οκ,καλα μας τα πες ΣΕΞΥ βαζελα.
Printable View
οκ,καλα μας τα πες ΣΕΞΥ βαζελα.
Μ' αρέσει που οι "λευκοί" βλέπουν την μομφή στον Μαρινάκη σαν κίνηση του Παναθηναικού και όχι -όπως είναι στην πράξη- σαν κίνηση να φύγει τουλάχιστον από γενικός δερβέναγας αυτός για τον οποίο μυξοκλαίγονται σαν τις παρθενοπιπίτσες όταν τους αδίκει. Εμ βέβαια όμως. Η μόμφή ξεκίνησε με πράσινη αφορμή, οπότε "φτου κακα" μην μας πουν και "βαζέλες". Καθήστε λοιπόν και φάτε στην μάπα τον λοβοτομημένο κεφτέ, και στην πρώτη ευκαιρία πείτε για το πόσο πουστικα σας παίζει το "σύστημα". Κλαψ λυγμ και περιφάνεια.
like. REEEEEEEJEEEEEECT 8eoulh apanthse.
P.s:Na 3ereis oti egw s'agapw pantws. Gi'auto sta lew auta. Kai nai eimai sexy.
εμενα με αρεσει που τσινατε με το αποτελεσμα...λες και δεν το περιμενατε μετα την μια (1,Ι,Α) αγωνιστικη που εφαγε ο γαυρος
οχι ταιλερ καναμε μαλακια οντως,επρεπε να διαλεξουμε πρασινο δερβεναγα...γιατι μην ξεχναμε οτι οταν ο δικος σου Μαυρος Πητ ηταν στα κουμαντα δεν εσφαζε τον ΠΑΟΚ αλλα εκδικουνταν τον Μπιλ Γκαγκατς
αιντε ρε σαπιοι ολοι...βαζελογαυροι,ενα κουμασι ειστε και οι δυο
σας σιχαθηκαμε
την πιθανότητα εκει πάνω να κουνηθείτε και να προτείνετε έναν δικό σας για πρόεδρα της Σούπερ Κλικ δεν την σκεφτήκαμαν ε; Ρε μπας και έχετε συνηθίσει στους δερβέναγες;
Γιατι όταν δεν παίζει κουμάντο στο καράβι με μπόλικο μπαγιόκο,δεν μπορείς να ζητάς και προεδριλίκια.έτσι δεν είναι?
Καλή κοτάρα και ο ΠΑΟΚ.Μην ξεχάσουν να γλύψουν τον Μαρινάκη μπορεί να τους πετάξει κανένα κόκκαλο.
Τι σιχαθηκατε ρε νουμερα, που κανονικα με τα χρεη του, ο ΖΜΠΑΟΚ επρεπε να εχει πεσει στη Δ'. ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ.
Προσωπικά εγώ δεν τον καταλαβαίνω αυτό τον συσχετισμό. Γάμα το ρε παιδί μου οτι ξεκίνησε η όλη ιστορία μετά από πρόταση του ΠΑΟ. Εσύ (οχί ο Reject κι ο Minmin, γενικά ο φίλος ΠΑΟΚ ρε παιδί μου) μισείς και τους 2 οκ; Που είναι το κόλλημα να "ρίξεις" τον έναν από τους δύο όταν έχεις την ευκαρία; Που εμπλέκεται το γεγονός οτι σαν ΠΑΟΚ δεν έχεις φράγκα; Ισα ίσα μάλιστα δείχνεις οτι έχεις αρχίδια και το ελάχιστό σου θεσμικό δικαίωμα το χρησιμοποιείς. Μάλιστα ακριβώς επειδή δεν έχεις φράγκα, κάνεις μια τέτοια κίνηση σαν ελάχιστο δείγμα προάσπισης έστω κι αυτών των δικαιωμάτων που μπορείς να προασπίσεις. Στην τελική ρε παιδί μου ρίχνεις τον έναν απ' τους 2 "μισητούς" και όταν έρθει η ώρα να δεις οτι η και καλά "πρασινη μαφία" του πανίσχυρου Γοντικα πάει να σε καπελώσει, ρίχνεις τότε το ακυρο το πανηγυρικό. Λέω δηλαδή τίποτα παράλογο;
ΟΟιΟΟ. Ποσταρεις Πουστηδες ολη την εβδομαδα(pink) και τελικα η διοικηση σου αποδειχτηκε gay-friendly.
κραταω αυτο το ψυχεδελικο...
γελαω βροντερα ...
και λεω στον ευθυμη: αγορινα....για τον 00ι00 κι εσεις το ιδιο ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ειστε,απλα αλλαζει χρωμα η σουφρα σας
οσο για τα γκαιη-φρεντλυ...αυτο να το πεις σε οσους βαζελους μετα την αποφαση για την μια αγωνιστικη εχουν φαει τα ιντερνετια να γλυφουν τα ΑΡΧΙΔΙΑ των ΠΑΟΚτσηδων για μπαχαλα στην Τουμπα
μονο που αν πεσει το καγκελο θα παρει και τα δικα σας κεφαλια εννοια σας
Σιγα τ'αρχιδια
http://southparkstudios.mtvnimages.c...403_clip05.jpg