oxi re painless ...
edw eisai kai c ?
Printable View
oxi re painless ...
edw eisai kai c ?
Όχι.
Leeds παραμένω, αλλά βρέχει κι εδώ. Πολύ.
Και δε θέλω να βγω από εδώ. Πρέπει όμως :|
Εδώ πάλι, φορέσαμε τις βερμουδίτσες μας και μετά τη σχολή λέμε να πάμε σε καμιά παραλία... Ανέκδοτο έχουμε καταντήσει.... Στείλτε τους Άγγλους εδώ να τους περάσει το SAD μια και καλή...
on line me dial up sux!! :( mexri pempth paidia mou...jerw pws sas elipsa :PPPP :lol:
Meya, από πιο αεροδρόμιο φεύγεις;
na paw pou? :shock:Quote:
Originally Posted by The_Painless
a den paw ellada akoma,lew mexri pempth dial up meta 8a exw broadband lol
Argh, είδα ότι φεύγεις την ίδια μέρα με μένα για κάτω και αναρωτιόμουν αν φεύγουμε μαζί, αν και χλωμό I guess.
να σας περιμενω στο αεροδρομιο με το μπουκετο μανολιες ?
Μπα, τελικά φεύγουμε από άλλα αεροδρόμια και φτάνουμε και με πολλές ώρες διαφορά. Έλα πάρε τη Meya κι εγώ θα έρθω μόνη μου τα ξημερώματα. Και μετά ύπνο. Και μετά Paradise Lost. Και μετά lost.
πήγαινε να περιμένεις τη νέα σας μεταγραφή στο 5χ5 :PQuote:
Originally Posted by Mitsmann
thn kanw gia na faw.........
Mereeeeeeeeeeees :yawn:
meres, meres..
back to work. ta ksanaleme kata tis 4 pou 8a xw xalarwsei 8)
5' break sto ER kai meta ta kefalia pali mesa :|
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ IM BACK ONLINE!!! :twisted: :twisted: :twisted:
wb
αυτό ακριβώς. και λίγα λες... τα νεύρα μουQuote:
Originally Posted by Kveldssanger
:yawn: den anigoun ta kataramena
dfsasdfsafdsaadsadsfdasfdasdfadfafdadas
Bariemai se ba8mo kakourghmatos me endexomeno dolo. :evil: :evil: :evil:
έλεος! 1η νοεμβρίου και έκανα καινούριο μαύρισμα στο εργοτάξιο... μόνο η αλλαγή ώρας θυμίζει ότι πλησιάζει ο χειμώνας :?
Anti-HIM my ass.
http://usuarios.lycos.es/sweet_obsession/1.jpg
gia kapoious anthrwpous aksizei na mathaineis kai finlandika
intint
i photo aftou tou tipou einai apo moni tis anti him.
kai pro choice
για τους υπόλοιπους υπάρχει η mastercardQuote:
Originally Posted by enitharmon
Πρώτα polls γέρνουν ευνοϊκά προς Kerry.
Σε 2-3 ώρες δεν κλείνουν οι κάλπες;;Quote:
Originally Posted by Gabriel
Και παραπάνω.Quote:
Originally Posted by Lethargica
Νομίζω ότι έχουμε 7 ώρες διαφορά, 8 κλείνουν οι κάλπες... άρα 2 ώρες... ή είναι πολύ αργά και κάνω μαλακίες υπολογισμούς;; :oops:
Οι διαφορές ώρας από Πενσυλβάνια μέχρι Καλιφόρνια είναι διαφορετικές. Νομίζω 7 κλείνουν οι κάλπες.
Πάντως, τα στοιχεία λένε ότι η προσέλευση ήταν αυξημένη (που αναμένεται να ευνοήσει τους Δημοκρατικούς) και ότι πολλοί αναποφάσιστοι (κυρίως γυναίκες αναποφάσιστοι) έκαναν το τελευταίο 24ωρο στροφή από Μπους προς Κέρρυ.
Good news! Και οι γυναίκες ήταν αυτές που τάσσονταν κυρίως με το μέρος του μπους..
:dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick:
Ναι...Για να δούμε....Quote:
Αν και όσο πάει να εκλεγεί ο Κέρρυ, αρχίζω να πιστεύω ότι λίγα θα αλλάξουν.
Ναι αλλά δε γίνεται να ναι χειρότερος από τους 2 προηγούμενους καραγκιόζηδες... δεν υφίσταται χειρότερο!!!!!Quote:
Ελπίζω να αποδειχθώ λανθασμένος, αλλά νομίζω ότι θα διαπιστώσεις μέσω σύγκρισης ότι ο Κλίντον δεν είναι όσο καραγκιόζης όσο πολλοί Έλληνες θέλουν να πιστεύουν.Quote:
Ναι αλλά είναι... :roll:Quote:
Νομίζω πώς όχι (γαμώ τις ανταλλαγές επιχειρημάτων σερβίρουμε :D )