τι γεροι ρε μη σου γαμ.... <3
Printable View
τι γεροι ρε μη σου γαμ.... <3
δε θυμάμαι πολλά αλλά μετά το πάσχα έμπαινα μόνο ερ.
Δινανε πανελληνιες το 2006 ? :touched:
edit: διαβάζοντας το πάνω θρεντ: o solution ήταν φυσικό? Καρχαρτ για πες
φυσικό, ναι
ο καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός
Eίναι ακόμα? Μην μου πείς ότι είναι ένας ψηλός-λεπτός-ξουρα κεφάλι που είχα δεί αρκετές φορές μαζί σου.
Ναι, είναι υπέροχα τώρα πάνω, κατι πήρε η μύτη μου..
όχι ρε, χαχ
σαλονίκ'
Την τελευταία εβδομάδα η καντεμιά μου κάνει υπερωρίες και διπλοβάρδιες.
Δεν έχει νόημα να μπω σε λεπτομέρειες αλλά το μέχρι ισχυρότερο που έπαθα πριν καμιά ώρα γύρισα από το νοσοκομείο ευτυχώς με ελάχιστα, αυτό είναι και για MLR.
Θα πάω για εξορκισμό.
Ion perastika re man, sorry gia to arkoudaki, fat fingers sto kinito!
Χαχ. Δεν πειράζει ρε. Αρκουδάκι είναι. Ντάξει καλά είμαι πάντως.
Την περασμένη Δευτέρα μάθαμε μέσω ενός απίθανου συσχετισμού άκυρων ανθρώπων, ότι μια πρώην κατασκηνώτριά μου, 14 ετών, είναι στην εντατική σε καταστολή, γιατί την χτύπησε και την εγκατέλειψε μπροστά στα μάτια της δίδυμης αδελφής της ένα αυτοκίνητο. Ένα παιδάκι μάλαμα, δραστήριο και γελαστό σχεδόν συνέχεια και κουκλάκι ζωγραφιστό.
Έμαθα μέσω φίλου γιατρού σε ποιο νοσοκομείο είναι και τραβηχτήκαμε, μπας και βρούμε τους γονείς για να δώσουμε συμπαράσταση και ό,τι μπορεί να χρειάζεται (αίμα ή οτιδήποτε) και δεν βρήκαμε κανέναν. Αναγκάστηκα να πάρω την αδελφή της και όταν το σήκωσε, πραγματικά δεν μπορούσα να βγάλω μιλιά... Ούτε κι αυτό το κακόμοιρο. Γενικά, γαμήθηκα ψυχολογικά, το ίδιο και η Σοφία, ειδικά όταν μου είπε η μικρή ότι οι γονείς είναι χάλια κι απαρηγόρητοι κι ότι νευρολογικά δε δείχνει να αντιδράει καλά ο εγκέφαλος της αδελφής της.
Πραγματικά, δε μου έκανε αίσθηση όταν διάβασα ότι τελικά βρήκανε τον 37χρονο που την παρέσυρε. Σκατά... Παναγίες και μάνες και όλα...
Poioi komple3ikoi moutzwnoune re.
Έρχεται πριν λίγο ένας γνωστός άστεγος της γειτονιάς, να αγοράσει μια τηλεκάρτα. Είναι χρόνια πρεζάκι, έχει χάσει ένα μάτι κι ένα χέρι από ξύλο και όπως είναι αναμενόμενο, είναι πολύ βρώμικος και τρεκλίζει. Όσο μετράει τα ψιλά που του δίνουν εκεί στην εκκλησία που κάθεται για να συμπληρώσει τα 4 ευρώ, έρχεται ηλικιωμένη κυρία που λέει:
"αυτές τις καραμέλες θέλω, αλλά δε φτάνω"
και το παλικάρι, σταματάει αυτό που κάνει για να δώσει στη γριά τις καραμέλες που ζήτησε.
Αποτέλεσμα: η γριά του λέει "άστες κάτω εσύ" και γυρίζοντας προς εμένα "δώσε μου 5 πακετάκια παιδί μου"
Γιατί να μην έχω με γεύση ποντικοφάρμακο ρε πούστη...
Όταν ήμουν μικρός, ο μπαμπάς μου μας πήγαινε συχνά σε ένα συγκεκριμένο βιντεοκλαμπ της καλλιθέας ο ιδιοκτήτης του οποίου, ένας λευκόδερμος ύποπτος άνδρας, ήταν εξαιρετικά δημιουργικός στα ταμπελάκια που έγραφε με μαρκαδόρο σε χρωματιστά χαρτονάκια και έβαζε στις ταινίες. Μια προβληματική στο φωτισμό γωνιά προς το βάθος της αίθουσας είχε τις ταμπέλες: «Συγκινητικές ιστορίες με παιδάκια» και «Συγκινητικές ιστορίες με ζώα». Αυτή την ευχάριστη παιδική ανάμνηση έχω, κάθε φορά που ποστάρεις κάτι τέτοιο, χρήστη Onibocho.
Σε πίνκαρα για την προσπάθεια, αλλά και το όμορφο κειμενάκι, όμως Σπύρο σε παρακαλώ να ανακαλέσεις, όσον αφορά στο πολύ σοβαρό ποστ για την κοπελίτσα. Βάλε όρια στην καζούρα και στην "επίθεση", είναι μαλακία. Μιλάω πολύ σοβαρά.
Τι να ανακαλέσω δηλαδή; Μήπως θέλεις να διαγράψεις τις μνήμες μου;
μηπως σε μπερδεψε με τον Κιντγκομ Γκαν ?
επισης ο - ΒΑΛΕ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ = Οπαδος Τζιμακου ..
Το να χλευάσεις και να καφριλιάσεις με μια μαλακία που θα πω ή που θα γράψω, σε προσωπικό επίπεδο, είναι οκ και δε χρειάζεται να το αναλύουμε. Θα πεις, θα πω, θα πέσουν πινκς, αρκούδια, μούτζες, φρηκ-εμότικονς, τέλος. Για να το συνδέσω με την αφέλεια που γράφει ο Φρηκ, στην καζούρα απέναντί μου, δε σε υποχρεώνει κάτι να βάλεις όρια, εκτός προφανώς κι αν αρχίσεις να ξεστομίζεις παπαριές για θέματα που παραείναι ευαίσθητα.
Αλλά τώρα, σχόλια περιπαιχτικά για ένα ποστ που αναφέρεται πως ένα κοριτσάκι είναι σε καταστολή στην εντατική, δε βρίσκεις ότι είναι too much?
Στον Kingdom Gone δεν υπάρχει ούτε λόγος, ούτε διάθεση να αναφερθώ.
δε βρισκω οτι το σχολιο μπορει να κανει την κατασταση της χειροτερη παντως οποτε δε βρισκω τον λογο να ενοχληθει καποιος και να μη το γραψει στα @@ του .
Αλήθεια, πιστεύεις ότι οποιοδήποτε σχόλιο θα έκανε την κατάστασή της χειρότερη; Θα ήθελες να σκεφτείς κάποιον φίλο σου στη θέση της και αν θα έγραφες στα @@ σου αντίστοιχα σχόλια; Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι δε γράφω επιθετικά ή αντιδραστικά, έτσι;
edit: υποτίθεται επίσης ότι αυτό το thread έχει έναν άλλο, συγκεκριμένο χαρακτήρα. Αν τώρα αυτός αλλάζει ανάλογα με το ποιος ποστάρει τι, είναι άλλο θέμα.
Ας εγραφες και για την μανα μου ρε φιλε , δε με ενδιαφερεις σαν ατομο , θα ηθελα να βλεπουν το σχολιο σου οι γυρω και να κρινουν αναλογως ...
Μπορεί να μην έχεις άδικο στον τρόπο που το βλέπεις, αλλά όταν ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά, κάτι τέτοιο δε λειτουργεί. Και βασικά, όπως έγραψα και παραπάνω, άλλο είναι το ζητούμενο του συγκεκριμένου thread. Ευκαιρίες για καζούρα απέναντι στον οποιονδήποτε, δίνονται δεκάδες καθημερινά. Τέλος, ας μην το πεθάνουμε το ζήτημα. :)
Δεν ψαρώνουμε ονιποτσο, δε θα μας ξεγελάσεις και μας.
Μωρέ εγώ μαζί σου αλλά τι περίμενες όταν έφερες μια "ευαίσθητη" ιστορία σαν αυτή στο internet και πόσο μάλλον στο μπουρδέλο που είναι το ER
Αυτό το thread είναι για να γράφουμε παπάτζες τύπου "και εκεί που ανέβαινα τις κυλιόμενες, περνάει ένας βιαστικά από την αριστερή πλευρά, πετάει δύο μπανανόφλουδες και έπεσα ανάσκελα!" όχι για να λέμε τι συμφορές βρήκαν τυχαίους ανθρώπους
kala to pate to thread
Το κοριτσάκι να είναι καλά και καλό κουράγιο σ' αυτήν και στην οικογένειά της. Εσύ απ' την άλλη εμφανίζεσαι μετά απο καιρό που έχεις να γράψεις στο φόρο για να πεις μια συγκινητική ιστορία που έχει μια και μόνο κατακλείδα: Να γράψεις πόσο πολύ γαμήθηκε η ψυχολογία σου γιατί είσαι Ο DAVID AVRAMIDIS TOU ER.
τα διαβασα ολα
δεν υπαρχει κανενα νεκρο κοριτσακι, ολα ειναι στο νεκρο μυαλο του
@ Kingdom Gone και 00i00 (σσ ποτέ δε μίλησα για "νεκρό" κοριτσάκι, κάτι δε διάβασες σωστά, όπως συνήθως) :
http://www.axortagos.gr/thessaloniki...kateleips.html
(ήμαρτον ρε μαλάκες)
@ Phantom_Duck: δεν ισχύει αυτό που λες
@ ikonoklast: λυπάμαι που ένα καλοκαίρι πίπα-κώλο, με 16 ώρες τη μέρα στη δουλειά, με απομάκρυνε από το ER. Δε θα ξαναγίνει, στο υπόσχομαι.
xthes to vrady paraligo na xasw ton elegxo tou autokinitou sto dromo thessaloniki-moudaniwn(100Km/h) logw gamimenis limnis sto aristero akro tou dromou.
prwta me travaei pros ta aristera eno einai i aristeri roda sti limnoula kai gia na mi pesw sto diaxwristiko kanw apotoma deksia kai parasernomai sti mesaia lwrida xwris ti voulisi mou.
ola kala giati den odigouse kaneis dipla mou.
ti omorfa.
ps: exw ti gamimeni aisthisi oti akoumpisa sto diaxwristiko alla den eida gratzounies sto amaksi...