Αυτός δεν είναι το καλύτερο δεξί μπακ στην Ευρώπη; Γιατί τον δώσατε;
Printable View
Αυτός δεν είναι το καλύτερο δεξί μπακ στην Ευρώπη; Γιατί τον δώσατε;
χαχαχαχαχα δλδ ο τεν κατε σχεδιαζε μια ομαδα που θα παιζει χωρις δεξι μπακ...
Απλά ο Ολυμπιακός δε πήρε αριστερό εξτρέμ, τι να το κάνει το δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός? Να μαρκάρει ΠΟΙΟΝ?
Ε παίρνει τον Μαρίνο από τώρα απ'ότι λένε, μπορεί να παίξει κι ο Γκάμπριελ εκεί. Εξάλλου αν μιλάμε για τον φετινό Μουν μετά το τροχαίο, έχει κάνει μόνο κακές εμφανίσεις. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι ακριβώς από τον Μουν άρεσε στον Σάντος συγκεκριμένα
Νομίζω ότι φταίει αυτό πιο πολύ, η κατάσταση του Μουν μετά το τροχαίο. Ο Τεν Κάτε μάλλον τον πίστευε, περίμενε να συνέλθει, αλλά είναι φανερό ότι δεν την παλεύει ακόμα, ίσως από του χρόνου να είναι καλά. Αφού έρχεται ο Μαρίνος δεν πειράζει και πολύ, εξάλλου με τον Σάλπι καλά και ο Γκάμπριελ πίσω θα παίζει. Έχουμε και τη μεγάλη διακοπή, οπότε λογικά θα φορμάρει και τον μικρό.
MALISTA
τι λετε ρε γαμω την παναγια σας.
ετοιμαστειτε για ντραβαλα γαμω την διοικηση σας μουν-οπανα.
Kλαιω ηδη με μπλογκ Κολκα που με καποιο τροπο θα το δικαιολογει.
Απάντηση Κόλκα: Η δουλειά να γίνει, αν ήταν άλλη η οψιόν θα ήμουν χαρούμενος. Με δύο εκατ. ευρώ έχω ενστάσεις.
tha tan xaroumenos leei
αντε γαμω το σπιτι του σταυρακη τωρα.
15+ χρονια τον ξερω τον μαλακα,και εδω και 2 χρονια εχει γινει το πουτανακι της διοικησης επειδη δινουν πρωτα σε αυτον τις ειδησεις.
θα φαει και αυτος τις σφαλιαρες του συντομα ομως.
τελος οι ποστ-ροκ γκεη και στονερ "στηριζουμε την φαση" κερκιδουλες.ξεκιναει παλι το αγνο ροκαμπιλυ.
http://img232.imageshack.us/img232/2379/paok13.png
για αλλαγες τελευταιας στιγμης δε με χαλανε καθολου...ξεφορτωθηκαμε τον εναν χειροτερο ως τωρα παικτη μας και πηραμε εναν που απο οτι ακουω ειναι αρκετα καλος(δεν τον εχω δει ακομα)...α και ελληνας κιολας...
καλα αυτη τη καραμελα με το ελληνες δεν την καταλαβαινω
στα αρχδια μου αν ειναι ελληνες ή ξενοι,το μονο που μετραει ειναι να ξερουν το τοπι,εκτος αν αρχισετε τις γραφικοτητες τυπου ποναει την φανελα-για το καλο της εθνικης κ.τ.λ.
http://media2.feed.gr/filesystem/ima..._type11104.jpg
εθνικη θα δει οσο ειδε κι ο κωτσιος οσο τον ειδα στο ματσ με τον αρη
kala,arxiste tis fapes metaksi sas prota sti 4 gia tin theopoiisi tou gkarsia k tis antidraseis ton organomenon stis skepseis tis dioikisis gia apodesmefsi tou k sti arxiki mi ananeosi tou konseisaou pou opos thimasai kala pali antidrousan oi organomenoi eno itan pasifanes oti i omada me aftous tous 2 paremene se metrio epipedo.k tora vlepoume k mathenoume oti aftoi oi 2 einai o karkinos ton apoditirion ektos apo to agonistiko.meta rixnoume tis fapes pou tou analogoun tou kolka me sevasmo panta giati einai o monos pou niothei apo ta alla ta sixamata mpouzodimosiografous
χαχ
προφανως δεν το λεω ουτε επειδη θα ποναει τη φανελα( ΛΟΛ ) ουτε για το καλο της εθνικης (ακομα περισσοτερο :P)
απλα θεωρω οτι θα ειναι πολυ ευκολοτερο να προσαρμοστει και να δειξει απο την αρχη ενα καλο προσωπο απο το να περναμε εναν βραζιλιανο αντιστοιχης ηλικιας πχ
αντε και γαμησου ρε μαλακα.
φαπες μεταξυ μας για παικτες και κυριως αυτους τους 2,δεν εχουμε παιξει ουτε θα παιξουμε ποτε.μπορει να κοπανιομαστε για 1002 λογους,οχι ομως για αυτο.
σκατα αντιδρουσαμε στην αποδεσμευση του πορτογαλου,στην περιπτωση γκαρσια θελαμε να τον δουμε αφου θα ειχε βγαλει προετοιμασια.τωρα πουλο και οι 2.
σεβασμο στον σταυρακη?στο παπαγαλακι της διοικησης?πλακα κανεις ρε?επειδη καποτε ηταν ενας καλος μπαχαλος(πριν γινει δημοσιογραφος) και επειδη εχει παει καμια 100αρια εκδρομες σαν οπαδος?
κανεναν σεβασμο.ο σταυρακης πλεον ειναι στην απεναντι πλευρα.στα αρχιδια μου πλεον για τον μαλακα τον ξερολα που επιασε τον παπα απο τα αρχιδια και προλογιαζει τον κοσμο και το παιζει μεγαλοδημοσιογραφος.
me pligoneis kargioli
plaka me kameis re malaka?allalazonta paokia den mpanigirizan gia tin ananeosi tou ARXIGOU?
nai giati meta tin proetoimasia,ipirxe elpida na ginei makeleles.
k tora katsane sta simvolaia tous ta paixtourgia,ksereis oti oli ti xronia tha xeis gamimena apoditiria maftous tous dio.k ton enan sti mapa vasiko giati santos eisai.omorfxies fetos
eftixos dgioksame ton karkino ton anastasako.oi epithetika aples.gela o kozmos
το τι κανουν τα ΦΥΤΑ,δεν με ενδιαφερει.
ο κονσεισαο πεθανε για εμας περσυ στην Λαρισα.
ο γκαρσια απλα δεν ειχε βγαλει προετοιμασια περσυ,και θελανε να τον δουμε.
ο αναστασακος καλως εφυγε,το παλικαρι απλα δεν μπορει.
Μουν στον ΠΑΟΚ ρε μαλάκες;;;;;; χαχαχαχ
Code:http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/248637.html
πω μην κανετε σαν κακογαμημενες!! οταν εχετε τετοιους παιχτες, με το περιεργο "εγω" και το αλητικο σοου, το ξεραμε οτι ειναι ετσι! κονσεισαο στα πελε μου αν δεν ανανεωνοταν! Γκαρσια αγαπαω, ιδιο τον βλεπω, δεν καταλαβαινω που κολλατε!! κι εμενα αν δεν ηταν η οψιον του Μουν 2μυρια ηταν κανα 500χιλ δε θα με χαλουσε! βεβαια αν εξαιρεσεις την γκαντεμια με τους τραυματισμους, αμυντικους μια χαρα εχουμε, τον Αραμπατζη τι θα τον εχουμε για τα ριφρεσεμεντς στον παγκο? ας τον διναμε δανεικο εξαρχης! κεντρο εχουμε!! Ε επιθεση τι μου στελνει τον Αναστασακο, ok ο Λιακος μεχρι ενα σημειο ειναι δεν μπορουσε παραπανω, και τα γκολακια τους μας εβαλε περσι κι ολα, αλλα θα ταν μια ζωη αλλαγη στο 75-90! αντε πες αυριο τραυματιζεται Μουσλι, ποιους θα εχουμε Φιλομενο, Παπαζογλου ΜΟΝΟ!! εκει ειναι το θεμα!
χιλιες φορες μπακαγιοκος παρα παπαζογλας (εδω θα μαστε και θα το θυμηθειτε)
ο φιλομενο ηταν ο αντι-μπακαγιοκο μην τρελαινεσαι και συ!
μολις ο σαντος εβαλε βειρινια και κουτσιανικουλη ο μπαοκ εβαλε 3 γκολ
στη μοναδική ομάδα που έχει χάσει 3 φορές με 3-0 από ομάδα του Φερνάντο.
reject, τι παίχτηκε με Κονσεισάο στη Λάρισα?
υποτιθεται εκανε την γνωστη κινηση με το δαχτυλακι για να το βουλωσουν, γιατι λεει τον γιουχαϊζαν. Στα ΕΓΚΥΡΑ ραδιοφωνα της πολης ειπαν οτι το εκανε στους οπαδους της ΑΕΛ. Εγω για το τι απο τα 2 εγινε στα σιγουρα, δεν μπορω να σου πω....:-|
"Η PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή-τερματοφύλακα από την ΜΙΛΑΝ ZELJKO KALAC για δύο χρόνια. Ο ZELJKO KALAC είναι γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1972, εθνικότητος Αυστραλίας, έχει ύψος 2.02 cm και ζυγίζει 95 κιλά.
Ο ZELJKO KALAC την περίοδο 1995-96 αγωνίστηκε στην Λέστερ Σίτυ έχοντας μία (1) συμμετοχή, ενώ την περίοδο 1996-98 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σίντνεϊ Γιουνάϊτεντ έχοντας τριάντα (30) συμμετοχές. Ακολούθως με τη φανέλα της Ρόντα και πιο συγκεκριμένα από το 1998 έως το 2002 με εκατόν δεκαπέντε (115) συμμετοχές.
Από την περίοδο 2002 μέχρι το 2005 ο ZELJKO KALAC αγωνίστηκε στην Περούτζια με εβδομήντα εννέα (79) συμμετοχές ενώ προ τελευταίος σταθμός του ZELJKO KALAC ήταν η Μίλαν από το 2005 μέχρι το 2009 έχοντας συνολικά τριάντα οκτώ (38) συμμετοχές. Ο ZELJKO KALAC είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας από το 1992 μέχρι το 2006 με συνολικά πενήντα τέσσερις (54) εμφανίσεις".
:shock::shock:
:shock:
Δηλαδή πήρε και αυτόν και τον Itandje από Liverpool;
τον καλατς της μιλαν ρε μαλακα και μεις πορευομαστε με μαριο ακομα...
Εισαι λαθος.Ο Καλατς οταν τραυματιστηκε ο Ντιντα επαιζε κανονικοτατα και μαλιστα κρατησε τη θεση βασικου για αρκετο καιρο ακομα.Εγω τον θυμαμαι απο τοτε που παιζε μαζι με Βρυζα στη Περουτζια και ηταν σοβαροτατος.Καμια σχεση με τον Σουπερ Μαριο,μη τα ισοπεδωνουμε ολα.
οχι ρε γαμωτο. περιμενα να σκοραρει ο μουν και να εχει εξωφυλλο η πρασινη την αλλη μερα:
δολοφονος ο μουν
Γιούρκας λοιπόν. Απότι διαβάζω θα πληρώνεται ανάλογως της προσφοράς του, το οποίο είναι καλό γιατί δεν είμαστε σίγουροι αν είναι πρώην - ο Χενκ δεν μασάει να τον αφήσει στην εξέδρα αν ψωλάρει, μια χαρά είναι ο Μαρίνος και ο Μαχλελής. Επίσης είναι καλό γιατί δεν τον ήθελε το παλαιό καθεστώς.
Έχω αμφιβολίες πόσο θα βοηθήσει, αλλά είμαστε πλήρεις πλέον για το πρωτάθλημα.
Ομολογώ οτι δεν με χάλασε καθόλου.Τον παω τον Γιούρκα, και δεδόμένα ακόμη και απροπόνητος, χειρότερος απο τον καρκίνο Νο24 δεν είναι.Απο την άλλη όμως για άλλη μια φορά βλέπουμε οτι ο σχεδιασμός του ΠΑΟ στις μεταγραφές είναι για τον πούτσο.Πήραμε ένα παίχτη που λογικά σε ένα μήνα (όταν φτάσει σε φυσική κατάσταση τους άλλους) θα είναι το βασικό μας δεξί μπακ, την τελευταία μέρα των μεταγραφών των ελευθέρων, ξεκουβαλήσαμε απο τώρα τον καημένο τον Μαρίνο, και ο Γιουρκας δεν θα παίζει στα ευρωπαικά ματς γιατι δεν είναι δηλωμένος.Λίγο μπουρδέλο δεν θα έχεις κάνει μπαρμπα-Αντωνίου;
Spoiler
λογικα τον πηραν για να στρωσει στις προπονησεις μεχρι γεναρη που θα ερθει και ο κεντρικος(γιρανεκ πχ)
καλο μου ακουγεται στη θεωρια αλλα θα δειξει
οργανωση μηδεν παντως,ολα επρεπε να ειχαν γινει το καλοκαιρι
εγω δεν πιστευω οτι θα δειξει πολλα αλλα μακαρι να κανω λαθος...παντως ναι ο σχεδιασμος ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ Ε
Τι λέτε ρε, το καλοκαίρι ζητούσε τον ουρανό με τ' άστρα. Για έναν που υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι δε θα προσφέρει τίποτα, καλύτερα τώρα και με αυτούς τους όρους και τον Μαρίνο για ανταγωνισμό.
δε μιλαω για τον γιουρκα ντε και καλα
κινησεις για dc & dr επρεπε να γινουν το καλοκαιρι(για να μην πουμε και gk)
μαλακια καναμε. οργανωση για πανηγύρια... τουλαχιστον εχεις κατι μακροπροθεσμα να περιμενεις... απο τον κικ μποξερ... δεν τον παω μια
Ωραία ωραία. Με 300κ +Γιούρκας, με 200κ -Γκούμας. Πολλά εγκεφαλικά στη Μότορ Όιλ.
Το μόνο άσχημο του φετινού μεταγραφικού καλοκαιριού ήταν η παραμονή των σαπακίων-χαϊδεμένων Μαντζιόλων.