πήγαινε τώρα ρε μαλάκα να γίνεις άντρας :PQuote:
Originally Posted by Deggial
Printable View
πήγαινε τώρα ρε μαλάκα να γίνεις άντρας :PQuote:
Originally Posted by Deggial
Με τρομαζεις....Quote:
Originally Posted by Ruthless
Όχι, 298 σειρά εδώ. Καλαμάτα=το χειρότερο κέντρο.
Καλαμάτα ως κέντρο. Όχι ως ΕΚΕ και αρχίδια. Οι πρώτες γαμημένες έξι βδομάδες. ΔΕΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΙΠΟΤΑ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Και αυτά τα λέω επειδή είχα δυνατότητα να μιλήσω με άτομα από όλα σχεδόν τα όπλα/σώματα στο ΕΚΕ. Θήβα ήταν καλά, Κόρινθο ήταν απίστευτα καλά, ΔΒ Τρίπολη ήταν καλά, Λαμία δε σχολιάζω καν, Αυλώνα ήταν πολύ καλά, γενικά παντού όλοι κάναν παιδική κατασκήνωση στο κέντρο. Με εξαίρεση την γαμιόλα την Καλαμάτα.
ΥΓ: Όποιος έχει βύσμα και θέλει ΔΒ, για να μη ρισκάρει, ας πάει σε οτιδήποτε άλλο και τσιμπά μετάταξη μετά για ΔΒ.
Την γαμίσαμε δηλαδις ε?
Όσο κι αν θέλω να πω κάτι κακό, η αλήθεια είναι ότι μου έλειψαν τα ποστς σου. Μάλλον επειδή δεν εχω πιει καφέ ακόμα.Quote:
Originally Posted by Razor
o κολλητός φεύγει στις 14/5 για πυροβολικό στη Θήβα.
ξέρει κανείς τι παίζει εκεί? να του πω δηλαδή "δε σε χάλασε" ή "αντε ρε κωλόβυσμα!!" ??
You know the facts, sir. I applaud you.Quote:
Originally Posted by Ruthless
θηβα που ημουν πριν απο 9 μηνες, ακομα και για φαι μας πηγαιναν με βημα.θα φαει ζορι ο δικος σου.
Το κέντρο παντού είναι ίδιο θεωρητικά. Πρακτικά τώρα, Θήβα είναι καλά. Νομίζω παίζει να μην περάσει καν στίβο μάχης πχ, η 298 δεν είχε κάνει εκεί από ότι μου είχαν πει(σε αντίθεση πχ με τους 3 της γαμιόλας Καλαμάτας :P). Τώρα κάτι για φαϊ με βήμα και μαλάκίες, ε παντού στα κέντρα ισχύει αυτό. Ακόμα και στα περισσότερα ΕΚΕ ισχύει μετά. Το θέμα είναι να μην φάει στίβους, πορείες και λοιπές μαλακίες κέντρων.Quote:
Originally Posted by fandango
Για μετά σε μονάδα δεν το συζητάμε. ΠΒ είναι, είναι τελείως τύχη σε τι μονάδα θα πέσει. ΟΚ, και η ειδικότητα ψιλομετράει αλλά όχι και τόσο πολύ.
Nodoetc, άντε ρε σειρά που θα με applaud κι όλας. :P
ΛΕΛΕ σε 2 μερουλες
Θηβα ημουν μεχρι πριν κανα μηνα. 2η μοιρα. Καλα σε γενικες γραμμες, για φαι απλα σε τριαδες, οχι βημα.Quote:
Originally Posted by fandango
Πρωτη βδομαδα ξυσιμο, οι υπολοιπες 5 με σταδιακο ζορι. Δε το λες και βυσμα το ΚΕΠΒ αλλα νταξει. Απλα μην πεσει 4η μοιρα or sth
10 + 5 meres skoinakia leei... :roll: paranoia.
pou eisai trelo agori????Quote:
Originally Posted by Neue regel
pou phres meta8esh???
Ελα ρε αγοραρε τι λεει κατω? Εβρο ειμαι, πυροβολικο. 156 και στην 110 για σχολειο. Πηξιμαντεν. Freak εδω σχοινακια 12 μερες.