οποίο τελικά δεν παίρνει; Και να στερηθεί πόσα περισσότερα εν τέλει;
Δεν παίρνω προσωπικά αυτό που είπες, αλλά θέτω την ερώτηση γενικά και πολύ σοβαρά, καθώς είμαι πολύ τυπικός σε αυτά τα ζητήματα και δυστυχώς, είμαι αναγκαστικά εγγεγραμμένος στο χειρότερο δυνατό ασφαλιστικό φορέα.
Πιστεύω ότι προτιμάει να δουλεύει.
http://news247.gr/eidiseis/texnologi...=24MediaWidget
σίγουρα δεν είναι κουλούρι?Quote:
Το πρόγραμμα -αγνώστου προϋπολογισμού μέχρι στιγμής- υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και από το φιλανθρωπικό Ίδρυμα Kavli.
Δεν είναι, είχα ποστάρει πριν καιρό κάτι παρόμοιο για το ίδρυμα ΚΑΒΛΙ. Ο Φίξξξερ ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες!
ρε τι γίνεται
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε τα βινύλια σας σε αρχεία 24bit/192KHz και bitrate 9216kbps με ηχοσύστημα των 300.000€και κόστος 3€ ανά βινύλιο. Τηλ.: 6974525567.
http://www.hxoseikona.gr/about-us/classifieds.html
Για πείτε οι γνώστες του e -bay, έχω μια απορία. Βρήκα κάτι LP σε πολύ χαμηλή τιμή (starting bid 1 pound), αλλά με σχετικά υψηλά έξοδα αποστολής από Αγγλία (περίπου 10 pounds). Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι ύποπτο, ή ο πωλητής έχει φουσκώσει τα έξοδα αποστολής για να βγει όπως και να χει κερδισμένος?
Το starting bid δε λέει απολύτως τίποτα αν είναι LPs που έχουν ζήτηση, γιατί σε τέτοια περίπτωση η τιμή θα ανεβεί έως και την τελευταία στιγμή του auction. Από κει και πέρα, τα ταχυδρομικά, αν είναι πολύ ακριβά...εε αυτό, είναι πολύ ακριβά. Δε σε νοιάζει αν ο πωλητής "βγει όπως και να΄χει κερδισμένος" ή όχι, σε νοιάζει αν το συγκεκριμένο LP είναι μέσα στο budget που διαθέτεις (εννοώ συνολικά, δλδ υπολογίζοντας και το κόστος αποστολής). Μη μπερδεύεσαι.
Αχ πείτε μου κι εμένα, δέματα από Αμερική άνω των 200 δολλαρίων, τρώμε πάντα δασμούς και ΦΠΑ?
kapote ena alani mou steile eksoplismo 400 eouros dilomeno ws 50 dolars ke mou rthe sto spiti
kapote h microsoft mou steile ena galileo aksias 50 dolars kai to telwneio mou zitouse polla eouros, ennoeitai de to pira
USPS (oxi ups) + gift + value oso pio konta sto miden monodromos gia na exeis polu kales pithanotites na glitoseis teloneia
to kanonizeis
Πες του απλά να μην σου το στείλει με courier (UPS, FedEx και λοιπές μαλακίες) και δεν θα έχεις πρόβλημα.
Μονο USPS. Εστειλα προσφατα σε φιλο μου ενα ζευγαρι σκουλαρικια για τη γυναικα του, και δηλωσα αξια $150 γιατι δεν ηξερα την πραγματικη αξια. Με ενημερωσε οτι ειχαν $1700 μετα. Ουτε τελωνειο, ουτε τιποτα, το δηλωνεις ως δωρο και εισαι κομπλε. Αμα μπορεις να του πεις να κανει τη συσκευασια να φαινεται πιο "προχειρη" και προσωπικη ισως να ειναι καλυτερα, χωρις να ξερω αν παιζει και καποιο ρολο. Γενικα οτιδηποτε εχω στειλει απο Αμερικη με αυτον τον τροπο εχει παει χωρις να περασει ποτε τελωνειο.
επειδή ψωνίζω τακτικά από Αμερική γιατί ΚΑΙ λεφτά υπάρχουν και τα ξοδεύουμε στον καπιταλισμό.
Η ιστορία gift δεν παίζει, είναι παλιό κόλπο το ξέρουν όλοι. Με USPS υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες αν δεν κάνει μπαμ το κουτί, αν δεν υπάρχει κάποιο ποσό επάνω στην συσκευασία.
Αν το ποσό είναι κάτω από 120 ή 140 δεν θυμάμαι ακριβώς δεν πληρώνεις τίποτα. Μετά υπάρχουν κλίμακες.
Πήρα από Αμερική ένα δέμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ με πράγματα για την μοτοσυκλέτα ... αν δεν το είχε ασφαλίσει το δέμα ο αποστολέας για ΧΧΧ ποσό παίζει μέχρι και να πέρναγε στο ντούκου ... τελικά είχε ποσό 540$ και πλήρωσα κοντά 140€
Έχουν μάθει και ζητάνε επίσης αποδεικτικά αγοράς από paypal κλπ
Τα πληρωσε η οικογενεια της Σουηδεζας γυναικας του που ειναι καπως "ανετοι" ας πουμε. Ναι, αισχος, το ξερω, αλλα οκ. Δηλαδη απλα ΠΟΤΕ τοσα λεφτα για σκουλαρικια.