Έχω σκάσει ήδη γιατί ποιος ξέρει τι θα πληκτρολογήσω και τι θα φανεί εν τέλει σαν ποστ.. Δύσκολες εποχές, ρευστά τα πράγματα..
Printable View
Έχω σκάσει ήδη γιατί ποιος ξέρει τι θα πληκτρολογήσω και τι θα φανεί εν τέλει σαν ποστ.. Δύσκολες εποχές, ρευστά τα πράγματα..
Και να σταματήσει τώρα εδώ η συζήτηση περι φαηερστορμ απλά θα ξαναδώσει αφορμές και θα ξαναγίνει συζήτηση σε άλλο θρεντ/τσατ γουατέβερ. Κανονικά θα βαριόμουν να ασχοληθώ αλλά :touched::touched: με το πόσο πραγματικά πειράχτηκε το τρολλ με το "τρόλλινγ" του μοντ. Νομίζω η ενιθαρμον είχε γράψει τα σοφότατα λόγια "κάντε τον μπαν να τελειώνουμε ή αν τον λυπάστε,γαμήστε τον κάποιος". Well said ενι, well said.
Y.Γ. Από πότε η ηλικία του αποτελεί δικαιολογία για τη μαλακία στο κεφάλι? (πολλά -ία) Στ' αρχίδια μας (μου τουλάχιστον) το αν έχει ζωή ή όχι, δεν με αφορά και δεν με απασχολεί, μπορεί ο καθένας να κάνει ο,τι γουστάρει αρκεί να μην γίνεται ενόχληση ή και πρόβλημα για τους άλλους. Τώρα αν περιμένετε από άνθρωπο ΤΡΟΛΛ με την κριτική ικανότητα σωλήνα αποχέτευσης να καταλάβει τη διαφορά..ε,χέστε το καλύτερα.
Υ.Γ.2. Troll feeding mode *OFF.
Spoiler
Ακομα να φυγεις εσυ;
δηλαδή το κανονικό άβαταρ του πουστόπαιδου είναι καλύτερο από τον τσάκα;
Firestorm ζεις ένα δράμα.
Ο Amano σου γαμαει οτι εχεις και δεν εχεις.
Πες μας, ντραμσικ!
http://img801.imageshack.us/img801/2610/terrara.jpg
Να του βάλω αυτό να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι;
Ελπιζω να καταλαβαινετε πως οσο το συνεχιζετε γινεστε πιο καθυστερημενοι και απο το ΠΑΟΚ που σπαμμαρω. Ελπιζω!
ελα ρε! ο kveld γραφει ακομα;
Κατα φωνη η καθυστερηση. Γενικα απορω ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ μ'αυτο που κανετε τωρα. Μου τη λετε; Με κανετε να νιωθω ασχημα; Ειπα σταματαω το σπαμ, ολα καλα. Απο κει και περα Τι;
Εγώ σταματάω πάντως, τα είπαμε όλα νομίζω.
Ειπες οτι σταματας 2 σελιδες πριν, παρολαυτα ποσταρες τη TerraTsaka με τη πρωτη ευκαιρια. Αστειο; Γελασαμε; Αυτη τη στιγμη μου τη λετε και γελατε ολοι μαζι ομαδικως; Τι τσουτσεκι παριστανεις;
...ευχομαι απλα οταν 30αρισω να μην καταντησω ετσι.