Αυτο το λινκ δεν ισχυει για το boston-heat ε?Η ισχυει?Δεν εβγαλα ακρη στο site.Κριμα γιατι ειχε και τελεια εικονα-ηχο..
Printable View
Kοντομάνικο west:touched:
Έχω να δω από τον πάσπαλιε κάτι τέτοιο.
σκοτωμος
Τον πουλο η Βοστωνη, σιγα μην το γυρισει απο 3-1... το Miami αποδεικνυεται πολυ ισχυρο στα playoffs, αν και στην κανονικη σεζον ειχε 5-10 νικες-ηττες απεναντι σε Los Angeles, Dallas, San Antonio, Chicago, Oklahoma, Boston και 1-3 απεναντι σε Boston μονο... οι 3 απο τις 5 νικες ηταν απο το Μαρτιο και μετα ομως :!:
Αυτη τη στιγμη το Memphis εχει στειλει σε δευτερη παραταση το ματς, καθως η Οκλαχομα ειχε αποκτησει προβαδισμα 5 και 7 ποντων και στην κανονικη διαρκεια και στην πρωτη παραταση, αλλα ΓΑ-ΜΗ-ΘΗ-ΚΑΝ. Πολυ σκληροι για να πεθανουν. Αν γινει το 2-2, επανακτει η Οκλαχομα το πλεονεκτημα εδρας. Αν γινει το 3-1, το Μεμφις θα ειναι με το ενα ποδι στους τελικους δυσης. Τους θαυμαζω, αλλα το μπασκετ που παιζει η Οκλαχομα ειναι πολυ πιο ωραιο... κοιτα να δεις που χωρις νικη στα playoffs μεχρι πριν 3 βδομαδες, θα πανε και τελικο οι Γκριζλις ρε...
EDIT1: Kαι τριτη παραταση, 119-119....
EDIT2: 133-123 η Οκλαχομα, καυλι και στο μινι σιχαμα
οκ, ας κανει τη δουλεια του το σικαγο να περασει την ατλαντα και ελπιζουμε σε νικη σικαγο στοn τελικο περιφερειας
πραγματικα ομως δεν θελω ουτε για αστειο να το σηκωσει το μιαμι
Δεν θα το σηκώσει το Miami.
Spoiler
:pink:
Για πειτε οσοι ειστε αντι-Miami. Γιατι?
γιατί το 2006 ήμουν στο φυλάκιο και βλέπαμε τους τελικούς και ήθελα πολύ να το πάρει ο λατρείας ο Νοβίτσκι. και το 5ο ματς το έδειχνε μαγνητοσκοπημένο το βράδυ, κάθομαι με τον αρχιφύλακα να το δούμε, μας λέει ένας "νίκησε το ντάλας 101-100 ρε, το έγραψε πριν", ε δε γαμιέται σκεφτόμαστε, ας το δούμε να περάσει η σκοπιά, στο τέλος όμως έχαναν κάτι βολές και δεν έβγαιναν τα νούμερα σωστά για να φτάσουν στο 101, και λέω στον αρχιφύλακα "ρε μαλάκα, δεν μπορεί να έβαλαν 101 πόντους, πρέπει να βάλουν 3ποντο (ή κάτι τέτοιο, ήταν απίθανο πάντως), λες να μας είπε μαλακίες ο άλλος;", τελειώνει το ματς, τον πίνει το ντάλας, πάμε στον μαλάκα, του λέμε "ρε μαλάκα, το ντάλας ή το μαϊάμι κέρδισε;", μας είπε ένα "ε δε θυμάμαι, 101-100 ήρθε πάντως", ο αρχιφύλακας του έβαλε βραδινό νούμερο για τις επόμενες 3 μέρες σερί κι εγώ από τότε (και από το 6ο παιχνίδι δηλαδή) δεν πολυσυμπαθώ το μαϊάμι.
αυτά, δεν ξέρω οι άλλοι τι απωθημένα έχετε.
μολις ειδα το 4ο ματς Χιτ-Σελτικς...το δωσαν οι Μποστον τσαμπα.
γενικα μικρο ροτεισον στους παικτες και οι 2 ομαδες...ο Σακ δεν βοηθησε καθολου που ηλπιζα ...
δεν θελω καμμια απτους 2 να το παρουν ετσι οπως παιζουν.
και γενικα χωρις ναμαι χειτερ η κατι για τους Χιτ - προτιμω Νταλας λογω διαχρονικα μεγαλων παικτων
και πληροτητας σαν ομαδα - που δεν εχουν οι αλλοι!
χωρια οτι δεν υπαρχουν χρονικα περιθωρια αλλα για Νταλας...ενω Χιτ εχουν ακομα.
Κι εγω προτιμω να το παρει το Σικαγο ή το Νταλας, αλλα δε με χαλαει καθολου να το παρει το Miami, κυριως λογω Wade. Σιγουρα μου ειναι αρκετα πιο συμπαθες απο Lakers - San Antonio.
δεν μπορω να φανταστω να το παρουν οι Μπουλς ακομα...αν κ πανε καλα απλα δεν με πειθουν για πρωταθλημα.
Με Ατλαντα δε μας τα λενε καλα παντως.
Με Miami - Dallas δεν εχασαν ουτε αγωνα στην κανονικη περιοδο ε.
Μπορει και να μη σημαινει τιποτα οκ, απλα τους θεωρω βασιμους διεκδικητες.