αμα το κανεις στενσιλ καλο ειναι και αυτο διοτι τετοιοι κρετινοι απλα θα το βγαλουν και θα συνεχισουν να παρκαρουν οπου γουσταρουν
Printable View
αμα το κανεις στενσιλ καλο ειναι και αυτο διοτι τετοιοι κρετινοι απλα θα το βγαλουν και θα συνεχισουν να παρκαρουν οπου γουσταρουν
Βασικα έψαχνα να δω αν μπορώ να το κάνω σαν τα αυτοκόλλητα ασφαλείας που πας να τα ξεκολλήσεις και γίνονται 500 κομματάκια όπως βάζουνε στα cd και βλαστημάω να τα βγάλω κάθε φορά...
Αν είναι σαν τον μαλάκα από πάνω μπορείς να βάλεις καμιά 10αριά στο μπροστινό τζάμι για να φάει κάνα 10λεπτο μέχρι να τα βγάλει.
Το κόλπο για να μη βγουν κατευθείαν είναι να σκουπίσεις πρώτα το τζάμι με ένα χαρτομάντιλο ή με το χαρτί του αυτοκόλλητου, ακόμα και αν το τζάμι είναι βρεγμένο. Αν το αυτοκίνητο είναι του φασίστα γείτονα μπορεί κάποιος (όχι εγώ, ένας φίλος) να μην το βάλει στο τζάμι, μήπως βγει και λίγη μπογιά, αν και οι ίδιοι οι streetpanthers δεν το συνιστούν γιατί "τιμωρούμε την αδιαφορία προς τους πεζούς και όχι την ανυπακοή στα σήματα στάθμευσης (ή τους φασίστες γείτονες) και δεν προκαλούμε ζημιές", περισσότερες λεπτομέρειες και σημεία πώλησης στο σάιτ
Για Θεσσαλονίκη:
Βιβλιοπωλείο Ζαχαριάδου, Προξένου Κορομηλά 20 με Αγίας Σοφίας
Φωτοτυπίες "Copyland", Εξαδακτύλου 3 - Εγνατία 99
Περίπτερο επί της Τσιμισκή 37 (στο ύψος της Αριστοτέλους)
Βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης-Παιδεία, Δημ. Γούναρη 39 (Καμάρα), τηλ: 2310 277113
Βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης-Παιδεία, Ερμού 53 (με Αριστοτέλους)
Βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης-Παιδεία, 25ης Μαρτίου 51, Ν.Ευκαρπία
Βιβλιοπωλείο "Lexis", Γρηγορίου Παλαμά 7 (Διαγώνιος)
Ενδύματα-αξεσουάρ "Πεζόδρομος", Δημ Γούναρη 31, τηλ: 2310 222426
Βιβλιοπωλείο "Κάτι Γίνεται", Γ. Παπανδρέου (Ανθέων) 27, Τηλ. 2310 846790
Περίπτερο, Αλεξάνδρου Σβώλου 16 (γωνία με Π.Π. Γερμανού)
Φαρμακεία Μανιού, Εθνικής Αντίστασης 85, Θεσσαλονίκη τηλ 2310452311
Εγώ τα πήρα από το πρώτο στη λίστα που ξέρω σίγουρα ότι έχει ακόμα, για τα υπόλοιπα πάρε κάνα τηλέφωνο πρώτα
Πορτο Ράφτη;
prolavainoume
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net...eb&oe=567746CD
ρε πουστη πηγα 2 μήνες νωρίτερα
δεν χάνετε τίποτα ρε, 6-7 άτομα ψωλαρία θα το έβαλαν
Να μας πουν στο live reports όσοι πήγαν.