kai na varas myges stalh8eia.opws o kyrios dhmhtrhs.oxi o baggelhs-pote-8a-patreyteis-th-lhda.o allos.
Printable View
kai na varas myges stalh8eia.opws o kyrios dhmhtrhs.oxi o baggelhs-pote-8a-patreyteis-th-lhda.o allos.
nomizw oti sumfwnwQuote:
Originally Posted by Bullet
Αντιρρησιας mode on: Μου λειπει το κρυο...Νιωθω σαν να εκανα ταξιδι σε αλλη διασταση με την αποτομη ζεστη...Τετοια εποχη ειχα το παπλωματακι μου ακομη στο λουγκρονησι, και ο καμπος με τους 30φευγα με την σπαει!
Α! Και γαμω την ιγμοριτιδα μου παλι, μεσα γαμω, που ουτε μια πλαστικη δεν μπορω να κανω.Ασταδιαολα.
sagionares :dfinger:
Η ζέστη τον παίρνει. Πόσα θα βγάλεις πια; Κι ο ανεμιστήρας δεν κάνει τίποτα, ενώ το καλοριφέρ δουλεύει μια χαρά.
Κρύο = καθαριότητα
ζέστη = βρόμα, ιδρώτας και βρομα, βρομα βρομα και βρομα.
to mpanio einai filos mas
AXAXAXAXAXAXA EXΩ ΣΠΑΡΑΞΕΙ
ΤΙΤΛΟΣ/ΛΕΖΑΝΤΑ ΛΑΜΠΙΡΕΝΑΣ
....ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ....
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, ΝΥΦΗ ΟΡΘΟΥΛΑΣ, ΤΩΡΑ...
Γαμω την ιγμοριτιδα μου και παλι
ΓΑΜΩ ΤΗΜΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ... ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΜΠΕΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΆΛΗΨΗ :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Μπες μεσα ντε. Τι διαολο τεθωρακισμενα υπηρετεις????
h 8alasa htan meli shmera
se syndyasmo me th laspi ths paralias 8a prepei na htan poly "touched" kai "sick", e.
kala aurio 8a parw photos
:P
mono laspi pou den exe shmera
Ο ΕΡ γιούζερ *λογοκρισία*:
* says:
gamhmena lucky
apisteyto xarmani
ta klassika e
oxi ta silver
Kalki/Khalkji says:
ennoeitai
Με διαφορά μισου δευτερολέπτου γράφονται τα παρακάτω:
Kalki/Khalkji says:
ta silver einai gay
* says:
kaloutsika
Μόλις ο χρήστης * συνειδητοποιεί τη στιχομυθία:
* says
alla gay nai
Ευαγγελάτος σήμερα με θέμα τις πόρτες ασφαλείας..
Στο σποτάκι έδειχνε πως σε 30 δευτερόλεπτα καταφέρνουν και τις ανοίγουν..και ας είναι και κλειδωμένες και οτιδήποτε..
Ωραία πράγματα.. :P
πολύ ζέστη...
κουφαλίτσα charon εσύ είσαι δίπλα, εγώ πρέπει να περιμένω την παρασκευή :D