Μιας και δεν παρακολουθώ πάντα τι κάνει ο ΠΑΟ, μπορεί κάποιος να μου πει 3 μεταγραφές που να έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και να έπιασαν - άξιζαν τα λεφτά τους / απέδωσαν τα αναμενόμενα;
Printable View
Μιας και δεν παρακολουθώ πάντα τι κάνει ο ΠΑΟ, μπορεί κάποιος να μου πει 3 μεταγραφές που να έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και να έπιασαν - άξιζαν τα λεφτά τους / απέδωσαν τα αναμενόμενα;
οτι λεει ο Δρ Ντεθ για τον Σαλπιγγιδη. οκ, μια χαρα, χρυσος αγιος κλπ αλλα σιγα μη του δωσουν 40 εκατ. ευρω και ολη την Παιανια δωρο.
ta 2 myria den einai apagoreytika.ta antallagmata charalambidhs,tsigas(daneikos),torgele se opoio syndiasmo 2adas h akoma kai h triada kako stp roster den kanoun.sthn tseph tou o tziger kanei koumanto.allwste me victor,mantzio,pap,sal/dh,romero oi 3 apopanw monima exedra 8a tane.
@spiritcrusher:galinovic,papadopoulos,morris,muench,gonzalez.
oi 4 prwtoi xeperasan kata poly ayta pou perimename.
okz.Quote:
Originally Posted by Tevez
Επισης και ο γκεκας 1,5 χρονο που επαιξε τα εβγαλε τα λεφτα του μια χαρα ...επιτυχημενη μεταγραφη θεωρειται.
και ο χαραλαμπιδης για μενα ειναι μεταγραφη που βγηκε.
Μπορει να μην ειναι σουπερ σε καθε παιχνιδι αλλα πιανει παντα μια στανταρ αποδοση και αν κανει το πικ του μπορει να κανει τη διαφορα στο παιχνιδι του παο.
μα δεν ειναι το θεμα αν ειναι απαγορευτικα...Quote:
Originally Posted by Tevez
το θεμα ειναι αν σε πιανουν μαλακα και αν κανεις μαλακιες μπαινωντας στη διαδικασια να δημιουργεις προβλημα στην ομαδα.
επαναλαμβανω αν ισχυουν τα ποσα ..τοτε ειναι ΥΠΕΡΟΓΚΑ για εναν παικτη σαν τον σαλπιγγιδη.
ευχομαι να μην δημιουργησουν περαιτερω προβληματα στην ομαδα.
τον θελω τον σαλπι στον παο αλλα οχι να στησω και κολο για να ρθει.
Δηλαδη λιγο ακομα και θα φταναμε τα 3.5 μυρια του σαβιολα...
ελεος.
Οπως και να χει αν κλεισει που μαλλον θα κλεισει σαν κινηση ειναι ΚΑΛΗ.
an ennoeis 2myria+ta 3 symbolaia nai einai para polla.
an einai 2m kai "glytwneis" 3 symbolaia einai sxetika ok.
de nomizw oti kapoios 8a mpei sth logikh(8elw na elpizw) edwse 2myria+ gia ayton opote emena me exei gtp.eidika otan sthn omada yparxoun ta symbolaia bovio,gonzalez,pap,victor.700+dld.
o andric kai o kwtsios px einai logiko na mhn pairnoun oute to 1/3.se oles tis omades symbainei ayto.
edw leei o dani 8a parei 900.000 gia 1 xrono.
:)
Σάλπι, η απαγωγή
Με έναν πρωτοφανή και άκρως σουρεαλιστικό τρόπο προσπάθησαν να εμποδίσουν την μεταγραφή του Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, περίπου 15 άτομα μετέβησαν το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησαν να... "απαγάγουν"(!) τον διεθνή επιθετικό λίγο μετά την άφιξη της αποστολής της εθνικής ομάδας από την Αγγλία. Τελικά, η απαγωγή δεν έγινε, αφού ο 25χρονος επιθετικός βγήκε από άλλη έξοδο και δεν έγινε αντιληπτός.
Ανακοίνωση κ. Σαλπιγγίδη
«Τον τελευταίο καιρό είχα ενημερώσει τον πρόεδρο ότι είμαι προβληματισμένος και δεν αισθάνομαι καλά με την κατάσταση στα αποδυτήρια και την οικονομική αβεβαιότητα των συμπαικτών μου, την ώρα που εγώ δεν είχα καμία οικονομική εκκρεμότητα. Τις τελευταίες δύο ημέρες ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και είπα στον κ. Γούμενο ότι εφόσον η ομάδα ικανοποιηθεί, τότε εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να φύγω. Έχω προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ και στο παρελθόν θα μπορούσα να φύγω χωρίς η ομάδα να έχει κανένα όφελος. Αυτή τη στιγμή από τη μεταγραφή μου θα ωφεληθεί και χρηματικά ο ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε και να ξέρουν ότι θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ότι ο ΠΑΟΚ με ανέδειξε και με τη φανέλα του έζησα όμορφες στιγμές».
ps: pane pesta se olous aytous pou mazeyan lefta gia na plirw8eis.
Indeed.Quote:
Originally Posted by PainOfSalvation
Χοχο σκέψου και πόσα λεφτά πήγανε από τα Glou.
Quote:
Originally Posted by Σαλπιγγίδης
Ας έστελνες κανα sms.
Ρε συ αν δεν φύγει τώρα από τον ΠΑΟΚ, πότε?
Επίσης, αν πάρετε και τον Μπίδη είστε τρελά κερδισμένοι.
Εγώ προσωπικά τον πιστεύω τον Μπίδη και δεν θέλω να φύγει.
Έχω την εντύπωση ότι δίνουμε υπερβολικά πολλά για τον Σαλπιγγίδη χωρίς να υποτιμάω τον παίκτη. Δλδ οκ, εμένα πάντως δεν με ετνυπωσίασε ποτέ ιδιαίτερα. Σκοράρει βέβαια συνέχεια κατα του γαύρου και της ΑΕΚ αλλά θα μου πείτε και ο Μιχαλάκης τα έβαζε πριν έρθει.
Στη σούμα θεωρώ πως κάναμε ποιοτικές μεταγραφές φέτος αν και σχετικά αργά. Χειρίστηκε λάθος όμως τα θέματα Γκέκα και Μπίδη γιατί ήταν 2 από τους λίγους παίκτες που προσφέραν και δεν δημιουργήσαν πρόβλημα.
Με αυτά και με αυτά έχει ένα ενδιαφέρον ο φετινός ΠΑΟ.
koitaxe to problima mou den einai pou efyge.
einai pou olo to kalokairi mou poulise ton papa gia to ntemek paoktshdhlikh tou, pou trexan oloi na valous lefta se trapezes gia na plhrw8ei gia na mhn fygei, pou synexeia elege "8elw na paw mono se omada tou exwterikou an einai pote na fygw" kai loipes malakies.
sthn telikh salpiggidides 8a yparxoun polloi.
alla to 8ema eggyte sto "emeis na ta vlepoume". den yparxoun oute shmaies oute tipota...giati etsi mou to paize o dhmhtrakhs ta teleytaia xronia...epaggelmatias podosferisths einai kai tipota parapanw...kai fysika mesa stin toumpa 8a ton ypodextw san antipalo epaggelmatia podosferisth oti kai na shmainei ayto.
Καταλαβαίνω την όλη πικρία αλλά από αυτά που είχα καταλάβει προτεραιότητά του ήταν να κερδίσει ο ΠΑΟΚ αρκετά χρήματα.
Για το εξωτερικό μπορεί να το πίστευε αλλά πραγμτικά υπάρχει Έλληνας παίκτης που πιστεύει ότι μπορεί να πιάσει λεφτά στο εξωτερικό? Ούτε για αστείο.
Ως καλός ΠΑΟΚτσής δεν ήθελε Ολυμπιακό, τον είχε ως τελευταία επιλογή. Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να προσφέρει αντίστοιχα οικονομικά ποσά κ.ο.κ.
Πάντως κάτι κόλπα τύπου Οκκά, Καφφέ, Γεωργιάδη με προσφυγές και ιστορίες κλπ για να φύγει τσάμπα δεν έκανε αν και θα μπορούσε.
apo forum tou paok
:|Quote:
Σου εύχομαι λοιπόν να πας να γαμηθείς και η καριέρα σου να βαλτώσει. Σου εύχομαι ολόψυχα να μην μπορείς να σκοράρεις ούτε σε κενή εστία και σε κανα δυο χρόνια να πας δανεικός στον ΟΦΗ.