και γω το ιδιο λεω. Θα επρεπε να υπαρχει 2, αντε 1 δρομολογια του ηλεκτρικου καθε νυχτα.
Απο λεωφορεια βραδυνα νομιζω οτι η κατασταση εχει καπως καλυτερεψει σε σχεση με 7-8 χρονια πριν.
Printable View
και γω το ιδιο λεω. Θα επρεπε να υπαρχει 2, αντε 1 δρομολογια του ηλεκτρικου καθε νυχτα.
Απο λεωφορεια βραδυνα νομιζω οτι η κατασταση εχει καπως καλυτερεψει σε σχεση με 7-8 χρονια πριν.
Ναι, αλλά και πάλι ρε πούστη, χάθηκε ένα δρομολόγιο κάθε ώρα?
Θες πολλα. Οι ταξιτζηδες ειναι ακομα ισχυροι.
Υπάρχουν λεωφορεία μετά τις 12..?Δεν έχω ιδέα..για δώσε info.. :roll:Quote:
Originally Posted by Darkling
egw nomizw pws oxi.ektos apo to 040.alla k pali dn eimai sigourh
υπάρχουν...
το Χ14 συγκεκριμένα έχει 2 δρομολόγια την ώρα όλο το βράδυ και βολεύει από κέντρο για wizard :P
χεχε και γω το Χ14 θα ελεγα.
Πολλά λεωφορεία κάνουν βραδινά δρομολόγια, αλλά ρισκάρεις αρκετά να περιμένεις μέχρι τις 4 ξέρω γω. Είναι εντελώς στο φλου το πρόγραμμα αυτές τις ώρες.
χαχαχα μολις με πηρε καποιος πελατης και μου ειπε οτι καποιος αλλος, vivodi user του κανει "κακοβουλες επιθεσεις"
Ε, νομισα και γω οτι του κανει κανα port scanning κανα attack ξερω γω, τιποτα περιεργο οντως και του ειπα να μας στειλει τα logs της "επιθεσης" να τα ελεγξουμε.
και εστειλε το mail.
με τα logs.
Οπου καποιος μεσω mIrc, τον βριζει και του λεει οτι "θα σου χακεψω τη γραμμη, τη βλεπω τωρα"
αχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχ
Mitsmann, σε παρακαλώ, μη μου κάνετε τίποτα. :?
Τό'πε και τό'κανε ο πούστης πάντως με τα logs. Κι έλεγα ούτε logs δε θα ξέρει να κρατά. :(
αχαχαχαχα εχω πεθανει λεμε.
Quote:
Originally Posted by Darkling
:rofl:
Xronia polla stous Kwnstantinous/kwnstantines , stis elenes , eleonores
eyxaristoume :D
xronia kala
btw o xardabelas exei ekpomph gia ta paidia tou 83 :P